موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است

وزیر دفاع چین: از منافع ایران در مجامع بین‌المللی حمایت می‌کنیم

وزیر دفاع چین در دیدار و گفت‌وگو ‌با امیر سرتیپ حاتمی از ‌ مواضع جمهوری اسلامی ایران در حفظ صلح و ثبات منطقه حمایت کرد. .
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 26
کد خبر: ۹۴۸۸
به گزارش  راهبرد ، امیر سرتیپ امیر حاتمی در حاشیه کنفرانس امنیتی مسکو، با وزیر دفاع جمهوری خلق چین دیدار و پیرامون مسائل منطقه و دوجانبه گفت‌و‌گو کردند.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در این دیدار با اشاره به سفر سال گذشته خود به جمهوری خلق چین و مذاکرات مفید و سازنده‌ با همتای چینی‌اش، به اراده سیاسی رهبران عالیرتبه دو کشور در گسترش تعاملات فی‌مابین اشاره کرد و اظهار داشت: از مواضع اصولی و راهبردی جمهوری خلق چین در حمایت از جمهوری اسلامی ایران در مجامع بین‌المللی به‌ویژه در محکومیت اعلام مواضع آمریکایی‌ها در تروریست خواندن سپاه پاسداران تشکر می‌کنم.

 

امیر سرتیپ حاتمی همچنین با اشاره به سفر رئیس مجلس شورای اسلامی ایران به کشور چین، سطح تعاملات دوجانبه تهران ــ پکن را در حوزه‌های مختلف خوب ارزیابی کرد و افزود: در حوزه دفاعی و نظامی نیز علاقه‌مند ‌به توسعه کمی و کیفی همکاری‌های دفاعی با کشور چین هستیم و امیدواریم همکاری‌های دوجانبه در راستای استقرار صلح و امنیت پایدار در منطقه افزایش یابد.

وزیر دفاع  چین نیز در این دیدار با مثبت ارزیابی کردن روابط دوجانبه دفاعی میان تهران و پکن گفت: روابط راهبردی ‌‌چین و ایران از سالیان دور ادامه داشته و فضاسازی‌های مدا‌خله‌آمیز برخی قدرت‌ها هرگز بر روابط عمیق و دوستانه دو کشور تأثیر نخواهد داشت.

‌ژنرال وی فنگ هه‌ بر حمایت کشورش از مواضع جمهوری اسلامی ایران در حفظ صلح و ثبات منطقه تأکید کرد و گفت: بر خود لازم می‌دانیم که همواره از منافع جمهوری اسلامی ایران در مجامع بین‌المللی حمایت و پشتیبانی کنیم.

وزیر دفاع خلق چین با اشاره به توافقات دفاعی موجود میان دو کشور تصریح کرد: این تعاملات خوب و ارزنده دفاعی بین دو کشور، حامل پیام روشنی برای جامعه جهانی است که ایران و چین دارای روابط عمیق و گسترده‌ای هستند و همواره بر حمایت از یکدیگر تأکید دارند.

‌ژنرال وی فنگ با تقبیح تروریست خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران توسط آمریکایی‌ها خاطرنشان کرد: جمهوری خلق چین صراحتاً مخالفت خود را با این نوع رفتارهای آمریکایی‌ها اعلام کرده است.

وی با تأکید بر افزایش تعاملات بین دو کشور ابراز کرد: مانعی برای توسعه روابط دو کشور وجود نخواهد داشت و بر این باوریم که روابط ایران و چین می‌بایست بر پایه اعتماد ‌متقابل و منافع ملی دو کشور‌ در جهت ارتقای ثبات بین‌ا‌لمللی رشد و گسترش یابد

تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار