نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند

حمله پهبادی به عین الاسد

پس از گزارش‌های بامدادی درباره فعال شدن آژیر‌های خطر در پایگاه هوایی «عین الاسد» (غرب عراق)، منابع عراقی گزارش دادند که این پایگاه هدف حمله پهپادی قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 06
کد خبر: ۹۰۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، پس از گزارش‌های بامدادی درباره فعال شدن آژیر خطر در پایگاه هوایی «عین الاسد»‌ در غرب عراق، منابع عراقی، امروز (یکشنبه)، گزارش دادند این پایگاه هدف حمله قرار گرفته است.

کانال تلگرامی «صابرین نیوز» با اشاره به اینکه فعال شدن آژیرهای خطر در نتیجه حمله پهپادی به پایگاه عین الاسد صورت گرفته، گزارش داد که این پایگاه، بامداد امروز، با دو پهپاد هدف حمله قرار گرفته است.

بر اساس این گزارش، این حمله ساعت ۱:۳۵ بامداد به وقت محلی صورت گرفته و نیروهای آمریکایی به سرعت مسیرهای منتهی به این پایگاه را بسته‌اند.

خبرگزاری عراقی ناس نیز همزمان با این گزارش خبر داد که مرکز اطلاع‌رسانی عراق در بیانیه‌ای حمله پهپادی به عین الاسد را تأیید کرده است.

در بیانیه مذکور آمده است که پدافند هوایی مستقر در پایگاه عین الاسد «با دو پهپاد مقابله کرده و توانسته آن‌ها را سرنگون کند».

این گزارش در حالی منتشر شده است که برخی رسانه‌های محلی در عراق از جمله «صابرین‌ نیوز» و شبکه سعودی «العربیه» بامداد امروز گزارش دادند که در پایگاه «عین الاسد» محل حضور نظامیان آمریکایی، آژیرهای هشدار فعال شده است.

منابع مذکور خبر داده بودند که نیروهای مستقر در عین الاسد به حالت آماده‌باش درآمده‌اند./خبرگزاری فارس

ارسال نظر