نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری 1400/ آیت الله رییسی برنده انتخابات سیزدهم-راهبرد معاصر
نتایج شمارش آرای انتخابات

نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری 1400/ آیت الله رییسی برنده انتخابات سیزدهم

نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری 1400 (سیزدهمین رئیس جمهور ایران) و برنده انتخابات 1400 مشخص شد و سید ابراهیم رییسی هشتمین رییس جمهور کشور شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۰ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 20
کد خبر: ۹۲۲۲۳
تعداد نظرات: ۱۰ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، نتایج انتخابات ریاست جمهوری 1400 حاکی از میزان مشارکت در انتخابات 1400 بیش از پیش بینی نظرسنجی ها است و بر اساس آمار رسمی از وزارت کشور 28 میلیون 933 هزار و 4 نفر در این انتخابات شرکت کرده اند و میزان آرای انتخابات ریاست جمهوری 48/8 درصد واجدین شرایط بوده است. بر این اساس تا کنون ابراهیم رئیسی با بیش از ۶۲ درصد آرا منتخب انتخابات ریاست جمهوری است و به عنوان سیزدهمین رئیس جمهور ایران برنده انتخابات 1400 است. این در حالی است که در شبکه های اجتماعی برخی از رفتن انتخابات به دور دوم خبر داده بودند که صحت ندارد و تکلیف انتخابات در مرحله اول روشن شد. میزان اقبال مردم و حضور در پای صندوق های رای در غروب و شب به نحوی بود که چندین بار مهلت رای گیری تمدید شد و نهایت در ساعت 2 بامداد شنبه 29 خرداد 1400 علی رغم وجود جمعیت در برخی شعب اخذ رای با هدایت مردم به داخل بسته شد. جزئیات کامل میزان آرای کاندیداهای انتخابات و میزان مشارکت مردم در ادامه به صورت دقیق و رسمی می آید.

 

نتیجه نهایی انتخابات ریاست جمهوری 1400

 

در روزهای پایانی تبلیغات انتخاباتی از 7 کاندیدای انتخابات 3 نفر انصراف دادند (مهرعلیزاده، زاکانی و جلیلی) و در نهایت 4 نفر به رقابت در سیزدهمین انتخابات برای تعیین رئیس جمهوری بعدی کشور پرداختند. (ابراهیم رئیسی، محسن رضایی میرقائد، عبدالناصر همتی و امیرحسین قاضی زاده هاشمی) تا پیش از آغاز انتخابات نظرسنجی ها از مشارکت 35 تا 45 درصدی حکایت داشتند اما در روز پایانی با سخنرانی رهبر معظم انقلاب در خصوص ضرورت مشارکت همگانی و اهمیت هر رای و دعوت گروهای سیاسی مختلف از اصولگرا و اصلاح طلب برای مشارکت حداکثری میزان حضور مردم افزایش یافت و به مرز 50 درصد رسید.

 

پایان شمارش آرا/ نتایج نهایی انتخابات ۱۴۰۰

نتایج انتخابات ریاست جمهوری 1400

 

میزان آرای کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری 1400/ آمار انتخابات

  کاندیدای انتخابات 1400 درصد میزان آرا
1 سید ابراهیم رئیسی 62 17/926/345
2 ارای باطله 14 3/726/870
3 محسن رضایی میزقائد 12 3/412/712
4 عبدالناصر همتی 8 2/427/201
5 امیرحسین قاضی زاده هاشمی 3 999/817

 

میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری 1400

 

میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری 1400/ تعداد کل آرا

بر اساس اخبار رسمی  ستاد انتخابات کشور میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری 1400 ، 48/8 درصد بوده و تعداد کل آرای اخذ شده به 28 میلیون و 933 هزار رای رسیده است.

 

فیلم/ آغاز شمارش آرای انتخابات 1400 از ساعت 2 بامداد

 

میزان آرای باطله انتخابات ریاست جمهوری 1400

طبق اعلام نتایج شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری 1400 میزان آرای باطله در بسیاری از شعب بالا بوده است و در حدود 14 درصد کل آرای اخذ شده می باشد. تا جایی که در بسیاری از شعب بعد از سید ابراهیم رئیسی تعداد آرای باطله دومین رتبه را دارد که نشاندهنده حضور مردم برای حمایت از نظام و انتخابات و اعتراض به شرایط معیشتی تلقی می شود که انشا الله در دوران ریاست بعدی قوه مجریه با تغییر شرایط اقتصادی مردم سختی سالهای گذشته فراموش و جبران شود. تعداد کل ارای باطله 3/726/870 گزارش شده است.

 

وزارت کشور: نتایج نهایی انتخابات از سوی شورای نگهبان اعلام می‌شود
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۲۳:۴۸

ستاد انتخابات کشور توضیحاتی را درباره نتایج شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری ارائه کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

نتایج شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری، بر اساس صورتجلسات امضاء شده توسط مجریان و ناظران در شعب اخذ رأی و تجمیع آن در سراسر کشور از سوی وزارت کشور اعلام و پس از فرصت قانونی رسیدگی به شکایات از سوی شورای نگهبان، نتایج نهایی اعلام می‌شود.

تعدادی از تعرفه های اخذشده توسط رأی‌دهندگان، با توجه به تعدد صندوق‌های آراء، سهواً به صندوق‌های دیگر ریخته شده و تعدادی نیز توسط افراد از شعبه خارج شده است.

پیام تبریک فرمانده کل ارتش به آیت‌الله رئیسی
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۲۱:۵۸

امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با صدور پیامی خلق حماسه پرشکوه ملت بزرگ ایران اسلامی و انتخاب آیت الله سید ابراهیم رئیسی را به عنوان سیزدهمین رئیس جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی ارتش متن پیام به این شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

مَنْ کَانَ یُرِیدُ الْعِزَّةَ فَلِلَّهِ الْعِزَّةُ جَمِیعًا إِلَیْهِ یَصْعَدُ الْکَلِمُ الطَّیِّبُ وَالْعَمَلُ الصَّالِحُ یَرْفَعُهُ

حضور گرامی حضرت آیت الله سید ابراهیم رئیس الساداتی

سلام علیکم

ملت شریف و بصیر ایران اسلامی بار دیگر حماسه آفرید و با حضور گسترده و شورانگیز خود در لبیک به ندای ولی امر مسلمین جهان و تعیین سرنوشت خود، دشمنان نظام را ناامید کرد و امید به آینده روشن کشورمان را با مشارکت پرشور و پر معنای خود به ارمغان آورد و صفحه درخشان دیگری بر افتخاراتش افزود.

حماسه پرشکوه ملت بزرگ ایران اسلامی در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ بیانگر پایبندی به آرمان های والای انقلاب اسلامی و رای آنان به حضرتعالی نشانگر حُسن اعتماد مردم به کارآمدی، مدیریت جهادی و کارنامه درخشان و انقلابی جنابعالی در مسئولیت‌های خطیر سال‌های گذشته بوده است.

این پیروزی بزرگ و پشتوانه‌ی چشمگیر مردمی در شرایطی ایجاد شد که دشمنان با هجمه‌های تبلیغاتی گسترده و تحریم انتخابات، به دنبال تضعیف نظام اسلامی بودند، لکن میدان‌داری مردم با عنایات خدای متعال و برکت خون پاک شهیدان از صیادها، همت‌ها، بابایی‌ها و فلاحی‌ها تا سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی خط بطلانی بر نقشه شوم دشمنان کشید و پشتوانه عظیمی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دولت آینده شد.

رجای واثق داریم که دولت انقلابی آینده، مسیر اعتلای ایران عزیز را در گام دوم انقلاب اسلامی فراهم می سازد.

اینجانب ضمن سپاس و قدردانی از حضور مردم فهیم و بصیر کشورمان به ویژه خانواده بزرگ ارتش، این حماسه عظیم را به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله‌العالی) و رئیس جمهور محترم منتخب تبریک و تهنیت عرض نموده و اعلام می‌دارم؛ ارتش جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از بازوان مقتدر کشور در راستای تعامل حداکثری و هم افزا، همواره تدابیر فرماندهی معظم کل قوا را نصب‌العین قرار داده و با تکیه بر توان جوانان و متخصصان مومن و متعهد، پشتوانه‌ای مستحکم برای دولتِ برآمده از مردم، فسادستیز و عدالت‌خواه است.
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران
سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی

تبریک حسین دهقان به آیت‌الله رئیسی
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۲۱:۵۸

سردار حسین دهقان وزیر دفاع دولت یازدهم و دواطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری طی پیامی به آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور منتخب ملت ایران پیروزی وی را تبریک گفت.

قدردانی آیت‌الله رئیسی از مردم ایران
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۲۱:۵۷

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور منتخب با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: آنچنان که در این انتخابات مستقل وارد شدم، به پشتوانه آراء بالا و اعتماد کم‌نظیر شما، ان شاء الله دولتی پرکار، انقلابی و ضدفساد را تشکیل می دهم، و به سوی بسط عدالت، به‌عنوان مأموریت محوری انقلاب اسلامی حرکت خواهیم کرد و تمام ظرفیت های دولت را برای ایجاد نهضت بزرگ خدمت به ایرانیان عزیز به کار خواهیم بست.

جشن پیروزی آیت‌الله رئیسی ساعت 19 در میدان امام حسین(ع)
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۹:۴۶

جشن پیروزی آیت‌الله سیّد ابراهیم رئیسی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، عصر امروز (شنبه 29 خرداد) در میدان امام حسین (ع) تهران برگزار می‌شود.

آیت‌الله رئیسی با کسب 60 درصد آراء، به عنوان سیزدهمین رئیس‌جمهور اسلامی ایران انتخاب شد.

علی لاریجانی پیروزی آیت الله رئیسی را تبریک گفت
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۹:۴۵

علی لاریجانی رئیس سابق مجلس در پیامی پیروزی آیت الله رئیسی را تبریک گفت.

متن پیام لاریجانی به شرح زیر است:

برادر گرامی حضرت حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای رئیسی

با سلام و تحیت پیروزی جنابعالی را در انتخابات ریاست جمهوری تبریک می گویم امیدوارم با توکل به خداوند و تحت راهنمایی های رهبر معظم در جهت پیشرفت ایران اسلامی و رفع مشکل ملت عزیز موفق باشید.

امیر قطر پیروزی آیت‌الله رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری را تبریک گفت
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۹:۴۵


«شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر پیروزی «ابراهیم رئیسی» امیر قطر در انتخابات ریاست جمهوری ایران را تبریک گفت.

دیروز جمعه ۲۸ خرداد ماه سیزدهمین دور انتخابات ریاست جمهوری ایران در سراسر کشور و ۱۳۳ کشور خارجی برای انتخاب هشتمین رئیس جمهور برگزار شد. براساس اعلام وزارت کشور، سیدابراهیم رئیسی با کسب بیش از ۱۷ میلیون و 900 هزار رای پیروز انتخابات ریاست جمهوری ایران اعلام شد.

تاکنون عمران خان نخست‌وزیر پاکستان، برهم صالح رئیس‌جمهور عراق و مصطفی الکاظمی نخست‌وزیر عراق و سید عمار الحکیم رهبر جریان حکمت ملی عراق، ولادیمیر پوتین رییس‌جمهور روسیه، الهام علی‌اف، رئیس جمهور آذربایجان و «محمد بن راشد آل مکتوم» نائب رئیس دولت امارات، مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن، «هیثم بن طارق» سلطان عمان در پیام‌هایی جداگانه پیروزی سید ابراهیم رییسی در انتخابات ریاست‌جمهوری را تبریک گفته‌اند.

سید حسن خمینی پیروزی آیت الله رئیسی را تبریک گفت
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۹:۴۴

حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی پیروزی آیت الله رئیسی را در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را تبریک گفت.

متن پیام حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی بدین شرح است:

بسمه تعالی

برادر گرامی جناب حجه الاسلام و المسلمین آقای سید ابراهیم رئیسی دامت توفیقاته

به دست آوردن اعتماد بخش بزرگی از مردم و کسب عنوان ریاست جمهوری اسلامی ایران را به جنابعالی تبریک می گویم. بی تردید ایستادن در مسند خدمتگزاری به مردم شریف و نظام اسلامی مسئولیت سنگینی است که تنها با لطف خدا و همدلی بیشتر و استعانت از فکر و توان همگانی به بهترین نحو تحقق خواهد پذیرفت.

امیدوارم در این کسوت جدید شاهد موفقیت شما و ارتقاء سطح زندگی عمومی در همه حوزه باشیم.

تبریک سید حسن نصرالله به مناسبت پیروزی آیت الله رییسی
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۹:۳۱

سیدحسن نصرالله با انتشار پیام کوتاهی پیروزی سیدابراهیم رئیسی را در انتخابات ریاست جمهوری ایران تبریک گفت.

دبیرکل حزب‌الله لبنان نوشت: سلام علی ابراهیم

تبریک سید حسن نصرالله به مناسبت پیروزی آیت الله رییسی

آمار نهایی انتخابات اعلام شد
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۸:۰۵

عبدالرضا رحمانی فضلی گفت: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی با 17 میلیون و 926 هزار و 345 رأی حائز مقام اول و از طرف مردم عزیزمان امانت‌دار دستگاه اجرایی و به‌عنوان رئیس‌جمهور انتخاب شدند.

عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور، عصر امروز (۲۹ خرداد) با حضور در جمع خبرنگاران، آمار نهایی انتخابات ۱۴۰۰ را اعلام کرد.

رحمانی فضلی گفت: از کل واجدین شرایط حضور در انتخابات که 59 میلیون و 310 هزار و 307 نفر بودند، کل آراء مأخوذه 28 میلیون و 933 هزار و چهار نفر بوده است که مشارکت 48/8 را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: آقای سید ابراهیم رئیسی با 17 میلیون و 926 هزار و 345 رأی حائز مقام اول و از طرف مردم عزیزمان امانت‌دار دستگاه اجرایی و به‌عنوان رئیس‌جمهور انتخاب شدند.

وزیر کشور افزود: آقای محسن رضایی میرقائد 3 میلیون و 412 هزار و 712 رأی کسب کرده است و آقای عبدالناصر همتی 2 میلیون و 427 هزار و201 رأی بدست آورده است.

رحمانی فضلی ادامه داد: آقای سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی نیز 999718 رأی بدست آورده است و بقیه آراء، باطله محسوب می‌شود که 3726870 رأی را شامل می‌شود.

تبریک جهانگیری به آیت الله رئیسی
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۶:۰۸

معاون اول رییس جمهور در پیامی حضور چشمگیر مردم در انتخابات را نشانه احساس مسئولیت سیاسی نسبت به امروز و آینده کشور دانست و برای رئیس جمهور منتخب و نمایندگان برگزیده شهروندان در شوراهای اسلامی شهر و روستا در حل مسائل و مشکلات کشور و ترسیم آینده‌ای روشن برای همه ایرانیان آروزی توفیق کرد.

 

متن پیام اسحاق جهانگیری به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
حضور چشمگیر مردم صبور و فداکار ایران در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا را به عنوان نشانه ای از احساس مسئولیت سیاسی نسبت به امروز و آینده کشور به عموم مردم، نامزدان محترم و منتخبان آنان تبریک می گویم.

 

امیدوارم رییس جمهور منتخب و نمایندگان برگزیده شهروندان در شوراهای اسلامی شهر و روستا بتوانند با استفاده از همه ظرفیت های ملی، پشتیبانی رهبر معظم انقلاب و همکاری همه قوا و نهادهای نظام در حل مسائل و مشکلات کشور و ترسیم آینده ای روشن برای همه ایرانیان چه آنان که در این انتخابات رای داده اند و چه آنانی که رای نداده اند، توفیق یابند.

اسحاق جهانگیری
معاون اول رییس جمهور

تبریک ظریف به آیت الله رئیسی
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۵:۵۵

محمد جواد ظریف با انتشار تصاویری از حضور مردم در پای صندوق های رای در صفحه اینستاگرامش نوشت:

 

حضور مسئولانه مردم نجیب و دلاور ایران در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بار دیگر نمادی از درخشش جمهوریت گردید.

 

اینجانب ضمن ارج نهادن بر این مشارکت مردم تاریخ‌ساز ایران، کسب اعتماد اکثریت ملت را به رئیس جمهور منتخب، حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای سید ابراهیم رئیسی تبریک عرض می‌کنم.

 

حضور مردم در عرصه انتخابات و تعیین سرنوشت و مسیر آینده کشور نقش بی بدیلی در خلق فرصت های ارزشمند برای تضمین امنیت، توسعه و آبادانی میهن، پاسداری از حقوق و منافع ملت و کوشش برای رفع مشکلات و موانع داخلی و خارجی دارد.

 

امیدوارم که رئیس جمهور منتخب و دولت برآمده از رای مردم، که نماینده همه این ملت بزرگ و پاسدار حقوق تمامی آحاد آن خواهند بود در تحقق مطالبات مردم و تامین منافع ملی سربلند و سرافراز باشد.

پوتین به رئیسی تبریک گفت
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۵:۲۱

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور فدراسیون روسیه انتخاب سید ابراهیم رئیسی به سمت رئیس جمهور منتخب جمهوری اسلامی ایران را به وی تبریک گفت.

متن پیام تبریک به شرح زیر می باشد :

جناب آقای سید ابراهیم رئیسی گرامی

رئیس جمهور منتخب جمهوری اسلامی ایران

مراتب تبریکات صمیمی را به مناسبت انتخاب جنابعالی به عنوان رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران پذیرا باشید.

روابط میان کشورهایمان به طور سنتی از خصلت دوستانه و حسن همجواری برخوردار می باشد.

امیدوارم که فعالیت جنابعالی در این سمت عالی به توسعه روز افزون همکاری دو جانبه سازنده در زمینه های مختلف و همچنین تعامل مشارکتی در امور بین الملل مساعدت خواهد نمود. این موضوع کاملا پاسخگوی منافع ملت های روسیه و ایران می باشد و در مسیر تحکیم امنیت و ثبات منطقه ای پیش می رود.

برای جنابعالی موفقیت و نیز سلامت و بهزیستی را آرزو می نمایم.

با عرض احترام ، ولادیمیر پوتین

زاکانی به رییسی تبریک گفت
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۵:۲۱

علیرضا زاکانی در پیامی انتخاب ابراهیم رییسی را به عنوان منتخب انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری تبریک گفت.

متن پیام علیرضا زاکانی، نماینده قم و رییس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

حضور گسترده و معنادار مردم با وجود گلایه های فراوان ایشان از وضع موجود بویژه سختی معیشت و رای قاطع آنها به رییس جمهور منتخب، پیامهای مهمی در بر داشت.

پیام نخست حماسه ۲۸ خرداد، لبیک مردم مومن به آرمانهای انقلاب به دعوت رهبرحکیم انقلاب بود که بارها ضمن تاکید بر مشارکت گسترده در انتخابات، دغدغه ها و گلایه های مردم را تصدیق کرده بودند.

پیام دوم حضور اکثریت مردم، "نه بزرگ" به دشمنان و تحریم کنندگان انتخابات بود. پروژه ای که از آمریکا و صهیونیسم جنایتکار تا پهلوی منفور و رجوی ملعون و برخی فرومایگان داخلی در آن سهیم شده و منتظر انتقام گیری از نظام و مردم بودند.

پیام سوم حضور مردم، در انتخاب قاطع آیت الله رئیسی بود. رای کم نظیر مردم به فردی خوشنام و بااخلاق، فسادستیز، با کارنامه روشن و تحولخواه برای تحقق دولتی قوی و مردمی نشاندهنده اعتماد مردم به سابقه ایشان و مطالبه آنها نسبت به تحقق شعارها و برنامه های اعلامی اوست.

اینجانب ضمن تبریک این حماسه ملی به رهبر عزیزتر از جانم، مردم وفادار و صبور ایران اسلامی و نیز آیت الله رییسی منتخب گرامی ملت و تشکر از همه دست اندرکاران انتخابات، امیدوارم از هم اکنون، ثانیه ها و دقایق منتخبین خصوصا رییس‌جمهور منتخب با توکل بر خداوند متعال صرف تکمیل برنامه ریزی ها برای تشکیل دولتی قوی، فسادستیز، جوانگرا، تحولخواه، عدالت طلب و بر محور شایستگان و متوجه نسبت به محرومان جامعه شود و همه گروهها، افراد و موثرین اجتماعی و سیاسی کشور را به مساعدت، کمک و یاری به منتخب ملت فرا می خوانم.

والسلام علیکم
علیرضا زاکانی
۲۹ خرداد ۱۴۰۰»

زاکانی یکی از کاندیداهای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری بود که پیش از برگزاری انتخابات به نفع ابراهیم رییسی از ادامه رقابت ها کناره گیری کرد.

تبریک شمخانی به رئیسی
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۴:۳۳

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: حماسه پرشور حضور مردم در انتخابات بار دیگر اقتدار ایران اسلامی را به رخ روسیاهان پروژه تحریم کشید.

 

علی شمخانی در توییتی نوشت: حماسه پرشور حضور در انتخابات۱۴۰۰ را به آحاد مردم، رهبر حکیم انقلاب و جناب آقای رئیسی به عنوان منتخب جمهور تبریک می‌گویم. در ابتدای گام دوم انقلاب بار دیگر اقتدار ایران اسلامی به رخ روسیاهان پروژه تحریم کشیده شد. آغاز یک شروع نیازمند گام‌های استوارتر از گذشته است.

آیت الله رئیسی:همه تلاش خود را برای بازکردن گره‌های کشور به کار می‌بریم
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۴:۳۲

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی بعد از دیدار با رئیس مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران گفت: حتما با مجلس شورای اسلامی، نمایندگان و ریاست آن و همه نخبگان و صاحبنظران، برای شکل دادن دولت جدید به منظور بازکردن گره‌های کشور تلاش خواهیم کرد به گونه‌ای که امیدی که در مردم عزیزمان نسبت به آینده ایجاد شده است، افزون شود و اعتمادشان به دولت روز به روز افزایش یابد و دولت و ملت در کنار هم یک زندگی بسیار روشن و دل نشینی داشته باشند.

 

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی گفت: از همه مردم عزیز کشور و نامزد‌های محترم که با شوق و اشتیاق در تجلی انتخاباتی پرشور نقش آفرینی کردند، سپاسگزاری می‌کنم.

 

وی گفت: به ویژه از نقش مقام معظم رهبری در راس همه از رهبر معظم انقلاب اسلامی در ایجاد زمینه چنین حضوری که همه مردم و جمهور در شکل گیری دولت جدید نقش ایفا کنند، صمیمانه تشکر می‌کنم.

 

رئیس جمهور منتخب افزود: از همه بزرگان، مراجع تقلید و نخبگان که در سخنان و اطلاعیه‌های خود تلاش کردند تا مردم حضوری گسترده در انتخابات داشته باشند، سپاسگزاری می‌کنم.

 

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در پایان ابراز امیدواری کرد حضور مردم در پای صندوق‌های رای در کمک به دولت آینده بسیار نقش آفرین باشد.

 

سقوط بالگرد حامل صندوقهای اخذ رای در دزفول/ یک نفر کشته شد
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۴:۰۳

یک فروند بالگرد حامل صندوقهای اخذ رای که از منطقه صعب العبور احمد فداله دزفول عازم این شهرستان بود دقایقی پیش در نزدیکی دزفول سقوط کرد.


استاندار خوزستان ضمن تایید این خبر اظهار داشت: در این حادثه یک نفر از سرنشینان بالگرد که گفته می شود از ماموران انتظامی حفاظت صندوق بوده کشته شده و ۱۱ نفر زخمی شدند.


قاسم سلیمانی دشتکی افزود: تمامی افراد مصدوم حادثه به بیمارستان منتقل شدند ولی حال برخی از آنها وخیم است.

پیام قالیباف به ایت الله رئیسی
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۳:۱۳

رئیس مجلس ضمن تقدیر ازهوشمندی و درایت مردم در حفاظت از سرمایه ملی انتخابات و تبریک کسب رای اکثریت به حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در پیامی خطاب به منتخب مردم تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی در راستای پیاده‌سازی اهداف بیانیه گام دوم انقلاب، آمادگی خود را برای همکاری همه‌جانبه با دولت منتخب ملت، اعلام می دارد.

 

متن پیام محمدباقر قالیباف به این شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

صدیق ارجمند، حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر سید ابراهیم رییسی

با سلام و عرض تبریک میلاد امام رئوف حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام

با لطف الهی و هدایت‌های تکلیف‌مدارانه رهبر حکیم انقلاب، ملت سرافراز ایران همچون گذشته افتخار آفریدند و حماسه‌ای دیگر از حضور همگانی خلق کردند. حضور ملت عزیز ایران در انتخابات سرنوشت‌ساز ریاست‌جمهوری، علیرغم نگرانی ها از شیوع‌ بیماری کرونا و دلخوری و گلایه‌مندی از ناکارآمدی‌ها به خصوص در مدیریت وضعیت اقتصادی و مهار گرانی، نشانگر هوشمندی و درایت مردم در حفظ سرمایه ملی انتخابات و صیانت از جمهوریت و اسلامیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بود؛ خداوند متعال را بابت این عنایت بزرگ شاکرم و برپایی جشن ملی انتخابات را به همۀ مردم عزیز ایران و خدمت رهبر معظم انقلاب که اصلی‌ترین پاسدار صیانت از حق مردم در تعیین سرنوشت خود بوده و هستند، صمیمانه تبریک عرض می‌کنم.

 

همچنین توفیق حضرتعالی در کسب رای اکثریت ملت عظیم‌الشأن ایران را از صمیم قلب تبریک می‌گویم و معتقد هستم که باور راسخ حضرتعالی به پیروی از منویات امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری و همچنین کارنامۀ درخشان جنابعالی در عدالت‌محوری و حمایت از محرومین و مستضعفین و توفیقات شما در دستگاه قضا که موجی از امید و رضایت در بین مردم ایجاد کرد و همچنین اعتقاد حضرتعالی به در اولویت قرار دادن شایسته‌سالاری و مقابله ساختاری با فساد، نوید دهندۀ آینده‌ای درخشان برای ملت عزیز ایران و رساندن کشور به قله‌های پیشرفت و اقتدار و رفاه خواهد بود. ان‌شاءالله.

 

مجلس شورای اسلامی نیز در راستای پیاده‌سازی اهداف بیانیه گام دوم انقلاب، آمادگی خود را برای همکاری همه‌جانبه با دولت منتخب ملت، اعلام می دارد و امید جدی دارد که در سایۀ هم‌افزایی قوۀ مجریه و قوۀ مقننه، فصل جدیدی از مدیریت انقلابی و جهادی برای حل مشکلات مردم آغاز شود.

 

از خداوند متعال توفیقات روزافزون حضرتعالی را در خدمت خالصانه به مردم، پاسداری از خون شهیدان، آرمان‌های امام راحل (ره) و منویات مقام معظم رهبری و اجابت امید و انتظار ملت شریف ایران را ذیل توجهات قطب عالم امکان، حضرت ولی عصر (عج) مسئلت می‌کنم.

محمدباقر قالیباف
رئیس مجلس شورای اسلامی»

روحانی به دیدار آیت الله رئیسی رفت
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۲:۴۷

ایسنا: حسن روحانی برای تبریک پیروزی سید ابراهیم رئیسی در انتخابات به حوزه ریاست قوه قضاییه رفت.

 

در این دیدار دو طرف درباره مسایلی از جمله مشارکت پرشور مردم در انتخابات و تاثیر آن بر اقتدار هر چه بیشتر نظام جمهوری اسلامی گفت و گو کردند.

رئیسی رئیس‌جمهور شد؟
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۲:۰۹

نتایج اولیه شمارش آرا توسط ستاد انتخابات

مشارکت: ۲۸ میلیون و ۶۰۰ هزار

 

نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری 1400 تا الان/ آیت الله رییسی برنده انتخابات سیزدهم

 

آمار اولیه شمارش آراء انتخابات ریاست جمهوری
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۱:۳۵

جمال عرف، رئیس ستاد انتخابات کشور نتایج اولیه انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را اعلام کرد.

براساس آمار اولیه، سید ابراهیم رئیسی از مجموع ۲۸ میلیون و ۶۰۰ هزار رای شمارش شده با کسب بیش از ۱۷ میلیون ۸۰۰ هزار رای در صدر آراء قرار دارد.

عرف همچنین با بیان اینکه هنوز شمارش آرا تکمیل نشده است، ادامه داد: شمارش اولیه آراء حاکی از آن است که به ترتیب محسن رضایی با ۳ میلیون ۳۰۰ هزار، عبدالناصر همتی ۲ میلیون ۴۰۰ هزار،امیر حسین قاضی زاده هاشمی یک میلیون رای در رتبه های بعدی قرار گرفتند.

واکنش مرعشی به پیروزی آیت الله رئیسی
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۱:۳۵

سیدحسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی در توییتر نوشت: ما زنده از آنیم که آرام نگیریم.... موجیم که آسودگی ما عدم ماست.

او افزود: ضمن تبریک به رئیس جمهور منتخب،از امروز تلاشهای خود برای تجدید سازمان، گسترش حزب و همکاری با همراهانمان در جبهه اصلاحات و از همه مهمتر تقویت رابطه با مردم را افزایش خواهیم داد.

سید حسین مرعشی/٢٩ خرداد ١٤٠٠

همچنین «محمود واعظی» امروز شنبه در پیامی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت:

مشارکت سیاسی مقوم وحدت ملی، اقتدار کشور و ارزش‌های مردم‌سالارانه در ساختار حکمرانی ایران زمین است.

رئیس دفتر رئیس جمهور در ادامه این پیام نوشت: ملت فهیم، بالغ و زمان‌شناس ایران دیروز بار دیگر حماسه‌ای از جنس حضور آفرید؛ اینجانب از یکایک آنان متشکرم و این مشارکت مسوولانه‌ در تعیین سرنوشت کشور را قلبا و عمیقا می‌ستایم

تقدیر استانداری تهران از حضور مردم در انتخابات
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۱:۰۳

«انوشیروان محسنی‌بندپی» در پیامی از حضور تاریخی و حماسه آفرینی مردم در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ تقدیر و تشکر کرد.

 

پس از روز‌ها برنامه‌ریزی در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، مردم استان تهران همزمان با سایر نقاط کشور در ساعات اولیه در شعب اخذ رای حاضر شدند و با وجودی که بی وقفه رای گیری با شعب ثابت و سیار از ساعت ۷ صبح ادامه داشت، اما مردم برای ثبت ارای خود در شعب صف کشیدند تا جایی که انتخابات تا ساعت ۲ بامداد ادامه یافت.

 

استقبال عموم مردم به ویژه شهروندان استان تهران برای شرکت در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، ششمین دوره شورا‌های اسلامی شهر و روستا، میاندوره‌ای مجلس شورای اسلامی و میاندوره‌ای مجلس خبرگان رهبری قابل توجه بود و مردم بار دیگر حماسه ماندگاری را در تاریخ انقلاب اسلامی آفریدند.

 

مردمی که دل در گرو این انقلاب دارند و هر جا که نیاز به حضورشان بوده، ایستادند، مردمی که بار دیگر در کنار هم مشت بر دهان استکبار زدند؛ و با آرای خود سربلندی ایران اسلامی را رقم زدند؛ در این بین رای اولی‌ها نیز حضور پررنگ داشتند و همه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی رای خود را به صندوق انداختند و با رای درست و آگاهانه خود الگوی ملت‌های آزاده و آزادیخواه شدند.

 

اینجانب از همه شهروندان استان تهران که با شور و شعور در عرصه انتخابات نقش آفرینی کردند و از همه عوامل اجرایی، نظارت، بازرسی و اعضای کمیته‌های ستاد انتخابات به جهت برگزاری انتخابات و همچنین از اصحاب رسانه و خبرنگاران به جهت ثبت این لحظات پرشور تقدیر و تشکر می‌کنم و سربلندی ایران اسلامی را در سایه رهبری مقام معظم رهبری خواهانم.

قاضی‌زاده هاشمی: از رأی مردم حمایت می‌کنم و به آیت‌الله رئیسی تبریک می‌گویم
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۱:۰۲

سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی، کاندیدای انتخابات سیزدهم ریاست جمهوری، طی پیامی به آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، پیروزی وی را در انتخابات تبریک گفت.

متن پیام قاضی زاده هاشمی به این شرح است:

بنده به سهم خود این حضور حماسی و اقتدار آفرین را به رهبر انقلاب که با بیانات هدایتگر خود در آستانه انتخابات، راه را بر همگان آشکار کرد تبریک و تهنیت عرض می‌کنم و ضمن حمایت از رأی مردم، به برگزیده ملت، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی تبریک عرض می‌کنم و از خداوند متعال برای ایشان توفیق خدمت روز افزون به ملت بزرگ ایران را خواستارم.

پیام تبریک روحانی به منتخب مردم در انتخابات 1400
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۱۱:۰۱

حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز(شنبه) در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه به منتخب مردم تبریک می‌گویم، گفت: اما چون هنوز رسما اعلام نشده تبریک رسمی را به تاخیر می‌اندازم؛ اما مشخص شده که چه کسی رای کافی را آورده است.

 

عبدالناصر همتی پیروزی آیت‌الله رئیسی را به وی تبریک گفت
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۰۹:۵۰

عبدالناصر همتی کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جهموری با صدور پیامی انتخاب آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی به عنوان رئیس‌جمهور سیزدهم را به وی تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل است:‌

بردار گرامی آیت‌الله جناب آقای سیدابراهیم رئیسی

با سلام و احترام

انتخاب جنابعالی را به عنوان سیزدهمین رئیس‌جمهور اسلامی ایران تبریک می‌گویم.

مردم نجیب و سرافراز ایران به حق انتظار دارند زندگی سرشار از امید، آرامش و رفاه داشته باشند.

امیدوارم دولت حضرتعالی با تدابیر و اقدامات خود در صحنه داخلی و بین‌المللی تحت زعامت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، موجبات سرافرازی جمهوری اسلامی ایران، بهبود معیشت و زندگی همراه با آسایش و رفاه ملت بزرگ ایران را فراهم سازد.

عبدالناصر همتی 29 خرداد 1400

 

۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۰۹:۱۹

به ترتیب آرای انتخابات ریاست جمهوری، خبرگان، میان دوره ای مجلس و شوراها شمارش می‌شود. /شبکه خبر 

پیام تبریک رضایی به رییسی
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۰۹:۰۲

محسن رضایی کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، در نامه ای پیروزی ابراهیم رئیسی را تبریک‌ گفت. /مهر

 

این خبرگزاری به نقل از سایت محسن رضایی این خبر را منتشر کرده که سایت منبع ظاهرا آن را حذف کرده است.

 

۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۰۸:۴۴

هنوز خبری از نتایج رسمی نیست.

۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۰۷:۲۲

خبرنگار شبکه خبر مستقر در ستاد انتخابات کشور: تاکنون نتایج رسمی انتخابات اعلام نشده است.

 

شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری ادامه دارد و تاکنون آمار رسمی از شمارش آرا اعلام نشده است.

با این حال آمار غیررسمی حکایت از اختلاف زیاد آرای ابراهیم رئیسی با سایر نامزدهای انتخابات دارد. /ایسنا

اولین آمار از میزان مشارکت در استان‌ها تا ساعاتی پیش
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۰۵:۱۶

هرمزگان ۵۸ درصد

خراسان رضوی ۵۴ درصد

خراسان شمالی ۶۰ درصد

قزوین ۵۰ رصد

آذربایجان شرقی ۴۴ درصد

گلستان ۵۷ درصد

یزد ۵۷ درصد

کرمانشاه ۴۵ درصد

سمنان ۵۲ درصد

کرمان ۵۷ درصد/ فارس

ادعای فرید مدرسی در توئیتر: پیروزی ابراهیم رئیسی
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۰۵:۱۴

نتایج انتخابات ریاست جمهوری 1400 تا الان/ برنده انتخابات سیزدهم

نامزد پیشتاز در استان‌ها بالای ۷۰ درصد آراء را به خود اختصاص داده است
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۰۴:۵۲

نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم و عضو شورای عالی نظارت بر انتخابات شوراهای شهر و روستا می‌گوید که نامزد پیشتاز در انتخابات ریاست جمهوری در استان‌ها بالای ۷۰ درصد آراء را به خود اختصاص داده است.

 

تقی‌پور: نامزد پیشتاز در استان‌ها بالای ۷۰ درصد آراء را به خود اختصاص داده است

آمار غیررسمی نتایج شمارش آرا قم از مجموع 363 صندوق تا ساعت 2:10
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۰۴:۲۳

ابراهیم رئیسی: 28091
باطله 2859
عبدالناصر همتی: 2167
محسن رضایی: 1598
امیرحسین قاضی زاده هاشمی: 1579

۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۰۴:۰۵

شورای هماهنگی ستادهای مردمی رئیسی: از هر گونه اقدام و اعلام بر اساس اخبار غیررسمی و گمانه‌زنی خودداری شود.

غیررسمی/ آخرین نتایج لحظه ای انتخابات ریاست جمهوری در گیلان
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۰۳:۴۳

رئیسی 45008 رای
همتی 11472 رای
رضایی 7450 رای
قاضی زاده 3030 رای

نتیجه غیررسمی آراء روستاهای كشور؛ ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار رای
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۰۳:۴۰

رئیسی: ۶۹درصد
رضایی: ۱۶درصد
همتی: ۸‌ درصد
قاضی‌زاده: ۲درصد

ارای ماخوذه تاکنون / غیر رسمی
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۰۳:۱۶

11 میلیون رای شمرده شده:

ابراهیم رئیسی: 7 میلیون
محسن رضایی: 1/700 میلیون
آرا باطله: 1/500 میلیون
عبدالناصر همتی: 500 هزار

 

نتایج انتخابات ریاست جمهوری 1400 تا الان/ برنده انتخابات سیزدهم

۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۰۳:۱۱

سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور: مهلت دریافت شکایت‌ها تا دو روز پس از پایان رای‌گیری وجود دارد.

 

۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۰۳:۱۰

میانگین مشارکت مردم خراسان رضوی در انتخابات به بالای ۵۴ درصد رسید.

دبیر ستاد انتخابات سمنان: ۵۴ درصد سمنانی‌ها در انتخابات شرکت کردند.

استانداری ایلام از حضور حدود ۶۳ درصدی مردم این استان در انتخابات خبر داد.

ممکن است اعلام نتایج با تاخیر انجام شود
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۰۳:۰۸

دبیر ستاد انتخابات کشور: انتخابات تا ساعت ۲ تا طول کشیده و ممکن است یکی دو ساعت دیگر هم ادامه داشته باشد، بنابراین ممکن است اعلام نتایج هم با تاخیر انجام شود. به محض تجمیع آرا، نتایج اعلام می‌شود.

غیررسمی؛ از مجموع 6.620.000 آرای ماخوذه در سراسر کشور:
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۰۳:۰۶

سید ابراهیم رییسی 4.800.000
‏محسن رضایی 907.000
آرای باطله 820.000
‏عبدالناصر همتی 547.000
‏ امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی 184.000

آمار میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ساعت 3 بامداد
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۰۳:۰۴

كل ٢٨،٥٧٦،٤٣٠
استان تهران ٣،٣١٢،٦٢٣
فرمانداري تهران ١،٦٢٣،٢٧٩

 


 

بیوگرافی آیت الله ابراهیم رئیسی نامزد انتخابات 1400

آیت الله سید ابراهیم رئیسی نامزد انتخابات ریاست جمهوری 1400 در آذر 1339 در خانواده ای روحانی در مشهد به دنیا آمد. او پدر خود حجت الاسلام سید حاجی رئیس الساداتی در سن 5 سالگی از دست داد. با این حال تحصیلات ابتدایی خود را در مدرسه جوادیه طی کرد. پس از دوران ابتدایی تحصیل در علوم حوزوی را ابتدا در مدرسه نواب و سپس در مدرسه آیت الله موسوی نژاد از سر گرفت.

 

نتایج اولیه انتخابات ریاست جمهوری 1400

در سال ۱۳۵۴ جهت ادامه تحصیل به حوزه علمیه قم و مدرسه آیت الله بروجردی رفت و مدتی نیز در مدرسه‌ای که با مدیریت آیت الله پسندیده تحت نظر امام خمینی  اداره می‌شد، تحصیل کرد. آیت الله سید ابراهیم رئیسی در حوزه علمیه قم، اصول فقه را نزد آیت الله مروی، لمعتین را نزد آیت‌الله فاضل هرندی، رسائل را نزد آیت‌الله موسوی تهرانی، مکاسب محرمه را نزد آیت الله دوزدوزانی، کتاب البیع مکاسب را نزد آیت‌الله خزعلی، خیارات مکاسب را نزد آیت الله ستوده و آیت‌الله طاهری خرم‌آبادی و کفایه را نزد آیت‌الله سید علی محقق داماد، تفسیر قرآن کریم را نزد آیت الله مشکینی و آیت الله خزعلی، شرح منظومه و فلسفه را نزد آیت‌الله احمد بهشتی و یک دوره شناخت را نزد آیت الله مطهری و نهج البلاغه را نزد آیت الله نوری همدانی آموخت.

آیت الله  سید ابراهیم رئیسی، خارج اصول را نزد آیت ‌الله سید محمدحسن مرعشی شوشتری و آیت‌ الله هاشمی شاهرودی و خارج فقه را نزد آیت ‌الله آقا مجتبی تهرانی و آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انفلاب تلمذ نمود. و با اتمام دوره سطح حوزه, توانست به دوره کارشناسی ارشد رشته حقوق خصوصی راه یافته و پس از دفاع از پایان نامه خویش با عنوان «ارث بلا وارث» در سال ۱۳۸۰ با قبولی در کنکور دکترای مدرسه عالی شهید مطهری در رشته فقه و حقوق خصوصی ادامه تحصیل دهد.

 

تحصیلات ابراهیم رئیسی

آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی با تکمیل تحقیقات خود در رشته فقه و حقوق، موفق به اخذ مدرک عالی ترین سطح حوزه (سطح چهار) شد و در نهایت رساله دکترای خود را با عنوان «تعارض اصل و ظاهر در فقه و حقوق» دفاع کرد. و با اخذ نمره ممتاز به درجه دکترای فقه و حقوق نائل شد.آیت الله رئیسی در پی اهانت به امام خمینی (ره) در روزنامه اطلاعات در ۱۷ دیماه سال ۱۳۵۶ و آغاز حرکت‌های مردمی، در اجتماعات اعتراضی که مبدأ اغلب آنها مدرسه آیت الله بروجردی (مدرسه خان) بود، شرکت داشت و در قالب هسته‌ای از طلاب انقلابی فعالیت می‌نمود. وی در این دوران فعالیت‌های مبارزاتی خود را در قالب ارتباط با علمای انقلابی آزاد شده از زندان و یا در تبعید, پی گرفت. همچنین در تجمعاتی مثل تحصن علما و روحانیون در دانشگاه تهران، شرکت نمود. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، وی در دوره تربیتی خاصی که مرحوم شهید بهشتی جهت کادرسازی برای تأمین نیازهای مدیریتی نظام اسلامی برگزار کرده بود، شرکت کرد. و به دنبال شورش‌های مارکسیستی و ایجاد مشکلات متنوع در مسجد سلیمان، به همراه گروهی از طلاب در قالب فعالیتهای فرهنگی به آن منطقه رفت. پس از بازگشت از مسجد سلیمان، مجموعه سیاسی-عقیدتی پادگان آموزشی صفر- دو در شاهرود را تأسیس و برای مدت کوتاهی آن را اداره کرد.

 

 تحصیلات آیت الله سید ابراهیم رئیسی نامزد انتخابات 1400

تحصیلا آیت الله ابراهیم در دو بخش حوزه علمیه و دانشگاهی است. رئیسی تحصیلات حوزوی خود را تا سطح چهار ادامه داده است.  طلاب حوزهٔ علمیه که براساس مدرک صادرشده مرکز مدیریت حوزه علمیه قم، دوره سطح ۴ را طبق برنامه از کلیه مزایای علمی و استخدامی فارغ‌التحصیلان دوره دکتری دانشگاه‌ها برخوردار خواهند بود. او همچنین تحصیلات خود را در مدرسه عالی شهید مطهری در رشته فقه و حقوق خصوصی ادامه داده و از رساله دکتری خود با موضوع «تعارض اصل و ظاهر در فقه و حقوق» دفاع کرده‌است.

 

مدرک تحصیلی ابراهیم رئیسی

رئیسی علاوه بر مسؤولیت های کلان کشوری ، بنا به توصیه مکرر آیت الله مهدوی کنی و آیت الله حاج آقا مجتبی تهرانی مبنی بر حفظ ارتباط درسی خود با طلاب، از سال ۸۰ تا کنون به عنوان مدرس در مدارس علمیه تهران از جمله مدرسه مجد، مدرسه امیرالمومنین علیه السلام، مدرسه امام حسین علیه السلام و و مدرسه مروی به تدریس سطوح عالی حوزه همچون رسائل و مکاسب، کفایتین و قواعد فقهیه مشغول بود و بعد از عزیمت به مشهد مقدس از ابتدای سال ۱۳۹۵ در مدرسه عالی نواب، به تدریس در موضوع «فقه وقف» پرداخت.تا کنون یک دوره از درس‌های حوزوی ایشان در زمینة قواعد فقه در قالب سه جلد با عنوان قواعد فقه عبادی، قواعد فقه قضایی و قواعد فقه اقتصادی به رشته تحریر درآمده که از سوی طلاب درس ایشان، تدوین و از سال ۹۰ توسط چاپ دادگستر به چاپ رسیده است.حجة الاسلام دکتر رئیسی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه امام صادق (علیه السلام) و مدرسه عالی شهید مطهری و دانشگاه آزاد اسلامی به تدریس دروس تخصصی فقه قضا ، فقه اقتصاد، اصول فقه و قانون مدنی پرداخته‌ است.

 

خانواده آیت الله سید ابراهیم رئیسی نامزد انتخابات 1400

آیت الله رئیسی نامزد انتخابات 1400 در سال ۱۳۶۲ و در سن ۲۳ سالگی با دکتر جمیله سادات علم الهدی دختر ارشد آیت الله سید احمد علم الهدی ازدواج کرد. خانم دکتر علم الهدی دانشیار رشته فلسفه علوم تربیت دانشگاه شهید بهشتی تهران، رییس سابق پژوهشگاه علوم انسانی و رییس کمیسیون تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

 

همسر آیت الله رئیسی

حجه الاسلام دکتر رئیسی و خانم دکتر علم الهدی دارای دو فرزند دختر هستند. ریحانه سادات رئیسی دختر آیت الله رئیسی است. دارای مدرک تحصیلی دکترا در رشته جامعه شناسی دانشگاه تهران و خواهرش دارای مدرک لیسانس فیزیک دانشگاه شریف و ارشد علوم قرآن و حدیث می باشند و هر دو نیز در تهران ازدواج کردند و ساکن تهران هستند. ریحانه سادات حسینی چندی پیش به عنوان نماینده پدرش در گفت و گوی ویژه خبری شکرت کرد. او گفت: بزرگترین دستاورد اخیر پدرم برخورد با فساد به ویژه در تشکیلات قضایی بود. او در این گفتگو در پاسخ به این سوال که تصویر اشتباهی که مردم از پدر شما دارند چیست؟، گفت: دیوار، تصویری که از ایشان در سال ۹۶ ایجاد شد که بین زن و مرد دیوار می کشد ولی پدرم بین مردم دیوار نمی کشد بلکه پل می‌سازد.

 

دختر آیت الله رئیسی

 

سوابق آیت الله سید ابراهیم رئیسی نامزد انتخابات ریاست جمهوری 1400

ورود آیت الله رئیسی به عرصه مدیریت از سال ۱۳۵۹ و با حضور در جایگاه دادیاری شهرستان کرج آغاز شد و پس از مدتی با حکم شهید قدوسی، به سمت دادستان کرج منصوب شد. موفقیت او در ساماندهی وضعیت پیچیده این شهر موجب شد تا پس از دو سال در تابستان  ۱۳۶۱ همزمان با دادستانی شهر کرج، مسئولیت دادستانی شهر همدان را نیز عهده دار شود.  حضور همزمان او در این دو مسئولیت، برای مدتی ادامه یافت تا آنکه به عنوان دادستان استان همدان معرفی شد و از سال ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۳، در این سمت خدمت نمود. دکتر رئیسی در سال ۱۳۶۴ به عنوان جانشین دادستان انقلاب تهران منصوب شد و به این ترتیب، دوره مدیریت قضایی ایشان در تهران آغاز شد. به دنبال موفقیت وی در حل پرونده های قضایی پیچیده، امام خمینی (ره) طی احکام ویژه و مستقیم او را برای رسیدگی به مشکلات اجتماعی در برخی استانها از جمله لرستان، کرمانشاه و سمنان مامور کرد.

 

نتایج لحظه ای انتخابات ریاست جمهوری 1400

بعد از رحلت امام (ره) حجه الاسلام دکتر رئیسی با حکم رئیس قوه قضائیه وقت به سمت دادستان تهران منصوب شد و از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۳ به مدت پنج سال این مسئولیت را برعهده داشت. ایشان از سال ۱۳۷۳ به ریاست سازمان بازرسی کل کشور منصوب شد که خدمت ایشان در این سمت تا سال ۱۳۸۳ ادامه یافت. دوره مدیریت حجه الاسلام دکتر رئیسی بر سازمان بازرسی کل کشور نقطه عطفی در زندگی ایشان بود. وی که یک مدیریت کلان ملی را به مدت ده سال تجربه می کرد با اتکاء به تجربیات اندوخته خود نظارت بر دستگاه‌های اداری را متحول و نظام مند کرد. سازمان بازرسی کل کشور در زمان تصدی ایشان با توسعه متوازن ساختاری مواجه شد و به عنوان یکی از ارکان نظارتی نظام جمهوری اسلامی تثبیت شد. این دوران که با روی کار آمدن دولت اصلاحات همزمان بود بسیاری از گره های نظام اداری و اقتصادی شناسایی و راهکار برون رفت از زمینه فساد در آن تدوین شد. بعضی پرونده های جنجالی مفاسد اقتصادی محصول فعالیت شبانه روزی حجه الاسلام دکتر رئیسی و همکارانش در این سازمان و در آن دوره بود.

 

حجه الاسلام دکتر رئیسی از سال ۱۳۸۳ تا سال ۱۳۹۳، به مدت ده سال معاون اول قوه قضائیه بود. ایشان که دو رئیس قوه را در این سمت تجربه می کرد به عنوان یکی از مسئولان ارشد قضایی کشور مسئولیت سازماندهی و اداره تشکیلاتی این مجموعه را بر عهده داشت. و از سال ۱۳۹۳ تا اسفند ۱۳۹۴ نیز به عنوان دادستان کل کشور خدمت نمود.

حجه الاسلام دکتر رئیسی از سال ۱۳۹۱ تا کنون با حکم مقام معظم رهبری به عنوان دادستان ویژه روحانیت نیز مشغول به کار می باشد. وی همچنین در ۱۷ اسفند ۹۴، با حکم آیت الله العظمی خامنه ای به عنوان تولیت آستان قدس رضوی علیه السلام منصوب شد و تا کنون نیز مفتخر به خدمت در آن آستان رفیع می باشد.گفتنی است در سال ۱۳۷۶، ایشان به پیشنهاد برخی اعضای مؤثر جامعه روحانیت مبارز از جمله آیت‌ الله مهدوی کنی  و تصویب شورای مرکزی جامعه روحانیت  به عضویت در آن شورا در آمد.

 

اخرین اخبار انتخابات ریاست جمهوری 1400

حجت الاسلام دکتر رئیسی در سال ۱۳۸۵، از طرف جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز و به توصیه نخبگان استان خراسان جنوبی برای عضویت در چهارمین دوره مجلس خبرگان رهبری نامزد شد که با بیش از ۸۰ درصد رای مردم انتخاب شد. دو سال پس از حضور در این مجلس، خبرگان ملت ایشان را به عنوان عضو هیأت رئیسه برگزید.همچنین ایشان در دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری در اسفند ۱۳۹۴ نیز با کسب اکثریت قاطع آرا برای دومین بار به عنوان نماینده مردم شریف خراسان جنوبی برگزیده شد و عضویت ایشان در هیئت رئیسه ادامه دارد.حجه الاسلام دکتر رئیسی در فروردین ۹۶ با ثبت نام به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم دوره جدیدی از زندگی خود را آغاز نمود.

 

دلیل ورود به انتخابات آیت الله رئیسی نامزد انتخابات 1400

آیت الله رئیسی گفته است :با شناختی که از وضعیت کشور دارم، در یک دوره ۴۰ ساله مدیریت‌های مختلف اعم از شهرستان و استان و در تهران حضور داشته‌ام، در سازمان بازرسی کل کشور ۱۰ سال حضور داشتم و شناخت نسبت به سازمان‌ها و ادارات کشور دارم، مدتی که در تولیت آستان قدس رضوی بودم، در خدمت حضرت امام رضا (ع) و زائرین آن بزرگوار بودم، به من شناختی نسبت به وضع کشور و آسیب‌ها و راهکار‌های رفع این آسیب‌ها داده است.یعنی آن کسی که در جایگاه ریاست جمهوری قرار می‌گیرد، اولا باید مسئله را خوب بشناسد و ثانیا راه حل مسئله را خوب بداند و اراده جدی برای حل مسئله داشته باشد. من نسبت به شناخت مسائل کشور احساس می‌کنم بعد از این مدت از مدیریت کشور و آشنایی با مسائل کشور، نسبت به مسئله‌شناسی و پیدا کردن راهکار‌های حل مسئله واقف هستم.
نکته سوم را برعهده مردم قرار داده‌ام که اگر مردم می‌بینند که در این کارنامه‌ای که من در این مدت دارم، این صلاحیت را می‌بینند که بتوانم در یک اقدام جهادی و انقلابی با مردم و در ارتباط با فرهیختگان، گره‌ای از مشکلات کشور باز کنم طبیعتاً رای و نظر مردم، انتخاب آنهاست. در واقع باید گفت در اداره امور هم برنامه دارم، با همکاری کارشناسان و فرهیختگان و دانشکده‌هایی که در این زمینه فعال بودند و هم کارنامه‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد جایی که با اراده قوی و با مجاهدت و توکل خداوند متعال و همکاری مردم وارد می‌شویم، می‌توان مردم را به آینده امیدوار کرد و به حل این مسائل مردم را با یک چشم‌انداز روشن و آینده بسیار درخشانی امیدوار کرد تا کسانی که مسیر را غیرممکن می‌بینند، یا به نظر آن‌ها می‌رسد که کار سخت است، بدلیل مشکلاتی که در خارج برای ما درست کرده‌اند و برخی از سوءمدیریت‌ها که در داخل وجود دارد، به نظرم می‌رسد این راه کاملاً هموار است هر چند نیاز به زحمت، تلاش، مجاهدت و ایستادگی دارد.
این را در جوانان و مردم عزیز می‌بینم که امیدوارم همراه آن‌ها بتوان این راه را رفت به نحوی که این ناامیدی‌ها تبدیل به امید شود.

 

 

آیت الله ابراهیم رئیسی و  فضای مجازی

 آیت الله ابراهیم رئیسی نامزد انتخابات 1400 درباره فضای مجازی گفته است: من هم در فضای مجازی حضور دارم و قریب به دو میلیون فالوور دارم و بچه‌ها هم حضور دارند، اما در ارتباط با فضای مجازی موضوعی که مطرح است، این است که معتقدم از فضای مجازی آنچنان که باید در جهت رشد و تعالی در کشور بویژه در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی استفاده نمی‌شود. مثلاً زیرساخت‌های فضای مجازی ما کامل نیست. بچه‌ها خوب می‌فهمند، بزرگتر‌ها هم خوب می‌فهمند که گاهی در استفاده از اینترنت و استفاده از این فضا دچار وقفه‌های جدی می‌شوند. این بخاطر آن است که زیرساخت‌ها کامل نیست. زیرساخت‌ها باید کامل شود و دوم اینکه در فضای مجازی می‌توان بسیاری از مشاغل را فعال کرد. خانم‌هایی که الان در خانه هستند فرض کنید از خانمی که آشپزی می‌کند، کیک می‌پزد تا خانم یا آقای معلم که بسته آموزشی تهیه می‌کند، می‌تواند در تولید محتوا صاحب شغل و درآمد خوب بشود. چرا اپراتور‌ها یا دولت در این امر که یک معلم یا خانم می‌تواند از این پول استفاده کند، استفاده کنند؟! به نظرم میلیون‌ها شغل در این رابطه می‌تواند ایجاد شود. چرا در فضای مجازی این کار انجام نشده است؟ این سوال است.

 

آیت الله رئیسی و مبارزه با فساد

مبارزه با فساد یکی از شعارهای اصلی آیت الله رئیسی در انتخابات 1400 است. او در این باره گفته است: اگر مردم رأی به من دادند و خداوند این امر را صلاح دانست، کاری که روز اول می‌کنم در دو حوزه سلبی و ایجابی است. کار سلبی این است که پایان مراودات فسادانگیز و رانت‌خواری در کشور است. به تمام دستگاه‌های کشور اعلام می‌کنم که تمام سازوکار‌هایی که در آن رانت یا فساد در کشور بوجود می‌آورد، باید اصلاح شود و بستر‌های رانت و فساد در کشور برچیده شود. این را بعنوان حرکتی می‌دانم که همه دستگاه‌ها در کشور موظف شوند سازوکار‌ها را اصلاح کنند که اصلاً با اصلاح سازوکار‌ها فساد نداشته باشیم.

 

آیت الله رئیسی و تامین مسکن 

آیت الله رئیس نامزد انتخابات 1400 درباره مساله مسکن گفته است: مسئله دوم نگرانی خانواده‌ها مسئله مسکن است. واقعا امکان ندارد مسکن را بتوان ایجاد کرد؟ اگر سالی یک میلیون مسکن در کشور ایجاد می‌شد اینچنین نگرانی مسکن نداشتیم که یکی از هزینه‌های مهم خانواده هاست که خانواده‌ها را نگران کرده است. معتقد هستیم می‌توان یک میلیون مسکن را هر سال در کشور ایجاد کرد. اولاً قانون به دولت تکلیف کرده که در روستا‌ها سالی ۲۰۰ هزار مسکن بهسازی شود و اینهمه بافت‌های فرسوده داریم و هم فضا‌های محدود شهری داریم. یک بخشی از مواردی که درباره مسکن می‌توان مورد بحث قرار داد این است که مسکن هزینه بر است، اما بخش مهم آن زمین است. ما در کشور زمین نداریم؟ نمی‌توان تسهیلات به مسکن داد و مسکن سازانی که در این رابطه مسکن دارند که ساماندهی کنند؟ هم می‌توان به دهک‌های پائین‌تر تسهیلات بیشتری داد و برای ان‌ها بعضاً به صورت رایگان برنامه ریزی کرد و نسبت به دهک‌های بالا نیز تسهیلاتی برای مسکن در نظر گرفت. این امر قابل اجرا است که مطالعه روی این امر انجام شده است. پس یک مورد اشتغال و دیگری مسکن است که خانواده‌ها را نگران کرده است.

 

 


 

بیوگرافی محسن رضایی نامزد انتخابات 1400

زندگینامه محسن رضایی نامزد انتخابات 1400 دوره های مختلفی دارد که در ادامه آن را می خوانید. رضایی متولد شهریور 1333 در مسجد سلیمان استان خوزستان است. زضایی تحصیلات ابتدایی خود را در مسجد سلمیانان سپری کرده اما برای ادامخ تحصیل در دوره دبیرستان وارد دبیرستان صنعت نفت اهواز شده است. همان زمان یعنی اوایل دهه 50 رضایی به دلیل فعالیت های سیاسی توسط ساواک دستگیر شد و 6 ماه زندانی شد.

 

بیوگرافی محسن رضایی

 

او در سال 53 در دانشگاه علم صنعت پذیرفته شد و به تهران مهاجرت کرد. پس از مهاجرت به تهران نیز فعالیت های سیاسی خود را ادامه داد.  محسن رضایی از همان روزهای اول انقلاب اسلامی به صورت کاملا مستمر و پررنگ، در عرصه سیاسی، نظامی و اقتصادی کشور، حضور داشت. او همراه با یک هیئت 12 نفره، اقدام به تدوین اساس‌نامه سپاه پاسداران نمود و یک سال بعد نیز، واحد اطلاعات سپاه را راه‌اندازی کرد.رضایی در سال 1360 و با فرمان رهبر وقت انقلاب، به عنوان فرمانده کل سپاه پاسداران منصوب شد.

میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری

همان‌طور که می‌دانید این دوران مصادف با جنگ تحمیلی بود و حضور آقای محسن رضایی در راس سپاه، کمک زیادی به نیروهای رزمنده کشور کرد.البته آن روزها حواشی خاص خود را نیز به همراه داشتند (از جمله اختلاف رضایی با شهید صیاد شیرازی)؛ اما در این مقاله، فرصت پرداختن به آن‌ها را نداریم. در نهایت او تا سال 1376 و به مدت 16 سال، در پست فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، باقی ماند. از جمله مهم‌ترین فعالیت‌های محسن رضایی در زمان فرماندهی سپاه پاسداران، می‌توان به تاسیس قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء و دانشگاه امام حسین (ع) اشاره کرد. عملیات کربلای 4 و 5 که به آزادسازی بیش از 150 کیلومتر از خاک مقدس کشورمان از دست نیروهای بعثی انجامید، در دوران مدیریت محسن رضایی میرقائد به وقوع پیوستند.

 

نتیجه نهایی انتخابات ریاست جمهوری ایران

 

تحصیلات محسن رضایی نامزد انتخابات 1400

تحصیلات محسن رضایی در حوزه مهندسی و اقتصاد است. محسن رضایی در سال 53 در رشته مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت پذیرفته شد. او برای حضور در جبهه‌ها درس خود را رها کرد. بعد از اتمام جنگ او رشته اقتصاد را انتخاب کرد و از مرکز آموزش برنامه و بودجه، مدرک لیسانس خود گرفت. محسن رضایی میرقائد مدرک کارشناسی ارشد و دکترای اقتصاد خود را از دانشگاه تهران دریافت کرده است.

در جریان مناظرات تلویزیون 1400 ناصر همتی دیگر نامزد انتخابات ریاست جمهوری نحوه تحصیل محسن رضایی را به چالش کشید. او گفت: آقای رضایی … من که می دانم چطور اقتصاد خواندید ! من از نحوه اخذ مدرک شما خبر دارم ، استادهای دانشگاه را مجبور می کردید بیایند دفتر شما از شما امتحان بگیرند.

 

خانواده محسن رضایی نامزد انتخابات 1400

محسن رضایی در سال 53 تشکیل خانواده داد و با معصومه خدنگ ازدواج کرد. باعث آشنایی آن‌ها، امام جماعت مسجد جامع نارمک بود. حاصل این ازدواج 5 فرزند به نام‌های احمد، سارا، علی، زهرا و مهدیه است.

 

میزان آرای انتخابات ریاست جمهوری

پسر اول محسن رضایی در سال 90 فوت کرد. از زهرا و مهدیه اطلاعات زیادی در دسترس نیست؛ اما علی رضایی میرقائد و سارا رضایی میرقائد در دنیای سیاست فعال‌تر هستند. علی رضایی میرقائد داماد نوه امام خمینی (ره)، «لیلی بروجردی» بود که البته به جدایی انجامید. پدر همسر علی رضایی میرقائد هم «عبدالحسین طباطبایی» از بهترین جراحان قلب و خواهرزاده امام موسی صدر است. یک نکته جالب در مورد این فرزند محسن رضایی، بازی او در تیم فوتبال استقلال تهران در زمان مربیگری کخ است.

 

میزان آرای محسن رضایی

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تنها یک برادر به نام امیدوار رضایی میرقائد دارد. برادر محسن رضایی سیاست‌مدار، مدرس دانشگاه و جراح مغز است.او فارغ‌التحصیل دکتری پزشکی و جراحی مغر و اعصاب از دانشگاه شهید بهشتی است. امیدوار رضایی در دوره‌های پنجم، ششم، هفتم و هشتم، نماینده مردم مسجد سلیمان در مجلس بود.برادر محسن رضایی در حال حاضر رئیس بیمارستان لقمان و مدرس دانشگاه است.

 

سوابق محسن رضایی نامزد انتخابات ریاست جمهوری 1400

محسن رضایی نامزد انتخابات 1400 پس ازکناره گیری از سپاه در سال 76 وارد دنیای سیاست شد و به دبیری مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شد.

 

میزان آرای باطله در انتخابات

رضایی تاکنون 4 بار در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرده است. محسن رضایی در سال ۱۳۷۸ خود را کاندیدای نمایندگی مجلس شورای اسلامی در تهران کرد و در فهرست «ائتلاف خط امام و رهبری» (معروف به جناح راست) قرار داشت، اما موفق به کسب آرای لازم نشد. او همچنین در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۴ نیز با شعار انتخاباتی «دولت عشق» حضور یافت، اما دو روز پیش از برگزاری انتخابات کناره‌گیری خود را اعلام کرد و در بیانیه‌ای که در آن زمان منتشر کرد، دلیل کناره‌گیری خود را «جلوگیری از پراکندگی آرای مردم» در اثر کثرت نامزدها عنوان کرد. رضایی یکی از نامزدهای دوره دهم ریاست جمهوری ایران نیز بود و در بین نامزدهای رسمی انتخابات، آخرین فردی بود که به صحنه وارد شد. رضایی با ایده «دولت ائتلافی» و بصورت مستقل وارد انتخابات شد و نفر سوم از بین کاندیداهای چهارگانه شد. محسن رضایی پس از انتخابات به نتایج اعلام شده اعتراض کرد و آن را مورد تأیید قرار نداد. اما بعد، از اعتراض خود منصرف شد. محسن رضایی در تاریخ ۱۴ اسفند ۹۱ در جمع مردم شهر دیواندره استان کردستان، به طور رسمی کاندیداتوری خود را اعلام کرد. رضایی در جمع مردم دیواندره گفت: پیشنهاد شده بود در تهران کاندیداتوری خود را اعلام، تا از امکانات وسیع رسانه‌ای استفاده کنم اما با اعلام کاندیداتوری در این شهر، بر رویکردم نسبت به پیشرفت و توسعه همه‌جانبه کشور و حل مشکلات مردم تاکید می‌کنم. همچنین ابوالقاسم رئوفیان، مسئول ستاد انتخاباتی "جبهه ایستادگی"، پس از معرفی محسن رضایی به عنوان کاندیدای این جبهه، شعار انتخاباتی رضایی را "دولت فراگیر و جامعه امید" اعلام کرد. وی جز ۸ فردی بود که صلاحیت آنها برای انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری توسط شورای نگهبان تأیید شد.

 

 


 

بیوگرافی عبدالناصر همتی نامزد انتخابات 1400

عبدالناصر همتی نامزد انتخابات 1400 در سال 1337 در کبودرآهنگ همدان به دنیا آمد. او مشهور به پدر بیمه خصوصی کشور و از مدیران ارشد اقتصادی کشور طی دهه های اخیر بوده است. او در سال 1354 وقتی 18 ساله بود پس از قبولی در کنکور برای تحصیل راهی دانشگاه تهران شد و در سال 1357 چند ماه مانده به انقلاب لیسانس گرفت.سال 1356 از طریق دانشگاه دوره های حسابرسی پیشرفته را در موسسه کوپرز اند لندن انگلستان گذراند.با شروع جنگ تحمیلی مسئول ستاد تبلیغات جنگ (اطلاع رسانی) شد تا اینکه سال 1359 در 23 سالگی مدیریت کل اخبار صدا و سیما را برعهده گرفت.

بیوگرافی عبدالناصر همتی

 

تحصیلات عبدالناصر همتی نامزد انتخابات 1400

عبدالناصر همتی نامزد انتخابات 1400 دوره کارشناسی ارشد اقتصاد دانشگاه تهران را آغاز کرد؛ سپس در همان دانشگاه فوق لیسانس خود را دریافت کرد و درجه دکترای اقتصاد خود را در سال ۱۳۷۲ از دانشگاه تهران اخذ و رساله خود را با حضور در دانشگاه لندن تکمیل کرد و به اتمام رساند. عبدالناصر همتی دانشیار دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران است و یکی از معدود استادان تدریس‌کننده اقتصاد کلان و اقتصاد انرژی در دانشگاه‌های ایران است.

 

خانواده عبدالناصر همتی نامزد انتخابات 1400

عبدالناصر همتی با سپیده شبستری ازدواج کرده است که مدرک دکترا دارد. عبدالناصر همتی سه فرزند دارد . دو دختر و یک پسر که همه ساکن تهران هستند.یکی از دخترهای عبدالناصر همتی متخصص کودکان است ، دختر دیگر دانشجوی رشته معماری و پسرش هم استاد دانشگاه در رشته معماری است . هر سه فرزند عبدالناصر همتی در ایران تحصیل کرده اند.شایعه ای مبنی بر اینکه دختر عبدالناصر همتی در کالیفرنیا زندگی می کند هم مدتی داغ شد که مشخص شد تنها یک تشابه فامیلی است. همسر عبدالنصار همتی نامزد انتخابات 1400 گفته در کنار همرش هست تا دولت بی صدایان را تشکیل دهد.

 

انتخابات 1400

 

 

سوابق عبدالناصر همتی نامزد انتخابات 1400

سوابق عبدالناصر همتی به اوایل انقلاب برمی گردد. همتی در سال‌های ۱۳۵۹ تا ۱۳۷۳ در سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران فعالیت می‌کرد و تا معاونت سیاسی این سازمان پیش رفت. او ۹ سال مدیرکل خبر و ۵ سال معاون سیاسی صدا و سیما بود. وی در دوران جنگ ایران و عراق، از مسئولین تبلیغات جنگ بود.

 

انتخابات ریاست جمهوری 1400

عبدالناصر همتی از سال ۱۳۷۳ تا ۱۳۸۵ طی سه دوره به عنوان رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و رئیس شورای عالی بیمه فعالیت کرد و نقش کلیدی در طراحی و اجرای سیاست‌های آزاد سازی و خصوصی‌سازی در صنعت بیمه داشت. همتی به مدت ۱۲ سال و از سال ۷۳ رئیس سابق بیمه مرکزی بود و همچنین بعد از ۷ سال مدیر عامل بانک سینا، در ۸ مهر ۱۳۹۲، با پیشنهاد وزیر امور اقتصاد و تایید مجمع عمومی بانک ملی به عنوان مدیر عامل بانک ملی انتخاب شد. وی برای بار دوم و با حکم طیب نیا، ریاست بیمه مرکزی شد.

نسبت همتی با هاشمی رفسنجانی

 

لازم به ذکر است که در دوره مدیریت او بر بیمه، هرج و مرج های بیمه ای در دهه شصت و هفتاد از بین رفت و آرامش بر بیمه حاکم شد. همتی که با رتبه اول دوره کارشناسی اقتصاد دانشگاه تهران شروع کرده بود در سال ۵۹ مسئول کمیته اقتصادی جهاد دانشگاهی بود و مدارج ترقی را در سازمان صدا و سیما تا معاونت سیاسی را در این سازمان در سال های ۱۳۵۹ تا ۱۳۷۳ طی کرد.عبدالناصر همتی در سال های ۷۳ تا ۸۵ طی سه دوره به عنوان رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی و رئیس شورای عالی بیمه خدمت کرد. همتی نقشی کلیدی در طراحی و اجرای سیاست های آزادسازی و خصوصی سازی در صنعت بیمه داشت.

از جمله مهم‌ترین سوابق اجرایی و مدیریتی او در سال و دهه‌های اخیر می‌توان به سمت‌هایی چون رئیس واحد مرکزی خبر. ۱۳۶۴ تا ۱۳۶۷، مدیر پخش اخبار صدا و سیما. ۱۳۶۷ تا ۱۳۶۸، معاونت سیاسی سازمان صدا و سیما. ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۳، رئیس کل بیمه مرکزی ایران (و رئیس شورای عالی بیمه). ۱۳۷۳ تا ۱۳۸۵، رئیس هیئت مدیره شرکت بیمه اتکایی آسیایی، استادیار دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران. از ۱۳۷۲ تا ۱۳۸۵ و رئیس کل بانک مرکزی _ از مرداد ۱۳۹۷ تاکنون اشاره کرد.

 

نتایج انتخابات

همتی در دوره مسئولیت آقای حسن روحانی در شورای عالی امنیت ملی به مدت ۵ سال عضو کمیته اقتصادی شورای امنیت ملی بود.در آغاز دولت سید محمد خاتمی پیشنهاد تاسیس صندوق ذخیره ارزی را ارائه داد که بعدا به نام حساب ارزی نام گرفت. عبدالناصر همتی از سال ۱۳۸۰ تاکنون به مدت شش دوره پیاپی ریاست شورای عالی شرکت بیمه اتکایی آسیایی (کمیسیون اقتصادی _ سیاسی آسیا و اقیانوسیه سازمان ملل متحد _ اسکاپ) مستقر در بانکوک پایتخت تایلند را بر عهده دارد که با رأی مستقیم رؤسای بیمه ۱۰ کشور مهم آسیایی به این سمت انتخاب شده‌ است. شرکت ای شین ری، با عضویت کشورهای چین، هند، فیلیپین، تایلند، بنگلادش، سریلانکا، افغانستان، بوتان، کره جنوبی و ایران و با هدف ارتقای همکاری‌های بیمه‌ای اتکایی در آسیا شکل گرفته‌ است، این شرکت از ابتدای تأسیس تاکنون، هر سال سودآوری خود را افزایش داده و بر سرمایه خود افزوده‌ است.

بیمه اتکایی آسیایی در سال ۲۰۱۰ نسبت به ۲۰۰۹ در حق بیمه‌های تولیدی ناخالص ۸٫۶ درصد رشد داشته و سود خالص آن ۱۰۰ درصد بوده‌ است. ارزش دفتری سهام شرکت بیمه اتکایی آسیایی نیز حدود ۳٫۸ درصد رشد داشته‌ است. در برنامه راهبردی شرکت بیمه اتکایی آسیایی علاوه بر موافقت با گسترش سرمایه‌گذاری و عضویت در شرکت، مقرر شده‌ است که عملیات بیمه‌ای این شرکت در سال آینده میلادی به رشد بالای ۱۰ درصد برسد. این شرکت در سال ۱۹۷۹ با ابتکار کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل برای آسیا و اقیانوسیه تأسیس شد و مقر آن در تایلند است.

 


 

بیوگرافی سید امیرحسین قاضی ‌زاده هاشمی نامزد انتخابات 1400

سید امیرحسین قاضی ‌زاده هاشمی نامزد انتخابات 1400 متولد فروردین 1350 در شهر فریمان است. اضی‌زاده هاشمی در خانواده‌ای مذهبی، زاده شد و پدرش در فریمان عطار بود. وی در کودکی قرآن را نزد شیخ حسین مطهری، پدر شهید مرتضی مطهری فرا گرفت و پس از پایان دوران ابتدایی، دوره متوسطه را در دبیرستان فردوسی مشهد ادامه داد و هم‌زمان در فعالیت‌های مذهبی نیز شرکت داشت. او درباره خانواده خود گفته است: من در یک خانواده انقلابی و کاملاً مذهبی بزرگ شدم. پدربزرگ من از مخالفین سرسخت حادثة کشف حجاب بود. ما 6 نفریم 4 خواهر و 2 برادر. با وجود 6 فرزند در آن ایام ما جزو پر جمعیت‌ها حساب نمی‌شدیم. اما باز برای پدر و مادرم بسیار خوب است در حال حاضر که من و برادرم نمایندة مجلس هستیم، خواهرانم هستند و به پدر و مادرم رسیدگی می‌کنند. ما فامیل در تهران و مشهد زیاد داریم و این موضوع روحیه دهنده و کمک کننده است. خانه ما تا 12 سالی در شهرستان فریمان حیاطی بزرگ داشت که در آن گوسفند و مرغ داشت. با حیوانات گاهاً سرگرم می‌شدیم یا با بچه‌ها فوتبال بازی می‌کردیم. تفریحات ما همه در محیط باز و آزاد بود و مانند بچه‌های امروز در آپارتمان بزرگ نشده‌ایم.

او پزشک و سیاست مدار اصولگراست و از زمان تشکیل جبهه پایداری هضو این حزب شد و یک سال طی سال های 92 تا 93 سخنگوی آن بوده است. او پسرعموی سید حسن قاضی‌زاده هاشمی(وزیر سابق بهداشت) و برادر احسان قاضی‌زاده هاشمی(نماینده فعلی مجلس) است.

 

 

برنده انتخابات ریاست جمهوری

 

تحصیلات سید امیرحسین قاضی ‌زاده هاشمی نامزد انتخابات 1400

تحصیلات سید امیرحسین قاضی ‌زاده هاشمی نامزد انتخابات 1400 در رشته پزشکی است. قاضی زاده در سال ۱۳۵۶ وارد دانشکده پزشکی مشهد شد و ضمن تحصیل دانشگاهی در فعالیت‌های اجتماعی سال‌های قبل از پیروزی انقلاب اسلامی فعالیت داشت و هم‌زمان با گسترش موج اعتراضات، در رخداد‌های سیاسی اجتماعی شهر مشهد مشارکت داشت. قاضی‌زاده دانش‌آموخته دکتری پزشکی (جراح گوش، حلق و بینی) است و پیش از نمایندگی، ریاست دانشگاه علوم پزشکی سمنان را برعهده داشت.

خانواده سید امیرحسین قاضی ‌زاده هاشمی نامزد انتخابات 1400

سید امیرحسین قاضی ‌زاده هاشمی نامزد انتخابات 1400 سال 76 و در سن 26 سالگی ازدواج کرده است و در حال حاضر یک دختر متولد 81 و یک پسر متولد سال 85 دارد. ماجرا آشنایی او با همسرش به دوران دانشجویی اش بر می گردد. قاضی زاده در این باره گفته است: در دوره دانشجویی همسر یکی از هم دانشکده‌ای‌هایم کارمند اداره بهداشت بودند و با مادر خانم بنده آشنا بودند و با واسطه ایشان ما به خواستگاری رفتیم. مهریه همسرم 14 سکه بهار آزادی است. آن زمان دانشجوی دوره تخصصی پزشکی بودم. یکی از دلایلی که دیر ازدواج کردم همین موضوع بود چرا که رشته پزشکی طولانی است و شرایط ازدواج نداشتم وگرنه زمان مناسب برای ازدواج پسرها 23 و خانم‌ها هم 19 سالگی است. زندگی کاملاً دانشجویی داشتیم و پدر و مادرهایمان کمک می‌کردند تا زندگی‌مان اداره می‌شد. برای مثال پدر و مادرم موقت طبقه بالای خانه خودشان را در اختیار ما گذاشتند و بعد از آنکه درسم تمام شد و سر کار رفتم، خانه‌مان را جدا کردیم. من یک دختر 14 ساله و پسر 10ساله دارم که هر دو دانش آموز هستند.

 

اخبار انتخابات

 

سوابق سید امیرحسین قاضی ‌زاده هاشمی نامزد انتخابات 1400

سید امیرحسین قاضی ‌زاده هاشمی نامزد انتخابات 1400  نائب رئیس مجلس یازدهم است.قاضی زاده هاشمی در دوره هشتم, نهم، دهم نیز نماینده مجلس بوده است که در دوره نهم و دهم به عنوان دبیر عضو هیئت رئیسه مجلس فعالیت می کرد. او از زمان تشکیل جبهه پایداری، به عضویت این حزب درآمد و در فاصله سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۳ سخنگوی این جریان سیاسی بود. پیش از نمایندگی، ریاست دانشگاه علوم پزشکی سمنان را برعهده داشت. وی در فاصله سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۳ سخنگوی جبهه پایداری بود. او پسر عموی سید حسن قاضی‌زاده هاشمی؛ وزیر بهداشت دولت یازدهم و دوازدهم است. برادر کوچک‌تر او سید احسان قاضی‌زاده هاشمی نماینده حوزه انتخابیه فریمان و سرخس از استان خراسان رضوی در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی است که در دوره دهم نیز نماینده همین حوزه بود.

 

مشارکت انتخابات

 

وعده وام 500 میلیونی قاضی زاده هاشمی نامزد انتخابات 1400

قاضی زاده هاشمی نامزد انتخابات 1400 اولویت خود را ازدواج ؛ اشتعال و مسکن جوانان اعلام کرده و وعده داده است: وقتی رییس جمهور شدم با اولویت دستور تشکیل فوری صندوق رفاه جوانان را تا قبل از اسفند ۱۴۰۰ صادر خواهم کرد. هر زوج جوان ۵۰۰ میلیون تومان برای اشتغال، ازدواج و مسکن خود از این صندوق دریافت خواهند کرد.

قاضی زاده هاشمی گفته است: من یک حرف شازی بیان کردم که ۵۰۰ میلیون بود و خیلی سروصدا کرد... ببینید حضرت آقا در مجلس هشتم درباره قضیه فرزندآوری نکته‌ای بیان کردند که کار‌هایی شورای عالی انقلاب فرهنگی کرده بود، من آنجا مسئول کمیته مجلس برای موضوع فرزندآوری شدم. در آنجا خیلی مطالعه و کار کردیم.

 

انتخابات ایران

یکی از موضوعات فرزندآوری افزایش سن ازدواج است، چون دامنه باروری کاهش می‌یابد در نتیجه تعداد فرزند نیز کاهش می‌یابد و یکی از بحث‌های جدی ما کاهش سن ازدواج به حد مطلوب بود؛ البته با کودک همسری مخالف هستیم، ولی سن مطلوبی که وجود دارد. در آنجا به موانع ازدواج رسیدیم. موانع ازدواج چند مورد کاملاً روشن است و استخراج شده است و در مقالات مختلف وجود دارد و مرکز پژوهش‌ها هم چاپ کرده است؛ مثلاً نبود شغل، سربازی، طولانی شدن تحصیلات دانشگاهی و از این قبیل است؛ بنابراین اگر بخواهیم سن ازدواج کاهش یابد باید این موانع را برداریم که در شعار‌های من وجود دارد و هم باید از تشکیل زندگی پشتیبانی کنیم. برای تشکیل زندگی باید هزینه‌های ازدواج را کمک کنیم و هزینه مسکن اولیه را کمک کنیم و هزینه‌های اشتغال را کمک کنیم.

برای این یک صندوق اعتبار خانواده درست کردیم و هر زوج ایرانی ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار پیش ما دارند؛ برخی این را وام تعبیر کردند. منابع مالی این را هم دیده ایم، چون برخی سمپاشی در این خصوص کردند، قدری توضیح بدهم بد نیست. ۳-۲ قانون امسال مجلس مانند قانون مسکن، قانون بودجه‌ای که گذراندیم منابع آن را دیدیم یعنی من حرف جدیدی بیان نکردم، من فقط درگاه مدیریتی آن را تعریف می‌کنم و می‌گویم به جای اینکه رها کنیم و جوانان برای ازدواج از یک جا وام بگیرند و از یک جا برای مسکن وام بگیرند و برای اشتغال هم از جای دیگری وام بگیرند، یک درگاه مدیریتی در یک جا درست می‌کنیم تمام زوج‌هایی که در این درگاه قرار می‌گیرند در صورتی که ازدواج به موقع انجام بدهند، در سنی که ازدواج مطلوب است، از آن‌ها پشتیبانی می‌کنیم.

 

 

 

 

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ز. م
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۹
3
0
زنده باد آقای رییسی
ناشناس
Romania
۰۸:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۹
3
0
فقط احمدی نژاد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۹
0
2
15 درصد ارای باطله و 50 درصد عدم مشارکت و 35 درصد رای منتخب حاضران
ردتزتن
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۹
0
0
معمولا نتایج انتخابات رو بصورت روند اعلام نمیکنن ...خرده هاش رو هم میگن مثلاً ۱/۲۳۴/۴۳۵رای ...حالا چرا روند میگن معلوم نیست!
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۹
0
0
رییسی 18 میلیون رای آورده.. خوب این آخرین زور اصولگرایانه. پس سال 88 ( یعنی 12 سال قبل ) که گفتند احمدی نژاد 26 میلیون رای آورده ، اون 26 میلیون الان کجا بودند؟ چه نتیجه ای میگیرید؟
راحله
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۹
1
0
انشاالله که خدا بهشون توفیق بده در راه خدمت به ملت و آبادانی و سرافرازی ایران عزیز قدم بردارن.و مشکلات معیشتی مردم تا حد زیادی حل بشه
ناشناس
Germany
۱۶:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۹
0
0
الان عباس بوعذار رقیب سرسخت رییسی شناخته میشه چون نفر دوم با چهار ملیون صد رای شده
امید اینبار با رییسی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۹
1
0
من ب اقای رییسی رای دادم ک "بدون" فریب کلید طلایی تدبیر و امید اومده تو میدون. اقای رییسی امیدوارم همه مردم رو امیدوار کنید و بتونید خرابه هایی ک دولت قبل ب دست عزیزانشون در داخل و خارج رو دستمون گذاشتن رو بازسازی کنید.
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۹
0
0
50% مشارکت؟؟؟؟
15% باطله؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اgk
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۹
0
1
واقعا برا چی رفتین رای دادین یکم مادرای بیچارهای ک بچه ها شون رو از دست دادن تو ذهنتون میو وردین اون موقعه ببینم با چ رویی میرفتید رای میدادید
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار
اخبار داغ