سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

امیرعبداللهیان: سیاست خارجی دولت آیت‌الله رئیسی فعال است

امیرعبداللهیان: سیاست خارجی دولت آیت‌الله رئیسی فعال است مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی با فعال و پویا توصیف کردن سیاست خارجی دولت آیت‌الله رئیسی، تاکید کرد دولت آمریکا به‌جای مطرح کردن موضوعات جدید، باید روی بازگشت به برجام و انجام تعهدات خود تمرکز نماید.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۸ - ۰۱ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 22
کد خبر: ۹۲۶۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «حسین امیرعبداللهیان» مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان» به بیان نظرات خود درباره مواضع جهانی و سیاست خارجی دولت جدید جمهوری اسلامی به ریاست آیت‌الله دکتر «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور منتخب ایران پرداخت.

 

امیرعبداللهیان در این مصاحبه که فعلا بخش کوتاهی از آن منتشر شده، درباره مواضع خارجی آیت‌الله رئیسی می‌گوید: «من تصور می‌کنم سیاست خارجی دولت آقای رئیسی، فعال و پویا هست؛ یک سیاست خارجی که متوازن و با نگاه به همه کشورهای جهان است، با گفتمانی منطقی و قوی. گفتمانی که بتواند حقوق ملت ایران را در همه زمینه‌ها به خوبی تامین کند».

 

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه روابط ایران و آمریکا در زمان ریاست‌جمهوری دکتر رئیسی به چه شکلی تغییر می‌کند، گفت: «من فکر می‌کنم این آمریکاست که همیشه فرصت‌ها را از دست داده است. این رفتار آمریکاست که می‌تواند تعیین کند رابطه‌اش با ایران چگونه تنظیم شود».

 

مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در واکنش به سوالی مبنی بر اینکه آیا احساس متفاوتی نسبت به دولت بایدن در مقایسه با دولت ترامپ در ایران وجود دارد، توضیح داد: «من فکر می‌کنم اگر بایدن به‌دنبال بازگشت به برجام است، نباید حرف‌های جدیدی مطرح کند درخصوص منطقه، موشکی و دخالت در امور ایران».

 

امیرعبداللهیان همچنین تاکید کرد که آمریکا باید به‌جای مطرح‌کردن موضوعات جدید برای گنجاندن در توافق هسته‌ای، باید روی بازگشت به برجام و انجام تعهداتش تمرکز کند.

 

وی در پاسخ به اینکه آیا باور دارد که توافق هسته‌ای ایران را می‌توان به مسیر اصلی بازگرداند، اظهار داشت: «من فکر می‌کنم هر زمانی مذاکرات وین به نقطه‌ای برسد که منافع ملت ما تأمین بشود، می‌تواند وارد مرحله اجرا شود».

 

روز گذشته بود که آیت‌الله رئیسی، رئیس جمهور منتخب ایران در نشستی خبری ضمن اعلام این نکته که با همتای آمریکایی ملاقات نمی‌کند، گفت که سیاست خارجی دولت سیزدهم از برجام شروع نمی‌شود و به برجام هم محدود نخواهد شد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار