ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم

رهبر کره شمالی بیمار است؟

رهبر کره شمالی پس از غیبت یک ماهه ظاهر شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 05
کد خبر: ۹۰۶۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ به گزارش روسیا الیوم، رهبر کره شمالی پس از غیبتی یک ماهه بار دیگر در ملأ عام ظاهر شد.

 

رسانه‌های رسمی کره شمالی فاش کردند که «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی ریاست جلسه دفتر سیاسی حزب کارگران حاکم بر این کشور را به عهده گرفت.

 

این نخستین بار از یک ماه پیش تا کنون است که رهبر کره شمالی در ملأ عام ظاهر می‌شود.

 

شایان ذکر است که رهبر کره شمالی آخرین بار در ۶ می‌گذشته دیده شد که با خانواده‌های ارتشی‌ها دیدار کرد.

 

این در حالی است که اخیرا بار دیگر حرف و حدیث‌ها درباره ناپدید شدن رهبر کره شمالی به راه افتاد و هفته پیش یک مسئول کره جنوبی این بار تأکید کرد که «کیم جونگ اون» از ۲۴ روز پیش تا کنون در ملا عام ظاهر نشده است.

 

این مدت طولانی‌ترین مدت غیبت رهبر کره شمالی در سال جاری میلادی است. به طوری که سخنگوی وزارت وحدت در کره جنوبی که بر روابط با کره شمالی اشراف دارد، گفت که آخرین بار که کیم جونگ اون دیده شد در جریان حضور وی در یک کنسرت در پیونگ یانگ در ۷ ماه می‌بود.

 

این مسئول کره جنوبی گفت: این طولانی‌ترین مدت در سال جاری است که کیم جونگ اون در آن در ملا عام ظاهر نمی‌شود.

 

این مسئول دلیلی برای غیبت رهبر کره شمالی ارائه نکرد و تصریح کرد که در این مرحله هر گونه ارزیابی «نامناسب» است.

 

کارشناسان در کره جنوبی پیش از این، این فرضیه را مطرح کرده بودند که کیم جونگ اون از بیم ویروس کرونا کمتر در مناسبت‌های عمومی طی سال جاری حضور پیدا کرده است.

 

غیبت طولانی و غیرمعمولی کیم جونگ اون در ماه می‌گذشته باعث به راه افتادن شایعه‌هایی درباره ابتلای وی به بیماری خطرناک یا حتی مرگ او شد، اما وی بعد از ۲۰ روز غیبت ظاهر شد و در افتتاح یک کارخانه سیمان در منطقه «سون چون» شرکت کرد./ جماران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار