شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

برادر ولی عهد سعودی عازم واشنکتن می‌شود

پس از انتشار گزارش‌هایی درباره مخالفت واشنگتن با سفر ولی‌عهد سعودی به آمریکا، رسانه‌ها گزارش کردند، برادر ولی‌عهد، معاون وزیر دفاع، برای رایزنی درباره مسائل مهم منطقه از جمله پرونده هسته‌ای ایران عازم واشنگتن می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۹ - ۱۲ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 03
کد خبر: ۹۴۰۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «خالد بن سلمان آل سعود»‌ معاون وزیر دفاع عربستان سعودی، هفته آینده،‌ به واشنگتن سفر خواهد کرد.

 

پایگاه خبری «الخلیج اونلاین»، امروز (شنبه)، به نقل از روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» نوشت احتمال می‌رود خالد بن سلمان که پیشتر نیز به عنوان سفیر عربستان سعودی در آمریکا فعالیت داشته، با مقامات ارشد کاخ سفید، وزارت امور خارجه و وزارت دفاع واشنگتن از جمله «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا دیدار و گفت‌و‌گو کند.

 

بر اساس این گزارش، چند موضوع در دستور کار سفر برادر کوچک ولی‌عهد سعودی به آمریکا وجود داد که از جمله آن می‌توان به مسائل امنیتی در عراق و سوریه، میانجیگری برای آتش‌بس در یمن، وضعیت در فلسطین اشغالی و نگرانی ریاض درباره مذاکرات دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا با ایران درباره برنامه هسته‌ای اشاره کرد.

 

با این حال، برخی مقامات گفتند که احتمال نمی‌رود برادر کوچک ولی‌عهد سعودی با «جو بایدن» رئیس‌ جمهور آمریکا دیدار داشته باشد.

 

تا امروز، خالد بن سلمان عالی‌ترین مقام سعودی خواهد بود که از زمان روی کار آمدن دولت جو بایدن، به آمریکا سفر می‌کند چرا که محمد بن سلمان ولی‌عهد هنوز نتوانسته موافقت واشنگتن برای سفر به آمریکا را بگیرد. برخی منابع عربی اخیرا گزارش دادند، «محمد بن سلمان»‌ در تلاش است تا با رئیس‌جمهور آمریکا دیدار و گفت‌و‌گو کند؛ اما دولت آمریکا با این دیدار موافقت نمی‌کند.

 

منابع مذکور در این خصوص خبر داده بودند که شورای وزیران سعودی که «سلمان بن عبدالعزیز» شاه سعودی در رأس آن قرار دارد، خواستار تخصیص بودجه برای فراهم کردن زمینه دیدار جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا با پسرش محمد بن سلمان شده است./فارس

ارسال نظر