گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم
دیپلمات روس:

نشست رسمی کمیسیون مشترک برجام فردا برگزار می شود

نماینده روسیه درسازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش خبر داد که نشست رسمی کمیسیون مشترک برجام فردا در وین برگزار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۳ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 19
کد خبر: ۹۲۳۴۶

به گزارش راهبرد معاصر «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش در پیامی توییتری خبر داد که نشست رسمی بعدی کمیسیون مشترک برجام روز یکشنبه 20 ژوئن (30 خرداد) برگزار می‌شود.

وی در ادامه پیام توییتری خود نوشت: «درباره مسیر پیش رو در گفت‌وگوهای وین در مرحله پایانی آن تصمیم گیری خواهد شد».

خبرنگار وال‌استریت ژورنال بامداد امروز نیز گزارش داد که ششمین دور گفت‌وگوهای کمیسیون مشترک برجام طی دو روز آینده به پایان می‌رسد.

وی در ادامه گفت که فهمیده نشست بعدی کمیسیون مشترک برجام اوایل ماه جولای (اواسط تیرماه) برگزار خواهد شد.

خبرنگار وال‌استریت ژورنال به نقل از منابعی گفت در حالی که گفت‌وگوها سخت بوده، به آهستگی به پیش می‌رود و شکاف‌ها در حال کاهش یافتن هستند.

وی سپس ابراز امیدواری کرد که روز 15 جولای (24 تیرماه، ششمین سالگرد برجام) پایان این گفت‌وگوها باشد.

«سید عباس عراقچی» معاون وزیر خارجه ایران روز شنبه ۲۲ خرداد ماه بعد از نشست کمیسیون مشترک برجام در اظهاراتی بیان کرد: ما به دنبال دستیابی به یک توافق مطلوب و خوب برای جمهوری اسلامی ایران هستیم و در این مسیر نه عجله می‌کنیم و نه وقت را تلف می‌کنیم. هر چه زودتر برسیم، البته بهتر است، مهم این است که در این توافق آن اصولی که ایران بخواهد رعایت شده باشد و شاخص‌هایی که بخواهیم به آن رسیده باشیم.

این دیپلمات ارشد ایرانی با بیان این‌که وقایع زمانی در این رابطه هیچ ارتباطی با مذاکرات ما ندارد، گفت:‌ مذاکرات ما موکول به انتخابات نیست، قبلش و بعدش. برای ما آن‌چه ملاک است این است که در مسیر تحقق خواسته‌های جمهوری اسلامی ایران حرکت کنیم. 

عراقچی همچنین گفت: به شخصه فکر نمی‌کنم ظرف هفته جاری بتوانیم به جمع بندی نهایی برسیم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر