مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود

سردرگمی قبول شدگان آزمون قوه قضاییه سال 96

بعد از گذشت یک سال از اعلام اسامی قبول شدگان ازمون قوه قضاییه سال 96 هنوز خبری از جذب نیرو و استخدامی آنها نیست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 23
کد خبر: ۹۲۴۰

به گزارش راهبرد معاصر ،قوه قضاییه در سال ۹۶ اقدام به برگزاری آزمون استخدامی کرده است، اما بعد از گذشت بیش از یک سال از برگزاری آزمون هنوز خبری از جذب نیرو و استخدامی آنها نیست.

 

یکی از شروط شرکت در آزمون استخدامی قوه قضاییه عدم اشتغال در نهادهای دیگر است و به همین دلیل افرادی که در آزمون قوه قضاییه شرکت کرده و قبول شده اند تا امروز بیکار هستند

معاونت منابع انسانی قوه قضاییه اعلام کرد: به دلیل عدم تامین بودجه مورد نیاز برای استخدامی افراد قبول شده در آزمون استخدامی، قوه قضاییه قادر به جذب نیرو‌های جدید قبول شده در آزمون نیست و تا زمانی که نهاد‌های ذی ربط از جمله دولت و مجلس اقدام به تامین بودجه مورد نیاز نکنند، نیرو‌های جدید برای شروع کار فراخوانده نمی‌شوند.

 

در همین خصوص رئیس امور اداری و استخدامی کارکنان اداری قوه قضائیه گفت: آزمون کادر اداری قوه قضاییه در قالب ۶۴۰۰ سهمیه استخدامی در مورخ ۹۶/۰۹/۱۰ برگزار شد و تعداد ۷۲۲۸ نفر به عنوان نفرات قبول شده جهت مصاحبه به دادگستری استان‌ها معرفی شدند.

 

وی افزود: در اکثر استان‌ها دوره‌های آموزشی قبل از شروع به کار اعم از آموزش‌های شغلی، توجیهی بدو خدمت، آموزش سمپ و آموزش مهارت‌های رفتاری برگزار شده است.

 

رئیس امور اداری و استخدامی کارکنان اداری قوه قضائیه بیان کرد: اطلاعات پذیرفته‌شدگان نهایی در سامانه راهکار ثبت شده و آماده صدور ابلاغ انشائی است. امید است با پیگیری‌هایی که از سوی معاونت راهبردی قوه قضاییه، درخصوص تامین اعتبار و بودجه لازم، صورت می‌گیرد، موانع مرتفع شده و با شروع به کار پذیرفته‌شدگان، مشکلات کمبود کادر اداری استان‌ها کاسته شود.

 

ابوالفضل ابوترابی نماینده مجلس شورای اسلامی در مورد انتقاد برخی نسبت به نبود جذب ۷۲۰۰ نفر از پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی سال ۹۶ قوه قضائیه، گفت: متاسفانه از نظر تامین بودجه هنوز سازمان‌های برنامه و بودجه و امور اداری و استخدامی کشوری برای گزینش‌شدگان و مستخدمین قضات ردیف و شماره استخدامی و بودجه تخصیص نداده‌اند.

 

این نماینده مجلس افزود: ما در قانون برنامه ششم توسعه تاکید کردیم که هر سال قوه قضائیه باید ۸۰۰ قاضی استخدام کند که این تعداد نسبت به قضاتی که بازنشسته می‌شوند و تعداد پرونده‌های ورودی ناچیز است.

 

وی تصریح کرد: متاسفانه رئیس سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور اداری و استخدامی کشوری در جهت اجرای این مصوبه مجلس اهتمام ویژه‌ای ندارند و این در حالی است که دستگاه قضایی کشور با کمبود کادر قضایی و کارمند مواجه است.

باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار