کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

ساعت محدودیت تردد شبانه تغییر کرد؟

با اوج‌گیری مجدد کرونا در کشور در فضای مجازی خبری مبنی بر تغییر ساعت محدودیت تردد شبانه منتشر شد که موجب شد سوال ساعت محدودیت تردد شبانه تغییر کرد برای مخاطبان پیش بیاید که ما در این خبر به این سوال پاسخ خواهیم داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 12
کد خبر: ۹۸۴۵۹

به گزارش راهبرد معاصر پیک پنجم کرونا در کشور به وضعیت بسیار خطرناکی رسیده است و شایعاتی در فضای مجازی در مورد تغییر ساعت محدودیت تردد شبانه منتشر شد که این خبر تکذیب شد و ساعت محدودیت تردد شبانه تغییر نکرده است. محدودیت تردد شبانه تهران از ساعت 22 الی 3 بامداد است.

ساعت محدودیت تردد شبانه

ساعتی پیش خبری مبنی بر تغییر ساعت ممنوعیت تردد شبانه بر روی خروجی یک خبرگزاری قرار گرفت. در این خبر از قول سردار حمیدی؛ رئیس پلیس راهور تهران عنوان شده بود که ساعت تردد شبانه از ساعت 24 تا 6:30 بامداد تعیین شده است.

 

گفتنی است که این خبر صحت ندارد و ساعت تردد شبانه همچنان از ساعت 22 تا سه بامداد برقرار است و مطلب عنوان شده از قول رئیس پلیس راهور تهران مبنی بر تغییر ساعت تردد از ساعت 24 تا 6:30 بامداد، مربوط به خودروهای سنگین بوده است.

 

بنابر اعلام رئیس پلیس راهور تهران؛ تردد خودروهای سنگین پیش از این از ساعت 22 به بعد در سطح معابر تهران، آزاد بود اما تردد اینگونه خودروها در ایام محرم از ساعت 00:30 بامداد تا 6:30 صبح خواهد بود یعنی محدودیت تردد خودروهای سنگین تا ساعت 00:30 بامداد افزایش پیدا کرده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار