دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

کاهش دما هوا در استان‌های شمالی کشور

کارشناس هواشناسی گفت: فردا در استا‌ن‌های شمالی کشور، خراسان رضوی و خراسان شمالی، وزش باد شدید همراه با کاهش دما پیش بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۱۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 08
کد خبر: ۹۴۶۶۶

به گزارش راهبرد معاصر صادق ضیائیان کارشناس هواشناسی  با بیان اینکه تا روز شنبه در استان‌های ساحلی خزر، اردبیل، شمال استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی وزش باد همراه با رگبار و رعد و برق خواهیم داشت، گفت: همچنین در  استان های شمالی، ارتفاعات خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات البرز مرکزی در برخی ساعات وزش باد شدید موقتی همراه با کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود و دریای خزر در این مدت مواج است.

ضیائیان توضیح داد:در جنوب سیستان و بلوچستان نیز در سه روز آینده در بعد از ظهر افزایش ابر بارش پراکنده گاهی رعدو برق دور از انتظار نیست.

کارشناس هواشناسی بیان کرد: در ۵ روز آینده پدیده غالب در شرق کشور به ویژه در شمال سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی وزش باد شدید همراه با گرد و خاک است.

ضیائیان تاکید کرد: همچنین در برخی نقاط استان‌های خوزستان، ایلام، بوشهر، تهران ،البرز، قزوین و سمنان وزش باد شدید گاهی گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

او درباره آب و هوای استان تهران هم گفت: فردا آسمان تهران صاف گاهی همراه با وزش باد است .بیشترین دمای تهران به ۳۹ درجه و کمترین آن به  ۲۲ درجه می رسد. همچنین فردا بیشترین دمای اهواز ۵۰ درجه و کمترین آن ۳۳ درجه خواهد بود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر