سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده

پیش‌بینی بسته‌های حمایتی برای حقوق‌بگیر و بازنشستگان

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: برای جبران گرانی‌ها می‌توان بسته‌هایی را برای طیف حقوق‌بگیر و بازنشستگان پیش‌بینی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 22
کد خبر: ۹۱۵۷

به گزارش راهبرد معاصر ، "محمدمهدی زاهدی" در تذکری به رییس‌جمهور و وزیر صنعت، معدن و تجارت، گفت: این روزها هر جا قدم می‌گذارم مردم از گرانی صحبت می‌کنند. آقای رییس‌جمهور وضع معیشتی مردم در وضعیت نابهنجاری قرار گرفته است. برای جبران گرانی‌ها می‌توان بسته‌هایی را برای طیف حقوق‌بگیر و بازنشستگان پیش‌بینی کرد.

 

وی با اشاره به بازدیدش از مناطق سیل‌زده استان کرمان، گفت: به راه‌های مواصلاتی بخش‌های شهداد و گلباف استان کرمان آسیب‌های جدی وارد شده است. ۳۰ کیلومتر از جاده شریانی «شهداد – نهبندان» تخریب وعبور و مرور مردم قطع شده است. وزارت راه و شهرسازی هرچه سریعتر نسبت به مرمت و بازسازی این جاده‌ها اقدام کند. ۲۰ کیلومتر جاده «راور – دیهوک« آسیب دیده و مسدود شده است. این جاده محور اصلی جنوب به شمال کشور است. وزارت راه با اولویت خاص نسبت به بازسازی این جاده اقدام کند.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در تذکری به مدیرعامل شرکت ملی مس ایران، گفت: تصمیمات نپخته‌ای در باشگاه فرهنگی ورزشی مس برای حذف حمایت از برخی تیم‌های ورزشی که در سطح ملی و حتی جهانی دارای جایگاه هستند، اتخاذ می‌شود. درخواست دارم به فوریت در این تصمیمات تجدید نظر شود.

 

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی از پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی سد مخزنی قدرونی راور خبر داد و افزود: برای کانال انتقال آب از این سد به شهرستان راور هیچ اقدامی نشده است. در سیل اخیر در شهرستان‌های کرمان و راور به ویژه در چهار روستا و بخش این شهرستانها به منازل مسکونی، مزارع، باغات و قنوات آسیب‌های جدی وارد شد. بنیاد مسکن بازسازی و مرمت آسیب‌ها را انجام دهد و وزارت جهادکشاورزی برای جبران خسارت‌های وارد شده و احیای قنوات اقدامات لازم را انجام دهد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار