سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

دیاباته بدون اجازه استقلال حق عقد قرارداد جدید را ندارد

مقامات باشگاه استقلال تأکید دارند شیخ دیاباته بر اساس قانون فیفا باید تا پایان فصل جاری رقابت‌های فوتبال ایران همچنان در خدمت استقلال باشد و پس از آن برای آینده خود تصمیم بگیرد .
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۰۵ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 26
کد خبر: ۹۳۲۱۰

به گزارش راهبرد معاصر شرایط حضور شیخ دیاباته در ایران به معنای واقعی کلمه پیچیده شده است. این بازیکن پس از جدال مقابل صنعت نفت، از کادر فنی اجازه گرفت و برای ملاقات با خانواده‌اش راهی فرانسه شد ولی هنگام بازگشت ابتدا داستان ویزا مطرح شد و پس از آن هم قوانین مصوب ستاد ملی مبارزه با کرونا مانع از حضور مهاجم استقلال در جمع آبی‌پوشان پایتخت شده است.

این روزها مسئولان باشگاه به طور جدی در تلاش هستند تا راهکاری قانونی برای ورود دیاباته به ایران پیدا کنند اما به موازات اقدامات آنها، روزهای پایانی قرارداد شیخ با استقلال نیز فرا رسیده است. عده‌ای می‌گویند دیاباته تا انتهای همین هفته با استقلال قرارداد دارد و بعضی نیز معتقدند دیاباته از ابتدای مردادماه بازیکن آزاد محسوب می‌شود ولی مقامات باشگاه استقلال تأکید دارند این بازیکن بر اساس قانون فیفا باید تا پایان فصل جاری رقابت‌های فوتبال ایران همچنان در خدمت استقلال باشد و پس از آن برای آینده خود تصمیم بگیرد.

استقلالی‌ها مدعی‌اند حتی اگر قرارداد شیخ قبل از پایان پیکارهای فصل جاری به پایان برسد و این بازیکن بنا به هر دلیلی دیگر به ایران نیز بازنگردد، باز هم تا پایان مسابقات این فصل نمی‌تواند قرارداد جدیدی منعقد کند و فقط در صورتی اجازه انجام چنین کاری را خواهد داشت که استقلال در این مورد رضایت کتبی داده باشد. البته بدیهی است وقتی مسابقات این فصل به پایان برسد، دیاباته بازیکن کاملاً آزاد محسوب می‌شود.

ارسال نظر