شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

شکنجه شدید ولی‌عهد سابق عربستان

یک رسانه آمریکایی از شکنجه شدید «محمد بن نایف» ولی‌عهد سابق سعودی در یک بازداشتگاه مخفی و وخامت وضعیت جسمانی او خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۱۰ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 01
کد خبر: ۹۳۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  «محمد بن نایف» ولی‌عهد سابق عربستان سعودی که در مکانی سری در بازداشت به سر می‌برد، به شدت مورد شکنجه قرار گرفت.

 

شبکه آمریکایی «ان.بی.سی» گزارش داد که بن نایف در بازداشتگاه به شدت مورد شکنجه جسمی قرار گرفت؛ به طوری که بدون کمک قادر به راه رفتن نیست.

 

رسانه آمریکایی یاد شده به نقل از دو منبع مطلع افزود: از جو بایدن رئیس جمهور آمریکا درخواست شده تا برای کمک به محمد بن نایف مداخله کند.

 

دو منبع آگاه درباره وضعیت جسمانی بن نایف می‌گویند که وزن او به دلیل شکنجه‌ها بیش از 23 کیلوگرم کاهش پیدا کرد و به تنهای قادر به راه رفتن نیست.

 

برخی منابع آگاه می‌گویند که ولی‌عهد سابق سعودی در یک مجتمع دولتی در نزدیکی کاخ الیمامه در ریاض بازداشت است.

 

محمد بن نایف در سال 2017 با پسرعمویش شاهزاده محمد بن سلمان ولی‌عهد کنونی عربستان جایگزین شد و از زمان بازداشتش در مارس سال گذشته در انظار عمومی مشاهده نشده است.

 

بنا به گزارش برخی روزنامه‌ها و نزدیکان محمد بن نایف، وی به مدت شش ماه در حبس انفرادی بود که در این مدت تحت شکنجه قرار گرفته است و از ناحیه پا آسیب دیده است.

 

چندی پیش روزنامه «ساندی تایمز» در گزارشی به قلم «لوئیز کالاهان» خبرنگار امور خاورمیانه گزارش داده بود که « جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا برای آزادی « محمد بن نایف» ولیعهد سعودی تحت فشار قرار دارد./تسنیم

 

ارسال نظر