انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

پیش‌بینی بسته‌های حمایتی برای حقوق‌بگیر و بازنشستگان

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: برای جبران گرانی‌ها می‌توان بسته‌هایی را برای طیف حقوق‌بگیر و بازنشستگان پیش‌بینی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 22
کد خبر: ۹۱۵۷

به گزارش راهبرد معاصر ، "محمدمهدی زاهدی" در تذکری به رییس‌جمهور و وزیر صنعت، معدن و تجارت، گفت: این روزها هر جا قدم می‌گذارم مردم از گرانی صحبت می‌کنند. آقای رییس‌جمهور وضع معیشتی مردم در وضعیت نابهنجاری قرار گرفته است. برای جبران گرانی‌ها می‌توان بسته‌هایی را برای طیف حقوق‌بگیر و بازنشستگان پیش‌بینی کرد.

 

وی با اشاره به بازدیدش از مناطق سیل‌زده استان کرمان، گفت: به راه‌های مواصلاتی بخش‌های شهداد و گلباف استان کرمان آسیب‌های جدی وارد شده است. ۳۰ کیلومتر از جاده شریانی «شهداد – نهبندان» تخریب وعبور و مرور مردم قطع شده است. وزارت راه و شهرسازی هرچه سریعتر نسبت به مرمت و بازسازی این جاده‌ها اقدام کند. ۲۰ کیلومتر جاده «راور – دیهوک« آسیب دیده و مسدود شده است. این جاده محور اصلی جنوب به شمال کشور است. وزارت راه با اولویت خاص نسبت به بازسازی این جاده اقدام کند.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در تذکری به مدیرعامل شرکت ملی مس ایران، گفت: تصمیمات نپخته‌ای در باشگاه فرهنگی ورزشی مس برای حذف حمایت از برخی تیم‌های ورزشی که در سطح ملی و حتی جهانی دارای جایگاه هستند، اتخاذ می‌شود. درخواست دارم به فوریت در این تصمیمات تجدید نظر شود.

 

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی از پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی سد مخزنی قدرونی راور خبر داد و افزود: برای کانال انتقال آب از این سد به شهرستان راور هیچ اقدامی نشده است. در سیل اخیر در شهرستان‌های کرمان و راور به ویژه در چهار روستا و بخش این شهرستانها به منازل مسکونی، مزارع، باغات و قنوات آسیب‌های جدی وارد شد. بنیاد مسکن بازسازی و مرمت آسیب‌ها را انجام دهد و وزارت جهادکشاورزی برای جبران خسارت‌های وارد شده و احیای قنوات اقدامات لازم را انجام دهد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار