اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم پاسخ سفارت ایران به مقاله نشریه دانمارکی درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای کشورمان  روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند حزب الله لبنان: سلاح‌های مقاومت خط قرمز هستند بقائی: مهار نکردن اسرائیل، تکرار حملات در منطقه را در پی دارد دیدار و گفتگوی پزشکیان با بن سلمان در دوحه پزشکیان در نشست اضطراری سران کشور‌های اسلامی و اتحادیه عرب: تروریست‌های حاکم بر تل آویو جری‌تر شده‌اند اسلامی: ملت ایران نه تهدیدپذیر است و نه تسلیم شدنی؛ دانش صنعت هسته‌ای کشورمان با بمباران از بین نخواهد رفت وزیر خارجه آمریکا فردا به قطر سفر می‌کند امیر قطر: دوحه هدف حمله خائنانه اسرائیل قرار گرفت بیانیه طلبکارانه اتحادیه اروپا علیه ایران در کنفرانس عمومی آژانس

استقرار گنبد آهنین بیشتر از ترس پاسخ حماس

همزمان با تصویب برگزاری «راهپیمایی پرچم» در قدس اشغالی توسط کابینه جدید تل‌آویو، ارتش رژیم صهیونیستی نیز از بیم پاسخ حماس، سامانه‌های پدافند موشکی بیشتری در نزدیک نوار غزه مستقر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 15
کد خبر: ۹۱۶۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، کابینه جدید رژیم صهیونیستی که هنوز یک روز از آغاز فعالیت کاری آن نگذشته، برگزاری مراسم تحریک‌آمیز موسوم به «راهپیمایی پرچم» در قدس اشغالی را برای روز سه‌شنبه تصویب کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، این تاییدیه بعد از جلسه ارزیابی بین رئیس پلیس و مقام‌های امنیتی رژیم صهیونیستی با «عومِر بار-لِو» وزیر امنیت عمومی جدید این رژیم در شامگاه دوشنبه صادر شد.

 

رویترز نوشت: «هنوز مشخص نیست شرکت‌کنندگان در راهپیمایی پرچم اجازه دارند وارد محله مسلمان‌نشین شهر قدس شوند یا خیر، پلیس اسرائیل قبلا این مسیر را ممنوع کرده بود. سخنگوی پلیس نیز از اظهار نظر در این باره اجتناب می‌ورزد».

 

از سوی دیگر، در پی هشدار گروه‌های مقاومت فلسطینی از جمله حماس مبنی بر پاسخ دادن به هرگونه اقدامات تحریک‌آمیز صهیونیست‌ها در قدس اشغالی و راهپیمایی پرچم، ارتش اسرائیل سامانه‌های پدافندی «گنبد آهنین» بیشتری در نزدیک نوار غزه مستقر کرد.

 

به نوشته روزنامه «هاآرتص»، مقام‌های امنیتی اسرائیلی می‌گویند وضعیت در نوار غزه هنوز هم بسیار حساس است و سران حماس هم آماده درگیری بزرگ با کوچکترین جرقه‌ای هستند که راهپیمایی پرچم می‌تواند آغازکننده آن باشد.

 

پیشتر رسانه‌های صهیونیستی گزارش داده بودند بار-لو در این جلسه مدعی شده که پلیس اسرائیل آمادگی کامل برای برگزاری این راهپیمایی را دارد و هیچ تغییری در برنامه آن رخ نداده است.

 

در این مراسم که توسط سازمان‌های نژادپرست صهیونیستی و شهرک‌نشینان افراطی برنامه‌ریزی شده، قرار است صهیونیست‌ها با تجمع در خیابان‌های قدس اشغالی و تکان‌دادن پرچم رژیم جعلی اسرائیل، بر لزوم پاکسازی نژادی علیه فلسطینی‌ها تاکید کنند.

 

این تصمیم کابینه جدید تل‌آویو در حالی است که پیشتر مقام‌های آمریکایی به وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفته بودند واشنگتن انتظار دارد تل‌آویو از اقداماتی که باعث شروع مجدد تنش‌ها در قدس اشغالی می‌شود، اجتناب کند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار