تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

شکنجه شدید ولی‌عهد سابق عربستان

یک رسانه آمریکایی از شکنجه شدید «محمد بن نایف» ولی‌عهد سابق سعودی در یک بازداشتگاه مخفی و وخامت وضعیت جسمانی او خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۱۰ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 01
کد خبر: ۹۳۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  «محمد بن نایف» ولی‌عهد سابق عربستان سعودی که در مکانی سری در بازداشت به سر می‌برد، به شدت مورد شکنجه قرار گرفت.

 

شبکه آمریکایی «ان.بی.سی» گزارش داد که بن نایف در بازداشتگاه به شدت مورد شکنجه جسمی قرار گرفت؛ به طوری که بدون کمک قادر به راه رفتن نیست.

 

رسانه آمریکایی یاد شده به نقل از دو منبع مطلع افزود: از جو بایدن رئیس جمهور آمریکا درخواست شده تا برای کمک به محمد بن نایف مداخله کند.

 

دو منبع آگاه درباره وضعیت جسمانی بن نایف می‌گویند که وزن او به دلیل شکنجه‌ها بیش از 23 کیلوگرم کاهش پیدا کرد و به تنهای قادر به راه رفتن نیست.

 

برخی منابع آگاه می‌گویند که ولی‌عهد سابق سعودی در یک مجتمع دولتی در نزدیکی کاخ الیمامه در ریاض بازداشت است.

 

محمد بن نایف در سال 2017 با پسرعمویش شاهزاده محمد بن سلمان ولی‌عهد کنونی عربستان جایگزین شد و از زمان بازداشتش در مارس سال گذشته در انظار عمومی مشاهده نشده است.

 

بنا به گزارش برخی روزنامه‌ها و نزدیکان محمد بن نایف، وی به مدت شش ماه در حبس انفرادی بود که در این مدت تحت شکنجه قرار گرفته است و از ناحیه پا آسیب دیده است.

 

چندی پیش روزنامه «ساندی تایمز» در گزارشی به قلم «لوئیز کالاهان» خبرنگار امور خاورمیانه گزارش داده بود که « جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا برای آزادی « محمد بن نایف» ولیعهد سعودی تحت فشار قرار دارد./تسنیم

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار