وال‌استریت‌ژورنال: نشست ریاض حامل پیام ناگوار برای غرب است ترامپ هفته آینده با ماکرون و استارمر در آمریکا دیدار می‌کند گفتگوی تلفنی نخست وزیران عراق و لبنان در مورد تحولات منطقه برخورد دو هواپیمای کوچک در آریزونا یک کشته بر جای گذاشت حماس: شروط اسرائیل برای مرحله دوم توافق آتش‌بس کاملاً مردود است ترامپ: زلنسکی دیکتاتور است لاوروف: در آینده نزدیک تماس سطح بالا با سوریه خواهیم داشت امیر قطر در دیدار با رهبر انقلاب: هیچ‌گاه ایستادگی جنابعالی در کنار مردم فلسطین فراموش نخواهد شد پوتین نتایج مذاکرات با آمریکا را مثبت ارزیابی کرد آموزش سربازان انگلیسی در رومانی برای اعزام به اوکراین پیام مقتدی صدر به اردن و مصر در مورد کوچ اجباری فلسطینی‌ها میزبانی پزشکیان از امیر قطر تشکیلات خودگردان درباره اشغال نوار غزه هشدار داد حماس: برای اجرای مراحل دوم و سوم و توافق آتش‌بس آمادگی داریم پزشکیان: از برقراری روابط با سودان استقبال می‌کنیم

واکنش کره شمالی به قطعنامه حقوق بشری سازمان ملل علیه این کشور

کره شمالی قطعنامه جدید حقوق بشری سازمان ملل را سندی جعلی و در راستای انگیزه‌های سیاسی برای سرنگونی نظام این کشور توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 26
کد خبر: ۸۱۸۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ کره شمالی به قطعنامه جدید سازمان ملل درباره وضعیت حقوق بشر در این کشور واکنش نشان داد.

 

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ» به نقل از وزارت امور خارجه کره شمالی، «هان تائه سونگ» سفیر این کشور در مقر سازمان ملل در ژنو در بیانیه‌ای صدور این قطعنامه را محکوم کرد.

 

هان در این بیانیه، قطعنامه امضا شده توسط ۴۷ کشور عضو سازمان ملل را سندی جعلی توصیف کرد «که حتی ارزش کمترین ملاحظه را نیز ندارد».

 

سفیر کره شمالی در مقر سازمان ملل در ژنو افزود: «این به اصطلاح "شواهدی" که از ظرف اتحادیه اروپا برای این قطعنامه فراهم شده است، چیزی بیش از ادای شهادت چند کلاهبردار فراری برای تثبیت زندگی کثیفشان نیست».

 

در ادامه این بیانیه آمده است: «این مجرمین پس از ارتکاب جرم در سرزمین مادری، خانواده‌های خود را رها کرده‌اند».

 

هان ضمن انتقاد از سیاست‌های خصمانه «کشورهای غربی» علیه پیونگ‌یانگ نوشت، این قطعنامه‌ها «طرح سیاسی شوم و مخفیانه» برای سرنگون کردن نظام کره شمالی در بستر ادعاهای حقوق بشری را دنبال می‌کنند.

 

کره شمالی با تکذیب ادعاهای درج شده در این قطعنامه، خواستار قرار گرفتن کشورهای امضا کننده آن در دادگاه‌های حقوق بشری شد.

 

علاوه بر کشورهای غربی، کره جنوبی برای سومین سال پیاپی در رویه تنظیم این قطعنامه مشارکت داشت اما به صدور آن رأی نداد.

 

کره شمالی طی سال‌های گذشته، با وجود تحریم‌های همه‌جانبه کشورهای غربی توانسته به دستاوردهای مهم صنعتی و اقتصادی دست پیدا کند.

 

با این حال چندی پیش «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی به‌خاطر مشکلات اقتصادی که این کشور همچنان با آن مواجه است از مردم دلجویی و عذرخواهی کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار