شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است سخنگوی سپاه: حمله به کشتی‌های متخلف با هماهنگی مسئولان ارشد نظام انجام شد

آقای وزیر ادرس غلط ندهید

روحانی برای بار پنجم درخواست برداشت از صندوق توسعه ملی را داد. صندوقی که قرار است ذخیره‌ای برای آیندگان باشد، نه چاله‌پرکنِ دولتِ بی‌تدبیر!
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 20
کد خبر: ۹۰۴۲

به گزارش راهبرد معاصر ، روحانی برای بار پنجم درخواست برداشت از صندوق توسعه ملی را داد. صندوقی که قرار است ذخیره‌ای برای آیندگان باشد، نه چاله‌پرکنِ دولتِ بی‌تدبیر! ‏رهبری، اما با درایت کامل و پدرانه در پاسخ به درخواست مجوز رئیس جمهور برای برداشت از صندوق توسعه ملی، ضمن ارائه‌ی راهکار برای استفاده از بودجه فعلی، مانع برداشت بی‌ملاحظه‌ی دولت از صندوق شد!

 

اینکه دولت دغدغه حل مشکلات سیل‌زدگان را داشته باشد بسیار خوب است، اما صحت این دغدغه با ایجاد سریع و دقیق "پایگاه اطلاعات جامع و قابل اتکاء از کلیه‌ی عناصر حقیقی و حقوقی متاثر از سیلاب، با قابلیت برآورد دقیق خسارات و نیاز‌ها و رصد کلیه‌ی خدمات در اسرع وقت" امکان پذیر است!

 

دولتی که بااعلام قیمت ارز ۴۲۰۰تومانی، پیش‌فروش بدون توجیه سکه، آشفته کردن بازار موبایل، گوشت و...، ذخیره‌های ارزشمند ارز، طلا و دام را به حالت کما درآورد، چرا باید بدون داشتن برنامه و حساب و کتاب مدون و آمار حداقلی، از صندوق ذخیره توسعه ملی ۲ میلیارد دلار برداشت کند؟

 

چرا دولت باید صندوقی که به نحوی میراث نظام و تعهد رهبری برای نسل‌های آینده‌ی کشور می‌باشد را غیرکارشناسانه و غیرمسئولانه خالی کند؟ در حالی که پیش از این با ۴مرتبه برداشت، آمار و ارقامی از نتیجه هزینه‌کردهایش روی خروجی‌های خبری نرفته! ‏وقتی دولت بدون برداشت هم می‌تواند از پسِ جبران خسارات سیل با سربلندی بیرون بیاید، معلوم نیست چرا هرجا عرصه را به خود تنگ می‌بیند، فورا می‌خواهد سراغ برداشت از صندوق توسعه ملی برود؟! آیا این درخواست و این برداشت ارتباطی با "انتخابات پیش‌رو" دارد؟! ‏محل آزمودن دولتی که ادعای الکترونیکی شدنش توسط وزیر ارتباطات فراوان رسانه‌ای شده، اینجاست!

 

وزیری که سعی می‌کند بر دریاچه‌ها و کوه‌ها مزارع گرفته تا حساب و کتاب فیلترشکن‌ها را تسلط داشته باشد، "ایجاد پایگاه اطلاعات جامع از خسارات" کار اصلی او در این برهه می‌باشد! ‏وزارت ارتباطات حتما باید از چندوچون شفافیت خرج‌کرد دولت و نیز آمار دقیق خسارات و افراد خسارت دیده، کسب و کار‌ها و مراکز صنعتی و تجاری آسیب دیده و زیرساخت‌های معیوب، گزارش دقیق، قابل رصد و عملیاتی ارائه کرده و رسانه‌ها را در جریان قرار دهد!

 

در این صورت است که می‌شود گفت: مجموعه دولت می‌تواند بعد از این اقدامات و محاسبات گامی موثر بردارد.
وگرنه درب به همان پاشنه‌ی بی‌نظمی و پروپاگاندا و جنجال‌بازی و جنجال‌سازی و شوآف خواهد چرخید و همان که بر سر بودجه سیل ۹۵ خوزستان آمده بر این ماجرا هم خواهد رفت!

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار