واکنش کره شمالی به قطعنامه حقوق بشری سازمان ملل علیه این کشور-راهبرد معاصر
واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری در ژاپن هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک

واکنش کره شمالی به قطعنامه حقوق بشری سازمان ملل علیه این کشور

کره شمالی قطعنامه جدید حقوق بشری سازمان ملل را سندی جعلی و در راستای انگیزه‌های سیاسی برای سرنگونی نظام این کشور توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 26
کد خبر: ۸۱۸۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ کره شمالی به قطعنامه جدید سازمان ملل درباره وضعیت حقوق بشر در این کشور واکنش نشان داد.

 

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ» به نقل از وزارت امور خارجه کره شمالی، «هان تائه سونگ» سفیر این کشور در مقر سازمان ملل در ژنو در بیانیه‌ای صدور این قطعنامه را محکوم کرد.

 

هان در این بیانیه، قطعنامه امضا شده توسط ۴۷ کشور عضو سازمان ملل را سندی جعلی توصیف کرد «که حتی ارزش کمترین ملاحظه را نیز ندارد».

 

سفیر کره شمالی در مقر سازمان ملل در ژنو افزود: «این به اصطلاح "شواهدی" که از ظرف اتحادیه اروپا برای این قطعنامه فراهم شده است، چیزی بیش از ادای شهادت چند کلاهبردار فراری برای تثبیت زندگی کثیفشان نیست».

 

در ادامه این بیانیه آمده است: «این مجرمین پس از ارتکاب جرم در سرزمین مادری، خانواده‌های خود را رها کرده‌اند».

 

هان ضمن انتقاد از سیاست‌های خصمانه «کشورهای غربی» علیه پیونگ‌یانگ نوشت، این قطعنامه‌ها «طرح سیاسی شوم و مخفیانه» برای سرنگون کردن نظام کره شمالی در بستر ادعاهای حقوق بشری را دنبال می‌کنند.

 

کره شمالی با تکذیب ادعاهای درج شده در این قطعنامه، خواستار قرار گرفتن کشورهای امضا کننده آن در دادگاه‌های حقوق بشری شد.

 

علاوه بر کشورهای غربی، کره جنوبی برای سومین سال پیاپی در رویه تنظیم این قطعنامه مشارکت داشت اما به صدور آن رأی نداد.

 

کره شمالی طی سال‌های گذشته، با وجود تحریم‌های همه‌جانبه کشورهای غربی توانسته به دستاوردهای مهم صنعتی و اقتصادی دست پیدا کند.

 

با این حال چندی پیش «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی به‌خاطر مشکلات اقتصادی که این کشور همچنان با آن مواجه است از مردم دلجویی و عذرخواهی کرد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده