جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

تماس تلفنی رئیس جمهور ونزوئلا با آیت‌الله رئیسی

تماس تلفنی رئیس جمهور ونزوئلا با آیت‌الله رئیسی رئیس‌جمهور ونزوئلا از تماس تلفنی خود با رئیس‌جمهور منتخب ایران و تاکید بر تقویت روابط و همکاری‌ها علیه امپریالیسم جهانی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۷ - ۰۳ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 24
کد خبر: ۹۲۹۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا شامگاه چهارشنبه به‌صورت تلفنی با آیت‌الله دکتر «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور منتخب جمهوری اسلامی ایران گفتگو کرد.

مادورو با اعلام این خبر در صفحه شخصی توئیتر خود، نوشت: «با سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور منتخب جمهوری اسلامی ایران مکالمه تلفنی انجام دادم».

وی همچنین افزود: «ما توافق کردیم که روابط برادرانه و همکاری‌های خود را تقویت کنیم تا نبرد مشترک علیه ستیزه‌جویی‌های [محور]امپریالیستی علیه ملت‌هایمان را پیشرفت دهیم».

رئیس‌جمهور ونزوئلا پیشتر نیز در پیامی ضمن عرض تبریک به آیت‌الله رئیسی برای پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ ایران، خواستار تعمیق روابط بین تهران و کاراکاس شد.
مادورو همچنین از «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران نیز برای صداقت با مردم ایران در سال‌های ریاست‌جمهوری، تحکیم استقلال و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی در جامعه ایران و همچنین مدیریت وی در جامعه جهانی و ترویج احترام به حقوق بین‌الملل و ارتقاء روند ائتلاف منطقه‌ای از طریق گسترش همبستگی، دانش و برابری بین مردمان جهان قدردانی کرد.
 
تماس تلفنی رئیس جمهور ونزوئلا با آیت‌الله رئیسی

پیش از این نیز، «خورخه آریزا» وزیر خارجه ونزوئلا در دیدار با همتای ایرانی در آنتالیا از کمک‌های جمهوری اسلامی ایران به این کشور در روز‌های سخت قدردانی کرده بود./فارس
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار