وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

محدودیت تردد شبانه از امشب اجرا می‌شود

محدودیت تردد شبانه از امشب اجرا می‌شود معاون اجتماعی پلیس راهور گفت: محدودیت تردد شبانه از ساعت ۲۱ تا ۳ بامداد از امشب (شنبه) از سر گرفته می‌شود و با متخلفان برابر قانون برخورد خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 19
کد خبر: ۹۲۲۲۸
به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ عین الله جهانی روز شنبه افزود: براساس تصمیم اتخاذ شده شب جمعه و شب شنبه ۲۷ و ۲۸ خرداد ماه منع تردد شبانه لغو شده بود و خودرو‌ها جریمه نمی‌شدند. همچنین ابلاغیه معاون امنیتی - انتظامی وزارت کشور و رئیس کمیته امنیتی - اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر لغو ممنوعیت تردد شبانه در شب‌های منتهی به انتخابات به نیروی انتظامی ابلاغ شده بود.

وی ادامه داد: یکی از عوامل اصلی لغو ممنوعیت تردد شبانه در این دو شب، جابجایی صندوق‌های رای گیری و تردد عوامل اجرایی و نظارتی در حوزه‌های انتخابیه بود.

جهانی با اشاره به ارسال پیامک‌هایی مبنی بر بررسی تردد هموطنان در طرح شبانه گفت: مردم نگران پیامک‌های ثبت تخلف تردد شبانه از ساعت ۲۱ تا ۳ بامداد در روز‌های ۲۷ و ۲۸ خرداد ماه نباشند، زیرا جریمه‌ها اعمال نمی‌شود.

معاون اجتماعی نیروی انتظامی اضافه کرد: ممنوعیت خروج خودرو‌ها با پلاک بومی از شهر‌های گروه قرمز و نارنجی و ورود خودرو‌های با پلاک غیربومی همچنان به این شهر‌ها ادامه دارد.

در حال حاضر ۲۲ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۷۵ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۵۱ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار