نگرانی از شیوع طاعون در روسیه بالا گرفت / WHO: آزمایش افراد در تماس منفی بود رداکارت دانشجویی چیست؟ / زمان اجرا، اعتبار کارت و نحوه استفاده از رداکارت دانشجویی تازه‌ترین اخبار از شیوع طاعون در روسیه | «مرگ سیاه» برگشته است؟ وقوع رگبار و وزش باد شدید در راه تهران؛ کاهش ۴ درجه‌ای دما از جمعه آیا طاعون به ایران می‌رسد؟ پاسخ به نگرانی این روزها آیا طاعون به ایران می‌رسد؟ پاسخ به نگرانی این روزها تهران گرم می‌شود، افزایش دما از چهارشنبه/ کاهش مجدد دما در هفته آینده دیوارنگاره میدان جهاد به رنگ پایتخت درآمد + عکس قوه قضاییه: علیرضا سپاهی رابطه زوجیتی با مهشاد کشانی نداشته است سامانه بارشی جدید در راه غرب کشور؛ هشدار به مسافران جاده چالوس ماجرای شیوع طاعون در روسیه صحت دارد؟ کرونا یک قدم عقب رفت / مثبت‌شدن تست‌ها از ۱۷.۴ به ۱۳.۷ درصد رسید / آنفلوانزای B همچنان ویروس غالب ایران است پیش‌بینی جدید هواشناسی از هوای تهران / کاهش دما در راه است سرعت کاهش آب خزر ۶ برابر شد؛ چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ جزییات دومین آزمون استخدامی معلولین خبر مهم پلیس برای اسکوترسواران / این وسیله نقلیه در خیابان چه حکمی دارد؟

توضیحات درباره رتبه‌بندی معلمان از زبان حاجی میرزایی

توضیحات درباره رتبه‌بندی معلمان از زبان حاجی میرزایی وزیر آموزش و پر ورش با اشاره به لایحه نظام رتبه‌بندی معلمان اظهار داشت: رتبه‌بندی ابزار ما برای ارتقای کیفیت، افزایش انگیزه در معلمان و ارتقاء توانمندی‌های آموزشی آنهاست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 08
کد خبر: ۹۰۹۸۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش امروز (سه‌شنبه 18 خرداد) در جلسه علنی مجلس در جریان بررسی کلیات لایحه نظام رتبه‌بندی معلمان اظهار داشت: لایحه رتبه‌بندی معلمان یکی از مطالبات جامعه فرهنگیان است که امیدوارم هر چه سریع‌تر در مجلس نهایی شده و تبدیل به قانون شود.

 

وی افزود:‌ در بودجه سال 1400 منابع اجرای لایحه نظام رتبه‌بندی معلمان پیش‌بینی شده و آئین‌نامه اجرایی آن هم در دولت نهایی شده است و بعد از تبدیل آن به قانون، امیدوارم در سریع‌ترین زمان اجرایی شود.

 

وی تصریح کرد: شغل معلمی یکی از سنگین‌ترین و پربارترین مشاغلی است که در جامعه وجود دارد چرا که می‌تواند خلاقیت‌آفرین باشد.

 

حاجی‌میرزایی خاطرنشان کرد: باید توانمندی‌های معلمان را در گروه‌های مختلف طبقه‌بندی کنیم و به همین دلیل رتبه‌بندی معلمان ابزار ما برای ارتقای کیفیت، افزایش انگیزه معلمان و ارتقای توانمندی‌های آموزشی آنها است.

 

حاجی‌میرزایی گفت: با رتبه‌بندی معلمان، امتیاز ویژه به جامعه فرهنگیان داده می‌شود و هدف ما آن است که بتوانیم با این کار صلاحیت و توانمندی معلمان را افزایش دهیم./ قارس

 

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
مهرداد
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
0
0
به نظر بنده با این وزیر رتبه بندی فرهنگیان هم طوری اجرا می شود که هیچ چیزی از نظر مالی واین تورم افسار گسیخته مشکلی از مشکلات فرهنگیان حل نخواهد شد.
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار