غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

اولیانوف: مذاکرات وین بعد از انتخابات ایران ادامه می‌یابد

رئیس هیئت نمایندگی روسیه در رایزنی‌های وین گفت: مذاکرات پیرامون احیای برجام با وجود وقفه پیش‌آمده به‌دلیل برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در ایران، متوقف نمی‌شود و همچنان ادامه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 16
کد خبر: ۹۱۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، "میخائیل اولیانوف" نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین، از جمله آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که ریاست هیئت نمایندگی روسی در مذاکرات پیرامون برجام در وین را به‌عهده دارد، اعلام کرد که رایزنی‌ها درباره احیای توافق هسته‌ای با ایران، پس از انتخابات ریاست‌جمهوری در این کشور ادامه خواهد یافت.

 

اولیانوف در گفتگو با این خبرگزاری گفت: «اکنون دیگر به‌طور کامل مشخص شده است که تا تاریخ 18 ژوئن (28 خرداد ماه)، زمانی که در جمهوری اسلامی ایران انتخابات ریاست‌جمهوری برگزار خواهد شد، موفق نخواهیم شد به هیچ توافقی در خصوص احیای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) دست پیدا کنیم، البته توافق شده است که مذاکرات در وین بعد از انتخابات در ایران همچنان ادامه یابد.»

 

این دیپلمات بلندپایه روس در پاسخ به این سؤال که آیا به‌عقیده وی روند مذاکرات در وین متوقف شده است، توضیح داد: «چنین ارزیابی از مذاکرات اشتباه است و با واقعیات مطابقت ندارد، برای اینکه روند مذاکرات در حال پیشرفت است، هرچند این روند به‌سرعتی که در ابتدا انتظار می‌رفت، پیش نرفته است.»

 

اولیانوف همچنین تأکید کرد که نتیجه نهایی مذاکرات پیرامون برجام باید به احیای کامل توافقنامه هسته‌ای با ایران منجر شود.

 

نماینده روسیه پیش از این، از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخواست کرده بود که از سیاسی کردن مذاکرات پیرامون برجام خودداری کند و به‌سمت همکاری آرام با تهران در زمینه برنامه هسته‌ای ایران بازگردد./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار