وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است

پیش‌بینی بسته‌های حمایتی برای حقوق‌بگیر و بازنشستگان

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: برای جبران گرانی‌ها می‌توان بسته‌هایی را برای طیف حقوق‌بگیر و بازنشستگان پیش‌بینی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 22
کد خبر: ۹۱۵۷

به گزارش راهبرد معاصر ، "محمدمهدی زاهدی" در تذکری به رییس‌جمهور و وزیر صنعت، معدن و تجارت، گفت: این روزها هر جا قدم می‌گذارم مردم از گرانی صحبت می‌کنند. آقای رییس‌جمهور وضع معیشتی مردم در وضعیت نابهنجاری قرار گرفته است. برای جبران گرانی‌ها می‌توان بسته‌هایی را برای طیف حقوق‌بگیر و بازنشستگان پیش‌بینی کرد.

 

وی با اشاره به بازدیدش از مناطق سیل‌زده استان کرمان، گفت: به راه‌های مواصلاتی بخش‌های شهداد و گلباف استان کرمان آسیب‌های جدی وارد شده است. ۳۰ کیلومتر از جاده شریانی «شهداد – نهبندان» تخریب وعبور و مرور مردم قطع شده است. وزارت راه و شهرسازی هرچه سریعتر نسبت به مرمت و بازسازی این جاده‌ها اقدام کند. ۲۰ کیلومتر جاده «راور – دیهوک« آسیب دیده و مسدود شده است. این جاده محور اصلی جنوب به شمال کشور است. وزارت راه با اولویت خاص نسبت به بازسازی این جاده اقدام کند.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در تذکری به مدیرعامل شرکت ملی مس ایران، گفت: تصمیمات نپخته‌ای در باشگاه فرهنگی ورزشی مس برای حذف حمایت از برخی تیم‌های ورزشی که در سطح ملی و حتی جهانی دارای جایگاه هستند، اتخاذ می‌شود. درخواست دارم به فوریت در این تصمیمات تجدید نظر شود.

 

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی از پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی سد مخزنی قدرونی راور خبر داد و افزود: برای کانال انتقال آب از این سد به شهرستان راور هیچ اقدامی نشده است. در سیل اخیر در شهرستان‌های کرمان و راور به ویژه در چهار روستا و بخش این شهرستانها به منازل مسکونی، مزارع، باغات و قنوات آسیب‌های جدی وارد شد. بنیاد مسکن بازسازی و مرمت آسیب‌ها را انجام دهد و وزارت جهادکشاورزی برای جبران خسارت‌های وارد شده و احیای قنوات اقدامات لازم را انجام دهد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار