بیوگرافی آیت الله سید ابراهیم رئیسی نامزد انتخابات ریاست جمهوری 1400 + عکس و فیلم-راهبرد معاصر
لیگ نخبگان فوتبال آسیا | خاموشی نیمار در شب پرفروغ الهلال | میتروویچ استقلال را ۳ تایی کرد ۹ مصدوم و ۴ فوتی در تصادف دلخراش محور زابل به زاهدان توقف در دوبی برابر الغرافه؛ پرسپولیس در لیگ نخبگان مردود شد ویدئو | گل اول الغرافه به پرسپولیس بازجویی از ستاره اسبق بارسلونا به اتهام تجاوز کارشناس صداوسیما: در عملیات وعده صادق ۲۴۰ اسرائیلی کشته شدند فاز اول بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی ایران وارد مدار شد حج ۲۰۰ میلیون تومانی در راه است؟ شرایط جدید بازنشستگی اعلام شد + جزئیات دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی: نرخ سوخت هواپیما سال آینده ۱۱ برابر می‌شود دیدار پوتین و وزیر خارجه کره شمالی پزشکیان به باکو می‌رود صابر برزکار شرور مسلح معروف به هلاکت رسید + عکس بخشنامه عارف به کلیه دستگاه‌های اجرایی و استانداری‌ها درخصوص بکارگیری جوانان، زنان و اقوام در سطوح مدیریتی رئیس سازمان نظام پرستاری: ۱۰ هزار پرستار به زودی استخدام خواهند شد‌

بیوگرافی آیت الله سید ابراهیم رئیسی نامزد انتخابات ریاست جمهوری 1400 + عکس و فیلم

آیت الله سید ابراهیم رئیسی یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری 1400 است. در ادامه بیوگرافی آیت الله سید ابراهیم رئیسی را بخوانید.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 12
کد خبر: ۹۱۴۳۰

به گزارش راهبرد معاصر کمتر از یک هفته به انتخابات ریاست جمهوری 1400 باقی مانده و مردم تلاش می کنند با توجه به توضیحات نامزدهای انتخابات نسبت به انتخاب فرد مورد نظر خود اقدام کنند. آیت الله رئیسی یکی از نامزدهای انتخابات 1400 و یکی از نمایندگان جریان اصولگرا است که در صحنه انتخابات حاضر و به ارائه برنامه های خود می پردازد. در ادامه می توانید بیوگرافی آیت الله سید ابراهیم رئیسی بخوانید.آیت الله رئیسی متولد آذر ماه 1339 در شهر مشهد است. تحصیلات آیت الله ابراهیم رئیسی در دو شاخه تحصیلات حوزوی در بالاترین سطح و تحصیلات آکادمیک تا درجه دکتری فقه و حقوق است. تولیت قدس آستان رضوی، دادستانی کل کشور، معاون اولی قوه قضائیه، ریاست سازمان بازرسی کل کشور،دادستانی تهران در کارنامه سوابق آیت الله ابراهیم رئیسی قرار دارد. اصلی‌ترین اهداف او تشکیل دولت کارآمد و مبارزه با فساد اعلام شده است.

 

زندگینامه آیت الله ابراهیم رئیسی نامزد انتخابات 1400

آیت الله سید ابراهیم رئیسی نامزد انتخابات ریاست جمهوری 1400 در آذر 1339 در خانواده ای روحانی در مشهد به دنیا آمد. او پدر خود حجت الاسلام سید حاجی رئیس الساداتی در سن 5 سالگی از دست داد. با این حال تحصیلات ابتدایی خود را در مدرسه جوادیه طی کرد. پس از دوران ابتدایی تحصیل در علوم حوزوی را ابتدا در مدرسه نواب و سپس در مدرسه آیت الله موسوی نژاد از سر گرفت.

 

بیوگرافی آیت الله سید ابراهیم رئیسی

در سال ۱۳۵۴ جهت ادامه تحصیل به حوزه علمیه قم و مدرسه آیت الله بروجردی رفت و مدتی نیز در مدرسه‌ای که با مدیریت آیت الله پسندیده تحت نظر امام خمینی  اداره می‌شد، تحصیل کرد. آیت الله سید ابراهیم رئیسی در حوزه علمیه قم، اصول فقه را نزد آیت الله مروی، لمعتین را نزد آیت‌الله فاضل هرندی، رسائل را نزد آیت‌الله موسوی تهرانی، مکاسب محرمه را نزد آیت الله دوزدوزانی، کتاب البیع مکاسب را نزد آیت‌الله خزعلی، خیارات مکاسب را نزد آیت الله ستوده و آیت‌الله طاهری خرم‌آبادی و کفایه را نزد آیت‌الله سید علی محقق داماد، تفسیر قرآن کریم را نزد آیت الله مشکینی و آیت الله خزعلی، شرح منظومه و فلسفه را نزد آیت‌الله احمد بهشتی و یک دوره شناخت را نزد آیت الله مطهری و نهج البلاغه را نزد آیت الله نوری همدانی آموخت.

آیت الله  سید ابراهیم رئیسی، خارج اصول را نزد آیت ‌الله سید محمدحسن مرعشی شوشتری و آیت‌ الله هاشمی شاهرودی و خارج فقه را نزد آیت ‌الله آقا مجتبی تهرانی و آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انفلاب تلمذ نمود. و با اتمام دوره سطح حوزه, توانست به دوره کارشناسی ارشد رشته حقوق خصوصی راه یافته و پس از دفاع از پایان نامه خویش با عنوان «ارث بلا وارث» در سال ۱۳۸۰ با قبولی در کنکور دکترای مدرسه عالی شهید مطهری در رشته فقه و حقوق خصوصی ادامه تحصیل دهد.

 

تحصیلات ابراهیم رئیسی

آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی با تکمیل تحقیقات خود در رشته فقه و حقوق، موفق به اخذ مدرک عالی ترین سطح حوزه (سطح چهار) شد و در نهایت رساله دکترای خود را با عنوان «تعارض اصل و ظاهر در فقه و حقوق» دفاع کرد. و با اخذ نمره ممتاز به درجه دکترای فقه و حقوق نائل شد.آیت الله رئیسی در پی اهانت به امام خمینی (ره) در روزنامه اطلاعات در ۱۷ دیماه سال ۱۳۵۶ و آغاز حرکت‌های مردمی، در اجتماعات اعتراضی که مبدأ اغلب آنها مدرسه آیت الله بروجردی (مدرسه خان) بود، شرکت داشت و در قالب هسته‌ای از طلاب انقلابی فعالیت می‌نمود. وی در این دوران فعالیت‌های مبارزاتی خود را در قالب ارتباط با علمای انقلابی آزاد شده از زندان و یا در تبعید, پی گرفت. همچنین در تجمعاتی مثل تحصن علما و روحانیون در دانشگاه تهران، شرکت نمود. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، وی در دوره تربیتی خاصی که مرحوم شهید بهشتی جهت کادرسازی برای تأمین نیازهای مدیریتی نظام اسلامی برگزار کرده بود، شرکت کرد. و به دنبال شورش‌های مارکسیستی و ایجاد مشکلات متنوع در مسجد سلیمان، به همراه گروهی از طلاب در قالب فعالیتهای فرهنگی به آن منطقه رفت. پس از بازگشت از مسجد سلیمان، مجموعه سیاسی-عقیدتی پادگان آموزشی صفر- دو در شاهرود را تأسیس و برای مدت کوتاهی آن را اداره کرد.

 

 تحصیلات آیت الله سید ابراهیم رئیسی نامزد انتخابات 1400

تحصیلا آیت الله ابراهیم در دو بخش حوزه علمیه و دانشگاهی است. رئیسی تحصیلات حوزوی خود را تا سطح چهار ادامه داده است.  طلاب حوزهٔ علمیه که براساس مدرک صادرشده مرکز مدیریت حوزه علمیه قم، دوره سطح ۴ را طبق برنامه از کلیه مزایای علمی و استخدامی فارغ‌التحصیلان دوره دکتری دانشگاه‌ها برخوردار خواهند بود. او همچنین تحصیلات خود را در مدرسه عالی شهید مطهری در رشته فقه و حقوق خصوصی ادامه داده و از رساله دکتری خود با موضوع «تعارض اصل و ظاهر در فقه و حقوق» دفاع کرده‌است.

 

مدرک تحصیلی ابراهیم رئیسی

رئیسی علاوه بر مسؤولیت های کلان کشوری ، بنا به توصیه مکرر آیت الله مهدوی کنی و آیت الله حاج آقا مجتبی تهرانی مبنی بر حفظ ارتباط درسی خود با طلاب، از سال ۸۰ تا کنون به عنوان مدرس در مدارس علمیه تهران از جمله مدرسه مجد، مدرسه امیرالمومنین علیه السلام، مدرسه امام حسین علیه السلام و و مدرسه مروی به تدریس سطوح عالی حوزه همچون رسائل و مکاسب، کفایتین و قواعد فقهیه مشغول بود و بعد از عزیمت به مشهد مقدس از ابتدای سال ۱۳۹۵ در مدرسه عالی نواب، به تدریس در موضوع «فقه وقف» پرداخت.تا کنون یک دوره از درس‌های حوزوی ایشان در زمینة قواعد فقه در قالب سه جلد با عنوان قواعد فقه عبادی، قواعد فقه قضایی و قواعد فقه اقتصادی به رشته تحریر درآمده که از سوی طلاب درس ایشان، تدوین و از سال ۹۰ توسط چاپ دادگستر به چاپ رسیده است.حجة الاسلام دکتر رئیسی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه امام صادق (علیه السلام) و مدرسه عالی شهید مطهری و دانشگاه آزاد اسلامی به تدریس دروس تخصصی فقه قضا ، فقه اقتصاد، اصول فقه و قانون مدنی پرداخته‌ است.

 

خانواده آیت الله سید ابراهیم رئیسی نامزد انتخابات 1400

آیت الله رئیسی نامزد انتخابات 1400 در سال ۱۳۶۲ و در سن ۲۳ سالگی با دکتر جمیله سادات علم الهدی دختر ارشد آیت الله سید احمد علم الهدی ازدواج کرد. خانم دکتر علم الهدی دانشیار رشته فلسفه علوم تربیت دانشگاه شهید بهشتی تهران، رییس سابق پژوهشگاه علوم انسانی و رییس کمیسیون تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

 

همسر آیت الله رئیسی

حجه الاسلام دکتر رئیسی و خانم دکتر علم الهدی دارای دو فرزند دختر هستند. ریحانه سادات رئیسی دختر آیت الله رئیسی است. دارای مدرک تحصیلی دکترا در رشته جامعه شناسی دانشگاه تهران و خواهرش دارای مدرک لیسانس فیزیک دانشگاه شریف و ارشد علوم قرآن و حدیث می باشند و هر دو نیز در تهران ازدواج کردند و ساکن تهران هستند. ریحانه سادات حسینی چندی پیش به عنوان نماینده پدرش در گفت و گوی ویژه خبری شکرت کرد. او گفت: بزرگترین دستاورد اخیر پدرم برخورد با فساد به ویژه در تشکیلات قضایی بود. او در این گفتگو در پاسخ به این سوال که تصویر اشتباهی که مردم از پدر شما دارند چیست؟، گفت: دیوار، تصویری که از ایشان در سال ۹۶ ایجاد شد که بین زن و مرد دیوار می کشد ولی پدرم بین مردم دیوار نمی کشد بلکه پل می‌سازد.

 

دختر آیت الله رئیسی

 

سوابق آیت الله سید ابراهیم رئیسی نامزد انتخابات ریاست جمهوری 1400

ورود آیت الله رئیسی به عرصه مدیریت از سال ۱۳۵۹ و با حضور در جایگاه دادیاری شهرستان کرج آغاز شد و پس از مدتی با حکم شهید قدوسی، به سمت دادستان کرج منصوب شد. موفقیت او در ساماندهی وضعیت پیچیده این شهر موجب شد تا پس از دو سال در تابستان  ۱۳۶۱ همزمان با دادستانی شهر کرج، مسئولیت دادستانی شهر همدان را نیز عهده دار شود.  حضور همزمان او در این دو مسئولیت، برای مدتی ادامه یافت تا آنکه به عنوان دادستان استان همدان معرفی شد و از سال ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۳، در این سمت خدمت نمود. دکتر رئیسی در سال ۱۳۶۴ به عنوان جانشین دادستان انقلاب تهران منصوب شد و به این ترتیب، دوره مدیریت قضایی ایشان در تهران آغاز شد. به دنبال موفقیت وی در حل پرونده های قضایی پیچیده، امام خمینی (ره) طی احکام ویژه و مستقیم او را برای رسیدگی به مشکلات اجتماعی در برخی استانها از جمله لرستان، کرمانشاه و سمنان مامور کرد.

 

زندگینامه ابراهیم رئیسی

بعد از رحلت امام (ره) حجه الاسلام دکتر رئیسی با حکم رئیس قوه قضائیه وقت به سمت دادستان تهران منصوب شد و از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۳ به مدت پنج سال این مسئولیت را برعهده داشت. ایشان از سال ۱۳۷۳ به ریاست سازمان بازرسی کل کشور منصوب شد که خدمت ایشان در این سمت تا سال ۱۳۸۳ ادامه یافت. دوره مدیریت حجه الاسلام دکتر رئیسی بر سازمان بازرسی کل کشور نقطه عطفی در زندگی ایشان بود. وی که یک مدیریت کلان ملی را به مدت ده سال تجربه می کرد با اتکاء به تجربیات اندوخته خود نظارت بر دستگاه‌های اداری را متحول و نظام مند کرد. سازمان بازرسی کل کشور در زمان تصدی ایشان با توسعه متوازن ساختاری مواجه شد و به عنوان یکی از ارکان نظارتی نظام جمهوری اسلامی تثبیت شد. این دوران که با روی کار آمدن دولت اصلاحات همزمان بود بسیاری از گره های نظام اداری و اقتصادی شناسایی و راهکار برون رفت از زمینه فساد در آن تدوین شد. بعضی پرونده های جنجالی مفاسد اقتصادی محصول فعالیت شبانه روزی حجه الاسلام دکتر رئیسی و همکارانش در این سازمان و در آن دوره بود.

 

حجه الاسلام دکتر رئیسی از سال ۱۳۸۳ تا سال ۱۳۹۳، به مدت ده سال معاون اول قوه قضائیه بود. ایشان که دو رئیس قوه را در این سمت تجربه می کرد به عنوان یکی از مسئولان ارشد قضایی کشور مسئولیت سازماندهی و اداره تشکیلاتی این مجموعه را بر عهده داشت. و از سال ۱۳۹۳ تا اسفند ۱۳۹۴ نیز به عنوان دادستان کل کشور خدمت نمود.

حجه الاسلام دکتر رئیسی از سال ۱۳۹۱ تا کنون با حکم مقام معظم رهبری به عنوان دادستان ویژه روحانیت نیز مشغول به کار می باشد. وی همچنین در ۱۷ اسفند ۹۴، با حکم آیت الله العظمی خامنه ای به عنوان تولیت آستان قدس رضوی علیه السلام منصوب شد و تا کنون نیز مفتخر به خدمت در آن آستان رفیع می باشد.گفتنی است در سال ۱۳۷۶، ایشان به پیشنهاد برخی اعضای مؤثر جامعه روحانیت مبارز از جمله آیت‌ الله مهدوی کنی  و تصویب شورای مرکزی جامعه روحانیت  به عضویت در آن شورا در آمد.

 

سوابق ابراهیم رئیسی

حجت الاسلام دکتر رئیسی در سال ۱۳۸۵، از طرف جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز و به توصیه نخبگان استان خراسان جنوبی برای عضویت در چهارمین دوره مجلس خبرگان رهبری نامزد شد که با بیش از ۸۰ درصد رای مردم انتخاب شد. دو سال پس از حضور در این مجلس، خبرگان ملت ایشان را به عنوان عضو هیأت رئیسه برگزید.همچنین ایشان در دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری در اسفند ۱۳۹۴ نیز با کسب اکثریت قاطع آرا برای دومین بار به عنوان نماینده مردم شریف خراسان جنوبی برگزیده شد و عضویت ایشان در هیئت رئیسه ادامه دارد.حجه الاسلام دکتر رئیسی در فروردین ۹۶ با ثبت نام به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم دوره جدیدی از زندگی خود را آغاز نمود.

 

دلیل ورود به انتخابات آیت الله رئیسی نامزد انتخابات 1400

آیت الله رئیسی گفته است :با شناختی که از وضعیت کشور دارم، در یک دوره ۴۰ ساله مدیریت‌های مختلف اعم از شهرستان و استان و در تهران حضور داشته‌ام، در سازمان بازرسی کل کشور ۱۰ سال حضور داشتم و شناخت نسبت به سازمان‌ها و ادارات کشور دارم، مدتی که در تولیت آستان قدس رضوی بودم، در خدمت حضرت امام رضا (ع) و زائرین آن بزرگوار بودم، به من شناختی نسبت به وضع کشور و آسیب‌ها و راهکار‌های رفع این آسیب‌ها داده است.یعنی آن کسی که در جایگاه ریاست جمهوری قرار می‌گیرد، اولا باید مسئله را خوب بشناسد و ثانیا راه حل مسئله را خوب بداند و اراده جدی برای حل مسئله داشته باشد. من نسبت به شناخت مسائل کشور احساس می‌کنم بعد از این مدت از مدیریت کشور و آشنایی با مسائل کشور، نسبت به مسئله‌شناسی و پیدا کردن راهکار‌های حل مسئله واقف هستم.
نکته سوم را برعهده مردم قرار داده‌ام که اگر مردم می‌بینند که در این کارنامه‌ای که من در این مدت دارم، این صلاحیت را می‌بینند که بتوانم در یک اقدام جهادی و انقلابی با مردم و در ارتباط با فرهیختگان، گره‌ای از مشکلات کشور باز کنم طبیعتاً رای و نظر مردم، انتخاب آنهاست. در واقع باید گفت در اداره امور هم برنامه دارم، با همکاری کارشناسان و فرهیختگان و دانشکده‌هایی که در این زمینه فعال بودند و هم کارنامه‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد جایی که با اراده قوی و با مجاهدت و توکل خداوند متعال و همکاری مردم وارد می‌شویم، می‌توان مردم را به آینده امیدوار کرد و به حل این مسائل مردم را با یک چشم‌انداز روشن و آینده بسیار درخشانی امیدوار کرد تا کسانی که مسیر را غیرممکن می‌بینند، یا به نظر آن‌ها می‌رسد که کار سخت است، بدلیل مشکلاتی که در خارج برای ما درست کرده‌اند و برخی از سوءمدیریت‌ها که در داخل وجود دارد، به نظرم می‌رسد این راه کاملاً هموار است هر چند نیاز به زحمت، تلاش، مجاهدت و ایستادگی دارد.
این را در جوانان و مردم عزیز می‌بینم که امیدوارم همراه آن‌ها بتوان این راه را رفت به نحوی که این ناامیدی‌ها تبدیل به امید شود.

 

 

آیت الله ابراهیم رئیسی و  فضای مجازی

 آیت الله ابراهیم رئیسی نامزد انتخابات 1400 درباره فضای مجازی گفته است: من هم در فضای مجازی حضور دارم و قریب به دو میلیون فالوور دارم و بچه‌ها هم حضور دارند، اما در ارتباط با فضای مجازی موضوعی که مطرح است، این است که معتقدم از فضای مجازی آنچنان که باید در جهت رشد و تعالی در کشور بویژه در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی استفاده نمی‌شود. مثلاً زیرساخت‌های فضای مجازی ما کامل نیست. بچه‌ها خوب می‌فهمند، بزرگتر‌ها هم خوب می‌فهمند که گاهی در استفاده از اینترنت و استفاده از این فضا دچار وقفه‌های جدی می‌شوند. این بخاطر آن است که زیرساخت‌ها کامل نیست. زیرساخت‌ها باید کامل شود و دوم اینکه در فضای مجازی می‌توان بسیاری از مشاغل را فعال کرد. خانم‌هایی که الان در خانه هستند فرض کنید از خانمی که آشپزی می‌کند، کیک می‌پزد تا خانم یا آقای معلم که بسته آموزشی تهیه می‌کند، می‌تواند در تولید محتوا صاحب شغل و درآمد خوب بشود. چرا اپراتور‌ها یا دولت در این امر که یک معلم یا خانم می‌تواند از این پول استفاده کند، استفاده کنند؟! به نظرم میلیون‌ها شغل در این رابطه می‌تواند ایجاد شود. چرا در فضای مجازی این کار انجام نشده است؟ این سوال است.

 

آیت الله رئیسی و مبارزه با فساد

مبارزه با فساد یکی از شعارهای اصلی آیت الله رئیسی در انتخابات 1400 است. او در این باره گفته است: اگر مردم رأی به من دادند و خداوند این امر را صلاح دانست، کاری که روز اول می‌کنم در دو حوزه سلبی و ایجابی است. کار سلبی این است که پایان مراودات فسادانگیز و رانت‌خواری در کشور است. به تمام دستگاه‌های کشور اعلام می‌کنم که تمام سازوکار‌هایی که در آن رانت یا فساد در کشور بوجود می‌آورد، باید اصلاح شود و بستر‌های رانت و فساد در کشور برچیده شود. این را بعنوان حرکتی می‌دانم که همه دستگاه‌ها در کشور موظف شوند سازوکار‌ها را اصلاح کنند که اصلاً با اصلاح سازوکار‌ها فساد نداشته باشیم.

 

آیت الله رئیسی و تامین مسکن 

آیت الله رئیس نامزد انتخابات 1400 درباره مساله مسکن گفته است: مسئله دوم نگرانی خانواده‌ها مسئله مسکن است. واقعا امکان ندارد مسکن را بتوان ایجاد کرد؟ اگر سالی یک میلیون مسکن در کشور ایجاد می‌شد اینچنین نگرانی مسکن نداشتیم که یکی از هزینه‌های مهم خانواده هاست که خانواده‌ها را نگران کرده است. معتقد هستیم می‌توان یک میلیون مسکن را هر سال در کشور ایجاد کرد. اولاً قانون به دولت تکلیف کرده که در روستا‌ها سالی ۲۰۰ هزار مسکن بهسازی شود و اینهمه بافت‌های فرسوده داریم و هم فضا‌های محدود شهری داریم. یک بخشی از مواردی که درباره مسکن می‌توان مورد بحث قرار داد این است که مسکن هزینه بر است، اما بخش مهم آن زمین است. ما در کشور زمین نداریم؟ نمی‌توان تسهیلات به مسکن داد و مسکن سازانی که در این رابطه مسکن دارند که ساماندهی کنند؟ هم می‌توان به دهک‌های پائین‌تر تسهیلات بیشتری داد و برای ان‌ها بعضاً به صورت رایگان برنامه ریزی کرد و نسبت به دهک‌های بالا نیز تسهیلاتی برای مسکن در نظر گرفت. این امر قابل اجرا است که مطالعه روی این امر انجام شده است. پس یک مورد اشتغال و دیگری مسکن است که خانواده‌ها را نگران کرده است.

 

 

 

 

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار