بیوگرافی محسن رضایی نامزد انتخابات ریاست جمهوری 1400 + عکس و فیلم

محسن رضایی یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری 1400 است. در ادامه بیوگرافی محسن رضایی را بخوانید.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۵ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 13
کد خبر: ۹۱۵۰۴

به گزارش راهبرد معاصر محسن رضایی نامزد انتخابات ریسات جمهوری 1400 فرمانده نظامی، اقتصاددان و سیاستمدار اصول گرا است. در بیوگرافی محسن رضایی 67 ساله آمده است که اهل خوزستان است و در کارنامه خود فرماندهی سپاه در زمان جنگ را دارد. او در حال حاضر دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام است. رضایی رکورددار شرکت در انتخابات ریاست جمهوری است و تاکنون 4 بار در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرده است با این حال تلاش های او به نتیجه نرسیده است. زندگینامه محسن رضایی دوره های مختلفی دارد او در سال 1376 از سپاه کناره گیری کرده و با حکم رهبر انقلاب به عنوان دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام وارد فعالیت های سیاسی شد. او دارای دکترای رشته اقتصاد از دانشگاه تهران است و در برنامه های تبلیغاتی خود به مردم این اطمینان را می دهد که می تواند اقتصاد کشور را سروسامان دهد. بردار او امیدوار رضایی نماینده ادوار مختلف مجلس بوده است.پرداخت یارانه 450 هزار تومانی یکی از وعده های انتخاباتی اوست. 

 

زندگینامه محسن رضایی نامزد انتخابات 1400

زندگینامه محسن رضایی نامزد انتخابات 1400 دوره های مختلفی دارد که در ادامه آن را می خوانید. رضایی متولد شهریور 1333 در مسجد سلیمان استان خوزستان است. زضایی تحصیلات ابتدایی خود را در مسجد سلمیانان سپری کرده اما برای ادامخ تحصیل در دوره دبیرستان وارد دبیرستان صنعت نفت اهواز شده است. همان زمان یعنی اوایل دهه 50 رضایی به دلیل فعالیت های سیاسی توسط ساواک دستگیر شد و 6 ماه زندانی شد.

 

بیوگرافی محسن رضایی

 

او در سال 53 در دانشگاه علم صنعت پذیرفته شد و به تهران مهاجرت کرد. پس از مهاجرت به تهران نیز فعالیت های سیاسی خود را ادامه داد.  محسن رضایی از همان روزهای اول انقلاب اسلامی به صورت کاملا مستمر و پررنگ، در عرصه سیاسی، نظامی و اقتصادی کشور، حضور داشت. او همراه با یک هیئت 12 نفره، اقدام به تدوین اساس‌نامه سپاه پاسداران نمود و یک سال بعد نیز، واحد اطلاعات سپاه را راه‌اندازی کرد.رضایی در سال 1360 و با فرمان رهبر وقت انقلاب، به عنوان فرمانده کل سپاه پاسداران منصوب شد.

تحصیلات محسن رضایی

همان‌طور که می‌دانید این دوران مصادف با جنگ تحمیلی بود و حضور آقای محسن رضایی در راس سپاه، کمک زیادی به نیروهای رزمنده کشور کرد.البته آن روزها حواشی خاص خود را نیز به همراه داشتند (از جمله اختلاف رضایی با شهید صیاد شیرازی)؛ اما در این مقاله، فرصت پرداختن به آن‌ها را نداریم. در نهایت او تا سال 1376 و به مدت 16 سال، در پست فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، باقی ماند. از جمله مهم‌ترین فعالیت‌های محسن رضایی در زمان فرماندهی سپاه پاسداران، می‌توان به تاسیس قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء و دانشگاه امام حسین (ع) اشاره کرد. عملیات کربلای 4 و 5 که به آزادسازی بیش از 150 کیلومتر از خاک مقدس کشورمان از دست نیروهای بعثی انجامید، در دوران مدیریت محسن رضایی میرقائد به وقوع پیوستند.

 

زندگینامه محسن رضایی

 

تحصیلات محسن رضایی نامزد انتخابات 1400

تحصیلات محسن رضایی در حوزه مهندسی و اقتصاد است. محسن رضایی در سال 53 در رشته مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت پذیرفته شد. او برای حضور در جبهه‌ها درس خود را رها کرد. بعد از اتمام جنگ او رشته اقتصاد را انتخاب کرد و از مرکز آموزش برنامه و بودجه، مدرک لیسانس خود گرفت. محسن رضایی میرقائد مدرک کارشناسی ارشد و دکترای اقتصاد خود را از دانشگاه تهران دریافت کرده است.

در جریان مناظرات تلویزیون 1400 ناصر همتی دیگر نامزد انتخابات ریاست جمهوری نحوه تحصیل محسن رضایی را به چالش کشید. او گفت: آقای رضایی … من که می دانم چطور اقتصاد خواندید ! من از نحوه اخذ مدرک شما خبر دارم ، استادهای دانشگاه را مجبور می کردید بیایند دفتر شما از شما امتحان بگیرند.

 

خانواده محسن رضایی نامزد انتخابات 1400

محسن رضایی در سال 53 تشکیل خانواده داد و با معصومه خدنگ ازدواج کرد. باعث آشنایی آن‌ها، امام جماعت مسجد جامع نارمک بود. حاصل این ازدواج 5 فرزند به نام‌های احمد، سارا، علی، زهرا و مهدیه است.

 

خانواده محسن رضایی

پسر اول محسن رضایی در سال 90 فوت کرد. از زهرا و مهدیه اطلاعات زیادی در دسترس نیست؛ اما علی رضایی میرقائد و سارا رضایی میرقائد در دنیای سیاست فعال‌تر هستند. علی رضایی میرقائد داماد نوه امام خمینی (ره)، «لیلی بروجردی» بود که البته به جدایی انجامید. پدر همسر علی رضایی میرقائد هم «عبدالحسین طباطبایی» از بهترین جراحان قلب و خواهرزاده امام موسی صدر است. یک نکته جالب در مورد این فرزند محسن رضایی، بازی او در تیم فوتبال استقلال تهران در زمان مربیگری کخ است.

 

فرزندان محسن رضایی

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تنها یک برادر به نام امیدوار رضایی میرقائد دارد. برادر محسن رضایی سیاست‌مدار، مدرس دانشگاه و جراح مغز است.او فارغ‌التحصیل دکتری پزشکی و جراحی مغر و اعصاب از دانشگاه شهید بهشتی است. امیدوار رضایی در دوره‌های پنجم، ششم، هفتم و هشتم، نماینده مردم مسجد سلیمان در مجلس بود.برادر محسن رضایی در حال حاضر رئیس بیمارستان لقمان و مدرس دانشگاه است.

 

سوابق محسن رضایی نامزد انتخابات ریاست جمهوری 1400

محسن رضایی نامزد انتخابات 1400 پس ازکناره گیری از سپاه در سال 76 وارد دنیای سیاست شد و به دبیری مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شد.

 

سوابق محسن رضایی

رضایی تاکنون 4 بار در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرده است. محسن رضایی در سال ۱۳۷۸ خود را کاندیدای نمایندگی مجلس شورای اسلامی در تهران کرد و در فهرست «ائتلاف خط امام و رهبری» (معروف به جناح راست) قرار داشت، اما موفق به کسب آرای لازم نشد. او همچنین در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۴ نیز با شعار انتخاباتی «دولت عشق» حضور یافت، اما دو روز پیش از برگزاری انتخابات کناره‌گیری خود را اعلام کرد و در بیانیه‌ای که در آن زمان منتشر کرد، دلیل کناره‌گیری خود را «جلوگیری از پراکندگی آرای مردم» در اثر کثرت نامزدها عنوان کرد. رضایی یکی از نامزدهای دوره دهم ریاست جمهوری ایران نیز بود و در بین نامزدهای رسمی انتخابات، آخرین فردی بود که به صحنه وارد شد. رضایی با ایده «دولت ائتلافی» و بصورت مستقل وارد انتخابات شد و نفر سوم از بین کاندیداهای چهارگانه شد. محسن رضایی پس از انتخابات به نتایج اعلام شده اعتراض کرد و آن را مورد تأیید قرار نداد. اما بعد، از اعتراض خود منصرف شد. محسن رضایی در تاریخ ۱۴ اسفند ۹۱ در جمع مردم شهر دیواندره استان کردستان، به طور رسمی کاندیداتوری خود را اعلام کرد. رضایی در جمع مردم دیواندره گفت: پیشنهاد شده بود در تهران کاندیداتوری خود را اعلام، تا از امکانات وسیع رسانه‌ای استفاده کنم اما با اعلام کاندیداتوری در این شهر، بر رویکردم نسبت به پیشرفت و توسعه همه‌جانبه کشور و حل مشکلات مردم تاکید می‌کنم. همچنین ابوالقاسم رئوفیان، مسئول ستاد انتخاباتی "جبهه ایستادگی"، پس از معرفی محسن رضایی به عنوان کاندیدای این جبهه، شعار انتخاباتی رضایی را "دولت فراگیر و جامعه امید" اعلام کرد. وی جز ۸ فردی بود که صلاحیت آنها برای انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری توسط شورای نگهبان تأیید شد.

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر