تمدید محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال تا ۱۶ فروردین کدام استان‌ها بیش‌ترین مسافران نوروزی را دارند؟ دستگیری ۲۲ نفر از عوامل اصلی نفرت‌پراکنی و فتنه قومی در آذربایجان‌غربی بارش برف و ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی کشور/ ترافیک سنگین ورودی و خروجی خراسان رضوی، فارس، اصفهان و تهران سرمای شدید در راه است  / هشدار هواشناسی خورشیدگرفتگی در راه است تردد در محور چالوس و آزاد راه تهران - شمال ممنوع شد ۲۴۲ جان باخته و ۷۵۶۱ مجروح در ۹ روز؛ کرمان در صدر مرگ‌ومیر جاده‌ای قانون مهریه اصلاح خواهد شد/ سقف مهریه ۱۴ سکه می‌شود؟ با تحریم هوایی اروپا؛ واردات دارو با «هما» قطع شد ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه تهران-شمال پلیس راهور: از ۶ فروردین ماه موج دوم سفر‌ها آغاز می‌شود وضعیت آب‌وهوا و جاده‌ها، امروز ۴ فروردین ۱۴۰۴ اعلام آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های مواصلاتی کشور سارقی که گوشواره‌های ۷۰۰ هزار دلاری را بلعید آنقدر در بیمارستان ماند تا آن را دفع کرد!

تهران فردا بارانی می شود

کارشناس هواشناسی گفت: در دو روز آینده در نوار شمالی کشور و ارتفاعات زنجان، قزوین، البرز، سمنان و تهران به ویژه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب افزایش ابر، رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۹ - ۱۱ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 02
کد خبر: ۹۳۹۹۱

 

 کبری رفیعی کارشناس هواشناسی با بیان اینکه در دو روز آینده در نوار شمالی کشور و ارتفاعات زنجان، قزوین، البرز، سمنان و تهران به ویژه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب افزایش ابر، رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش بینی می شود، گفت: در این مدت دریای خزر مواج است و ما شاهد کاهش نسبی دما در سواحل دریای خزر خواهیم بود.

او ادامه داد: در استان های واقع در دامنه های جنوبی البرز و ارتفاعات زاگرس مرکزی در برخی ساعات وزش باد شدید گاهی همراه با گرد و خاک، افزایش ابر و احتمال بارش پراکنده باران پیش بینی می شود.

رفیعی اظهار کرد: از روز یکشنبه تا اواسط هفته در غالب مناطق کشور آسمان صاف و جوی پایدار حاکم خواهد بود و در سواحل شمالی کشور افزایش نسبی دما انتظار می رود.

این کارشناس هواشناسی تاکید کرد: روز یکشنبه در ارتفاعات البرز افزایش ابر و بارش پراکنده رخ می دهد؛ روزهای دوشنبه و سه شنبه نیز درساعات بعد از ظهر و اوایل شب در ارتفاعات البرز مرکزی، ارتفاعات کرمان، شرق هرمزگان و جنوب سیستان و بلوچستان افزایش ابر، رگبار رعد وبرق و وزش باد شدید موقتی پیش بینی می شود.

او بیان کرد: در سه روز آینده در نوار شرقی کشور به ویژه منطقه زابل گاهی گرد و خاک، کاهش کیفیت هوا و دید اُفقی پیش بینی می شود.

رفیعی تاکید کرد:روزهای شنبه و یکشنبه دریای عمان مواج است.

او درباره آب و هوای تهران هم گفت: فردا آسمان تهران صاف در بعد از ظهر نیمه ابری همراه با وزش باد است و بیشترین دمای تهران ۳۷ درجه و کم ترین آن ۲۷ درجه است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار