خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد سردار شکارچی: آرزوی شهید طهرانی مقدم یعنی نابودی اسرائیل محقق خواهد شد سردار فدوی: در جنگ 12 روزه همه ابرقدرت‌ها پای کار آمدند اما شکست خوردند عراقچی در نامه به گوترش: آمریکا باید خسارت ناشی از جنگ را جبران کند ابلاغ قانون حذف چهار صفر از پول ملی توسط رئیس مجلس  اسماعیل سقاب اصفهانی کیست؟ آخرین وضعیت پرداخت فوق العاده خاص کارمندان دولت شهادت یکی دیگر از بسیجیان مصدوم حمله تروریستی جاده خاش شمخانی کنار رفت؛ علی بوری سرپرست فرمانداری اهواز شد پزشکیان: تمامی دستگاه‌ها باید نسبت به رفع ناترازی‌ها دغدغه‌مند باشند

اصرار مجلس بر اجرای قانون لغو تحریم‌ها+ جزئیات

سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس گفت: اطلاعات دوربین‌های آژانس که در تاسیسات هسته‌ای نصب هستند باید پاک شود و طبق قانون مجلس تعهدی برای این که اطلاعات دوربین‌ها را به طرف مقابل بدهیم نداریم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۱۴ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 05
کد خبر: ۹۴۲۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود عباس زاده مشکینی سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به مذاکرات ایران و 1+4 درباره برجام گفت: اخیراً آقای عراقچی مذاکره کننده ارشد ایران با طرف‌های غربی در جلسه کمیسیون حضور پیدا کرد و گزارشی از روند مذاکرات را به نمایندگان ارائه کرد.

 

وی با بیان اینکه طرف‌های غربی علیرغم فرصت‌های که به آنها برای اجرای تعهداتشان داده شد اقدام موثری در این زمینه انجام ندادند، افزود: طبق قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها طرف‌های غربی سه ماه فرصت داشتند به تعهدات خود عمل کنند که حتی این فرصت یک ماه دیگر تمدید شد اما اتفاق خاصی رخ نداد.

 

نماینده مشکین‌شهر در مجلس با بیان اینکه پس از اتمام فرصت‌های داده شده به غربی‌ها بر اساس قانون مصوب مجلس عمل خواهیم کرد، اضافه کرد: به طور نمونه اطلاعات دوربین‌های آژانس که در تاسیسات هسته‌ای نصب هستند باید پاک شود و طبق قانون مجلس تعهدی برای این که اطلاعات دوربین‌ها را به طرف مقابل بدهیم نداریم.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس با بیان اینکه جمهوری اسلامی در اجرای قانون خطوط قرمزی دارد که بر اساس آنها گام برمی دارد و در رسیدن به منافع ملی خودش جدی است، اظهار داشت: غربی‌ها این فرصت را داشتند تا در فرصتی که به آنها داده شده بود به تعهدات خود عمل کنند تا ایران نیز به تعهدات خود عمل کند که متاسفانه بازهم شاهد بدعهدی از سوی غربی‌ها در این زمینه بودیم.

 

عباس‌زاده مشکینی با تاکید براینکه مجلس در اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها اصرار دارد، گفت: این نمی‌شود که یک طرف برجام به تعهدات خود عمل کند و طرف‌ مقابل پس از فرصت‌های که به آنها داده شده همچنان به تعهدات خود عمل نکند./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار