زلنسکی: حمایت آمریکا برای عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کردیم حزب‌الله خطاب به مقامات لبنانی: مذاکره با دشمنی که به کشتار ادامه می‌دهد، چه ارزشی دارد؟ جهاد اسلامی: سلاح مقاومت به هیچ طرفی تحویل داده نمی‌شود کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال
سفیر ایران درمسکو:‌

از میزان ارسال واکسن از روسیه راضی نیستیم

سفیر ایران در مسکو در آیین رونمایی از واکسن «اسپوتنیک وی» ساخت ایران گفت: از میزان ارسال واکسن از روسیه راضی نیستیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۰۵ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 26
کد خبر: ۹۳۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر «کاظم جلالی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو امروز (شنبه) در اظهاراتی در مراسم رونمایی از واکسن «اسپوتنیک وی» ساخت ایران با اشاره به قرارداد‌های خرید واکسن اسپوتنیک وی از روسیه عنوان کرد: پیش از این دو میلیون دُز قرارداد بسته شد و بعد هم به دنبال این رفتیم که تعداد بیشتری قرارداد ببندیم که قرارداد ۶۰ میلیون دزُ بسته شد.

 

سفیر ایران با ذکر این نکته که از میزان ارسال واکسن از روسیه راضی نیستیم، اظهار داشت: به مسئولان روس می‌گویم واکسن را به عنوان سفیر از دو طریق دنبال می‌کنم، اول اینکه مردمم در خطر هستند و باید در این برهه حساس تاریخی کمکشان کرده و نقش آفرینی کنیم و دوم از حوزه نزدیکی ایران و روسیه که این موضوع می‌تواند به عنوان یک دیپلماسی عمل کند.

 

وی با بیان این‌که الان خوشبختانه اسپوتنیک در داخل ایران خوب جا افتاد، اظهار داشت: به مسئولان روس عرض کردم، اتفاق بد این است که در ذهنیت برخی از ایرانیان این وجود دارد که روس‌ها به قول خودشان عمل نمی‌کنند. در این فضایی که هستیم مردم خیلی گرفتار هستند و عدم ارسال واکسن می‌تواند آن ذهنیت‌ها را دوباره تقویت کند.

 

تاکنون از دو میلیون دزُ واکسن خریداری شده از روسیه براساس قرارداد امضا شده بین وزارت بهداشت ایران و صندوق سرمایه‌گذاری‌های مستقیم روسیه تاکنون ۹ محموله شامل ۹۲۰ هزار دزُ واکسن به تهران ارسال شده است.

 

کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه ۲۶ فروردین ماه در خصوص خرید واکسن از روسیه در توئیتی نوشت: سفارت جمهوری اسلامی ایران در روسیه، با دغدغه اوج گیری دوباره شیوع ویروس کرونا در ایران، با تلاش مضاعف خود موفق شد طی مذاکرات فشرده ای با دولت روسیه، قرارداد خرید ۶۰ میلیون دُز واکسن «اسپوتنیک وی» را نهایی کند. طبق زمان بندی توافق شده، واکسن ها از خرداد تا آذر ماه ۱۴۰۰ به ایران ارسال می شود./فارس

ارسال نظر