علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

شهرستان «ذی ناعم» در جنوب یمن آزاد شد

نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن توانستند شهرستان «ذی ناعم» در استان «البیضاء» در جنوب یمن را به طور کامل آزاد کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 20
کد خبر: ۹۰۳۷
به گزارش  راهبرد معاصر ، ارتش و کمیته‌های مردمی یمن صبح امروز (شنبه) شهرستان «ذی ناعم» در استان «البیضاء» در جنوب یمن را به طور کامل آزاد کردند.

به نوشته پایگاه خبری الاعلام الحربی، سرهنگ «یحیی سریع» سخنگوی ارتش یمن گفت که نیروهای یمنی پس از چند روز درگیری با عناصر داعش و القاعده و همچنین نیروهای ائتلاف سعودی و اماراتی توانستند تسلط خود بر شهرستان «ذی ناعم» را کامل کنند.

او گفت که این عملیات در چارچوب سلسله عملیات‌های نیروهای یمنی در بخش جنوب است و با سالروز شهادت «صالح الصماد» همراه شده است.

به گفته سخنگوی ارتش یمن، در این عملیات، عشایر و قبائل «ذی ناعم» نیز کنار نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی جنگیدند و خسارت لجستیکی و جانی زیادی به عناصر داعش، القاعده و ائتلاف سعودی و اماراتی وارد آمد.

عملیات نیروهای یمنی در شمال استان الضالع و جنوب استان «البیضاء» پنج روز است که آغاز شده و روز گذشته (جمعه) سخنگوی ارتش یمن از آزادی 250 کیلومتر مربع و 100 روستا در سه منطقه استان الضالع خبر داد. یگان موشکی ارتش یمنی نیز با یک فروند موشک پیشرفته «بدر F» که به تازگی رونمایی شده، پایگاه «الحکوله» را هدف قرار داد.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار