کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

اثر نتیجه انتخابات بر بورس چیست؟

بازار سرمایه امروز ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ با رشد نماد‌های شاخص‌ساز به خصوص گروه بانکی مواجه شد؛ و شاخص کل هم بر خلاف روز‌های گذشته امروز با روندی مثبت مواجه شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 19
کد خبر: ۹۲۲۶۶
به گزارش راهبرد معاصر، امروز ۲۹ خرداد ۱۴۰۰، بازار سرمایه واکنش مثبتی را از خود نشان داد و شاخص کل بورس در نیمه اول معاملات با هشت هزار واحد مثبت در محدوده یک میلیون و ۱۵۵ هزار واحد قرار گرفت. ارزش معاملات در نیمه اول معاملات به یک هزار میلیارد تومان رسید و رشد قابل توجهی را ثبت نکرد.

عمده نماد‌های تاثیرگذار در شاخص کل بورس روندی مثبتی را می‌گذرانند و نماد‌های کوچک بازار هم با وجود روند منفی، اما با تعادل نسبی همراه هستند.

محمد خبری‌زاده، کارشناس بازار سرمایه درباره وضعیت بورس امروز گفت: با وجود به انتها رسیدن انتخابات و نزدیک شدن به نتیجه آن، اما ابهام در بازار بسیار بالا رفته است و فقط باید استراتژی انتظار را در پیش بگیریم و منتظر برنامه‌های اجرایی کاندید منتخب باشیم.

وی گفت: سیاست‌های داخلی و خارجی رئیس جمهور منتخب، مشخص کننده راه آینده بورس و دیگر بازار‌ها است. به طور مثال در بازار ارز شاهد تحرکات نوسانی هستیم و روند مشخصی در آن وجود ندارد، اما در کوتاه مدت برنامه‌های دولت جدید مشخص می‌شود و ابهامات هم تا حد زیادی برطرف می‌شوند.
خبری‌زاده در پیشنهاد به سهامداران خرد بازار سرمایه گفت: در حال حاضر و با توجه به وضعیت موجود بهتر است سهامداران رفتار هیجانی از خود نشان ندهند و عجله‌ای برای خرید و فروش سهم‌های خود نداشته باشند تا زمانی که وضعیت برجام و مذاکرات با توجه به تعویق سه هفته‌ای که در آن افتاده است مشخص شود.

این کارشناس بازار سرمایه درباره تاثیر دلار بر بازار سرمایه گفت: دلار قطعا تا دو هفته آینده سیگنال‌های مهمی را به بورس می‌دهد، ولی در حال حاضر انتظار چنین سیگنالی را نباید داشته باشیم، زیرا روند مذاکرات برجام نامشخص است.
ارسال نظر