وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد

آخرین وضعیت کرونایی استان تهران

رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران با بیان اینکه استان تهران بجز دماوند و فیرزوکوه که در وضعیت قرمز هستند، وضعیت نارنجی دارد،گفت: دپوی لازم واکسن در نظر گرفته شده و مردم نگران واکسن نباشند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۸ - ۰۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 28
کد خبر: ۹۳۴۷۳

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا زالی، رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران در حاشیه برگزاری جلسه این ستاد با بیان اینکه در کشور هیچ شهر آبی وجود ندارد، گفت: در استان تهران نیز عمده شهرها نارنجی هستند به جز شهرهای دماوند و فیروزکوه که قرمز هستند.

 

وی با بیان اینکه باید قرمز شدن دو شهر در شرق تهران را جدی بگیریم، افزود: مراکز تجمیع واکسیناسیون در حال حاضر 77 مرکز است که در حال گسترش آن هستیم تا ازدحام مردم برای واکسیناسیون کاهش پیدا کند. 

 

رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران اضافه کرد: مقرر شد اکثر مراکز تجمیع واکسیناسیون دو شیفته شوند؛ البته بیشتر ازدحام در این مراکز ناشی از این اضطراب است که به افراد واکسن نمی‌رسد، اما اینطور نبوده و دپوی کافی واکسن در نظر گرفته شده است و اطمینان خاطر داده و جای نگرانی وجود ندارد.

 

زالی متذکر شد: نگرانی دیگر در این خصوص است که ممکن است افراد دُز دوم خود را از واکسن دیگری دریافت کنند که باید بگوییم اینطور نیست و همان واکسنی که در دُز اول دریافت کرده‌اند را دریافت خواهند کرد. 

وی با تأکید بر اینکه مردم برای ثبت‌نام واکسیناسیون تنها به سایت gov.ir وزارت بهداشت مراجعه کنند، گفت: تاکنون در تهران یک‌میلیون و 62 هزار نفر واکسن دریافت کرده‌اند. 

 

رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران با اشاره به تمهیدات ستاد مقابله با کرونای استان تهران برای مدیریت کرونا، ابراز داشت: تسریع در واکسیناسیون، تنظیم پروتکل‌ها، افزایش نظارت‌های بهداشتی و استفاده از ظرفیت‌های اصناف از جمله اقدامات درنظر گرفته شده است، ضمن اینکه میزان تست‌های سریع و PCR را برای بیماریابی افزایش داده‌ایم.

 

زالی درباره آخرین وضعیت کرونایی مناطق مختلف تهران، تصریح کرد: همه تهران شکل همگنی دارد، به طوری که در بخش سرپایی، مناطق جنوبی متفاوت بوده، در بخش بستری، شرق تهران متفاوت است؛ ضمن اینکه شهرهای پاکدشت، ورامین و شهر قدس و رباط‌کریم در هفته جاری بیشترین میزان مرگ و میر را داشته است. 

وی از رعایت 76.8 درصد پروتکل‌های بهداشتی در استان تهران خبر داد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار