پزشکیان: ایران علاقمند به همکاری با چین در زمینه ابتکار استراتژیک «کمربند و راه» است سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم
امیر حاتمی در دیدار فرماندهان نظامی عراق:

همکاری‌های دفاعی ایران و عراق موجب ثبات و امنیت منطقه می‌شود

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: همکاری‌های دفاعی ایران و عراق موجب تعادل، توازن، صلح، ثبات و امنیت در منطقه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 02
کد خبر: ۱۰۰۱۲
به گزارش  راهبرد معاصر ، امیر سرتیپ حاتمی در دیدار با فرماندهان نیروی دریایی، هوانیروز و پدافند هوایی ارتش عراق با اشاره به شرایط سیاسی، امنیتی منطقه و جهان اظهار داشت: تهدیدات و فرصت‌های پیش‌روی دو کشور ایجاب می‌کند که مقامات کشوری و لشکری، رایزنی‌های بیشتری در جهت تأمین منافع دو ملت، رشد و شکوفایی اقتصادی دو کشور، ثبات و امنیت در منطقه انجام دهند.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه برای تحکیم ثبات و امنیت در منطقه هزینه‌های فراوانی پرداخت شده است، تصریح کرد: خون جوانان مؤمن، متعهد و وطن‌دوست ایرانی و عراقی ضامن ثبات و امنیت هر دو کشور است و اگر آن همکارهای ایثارگرانه و جانفشانانه نبود، امروز عراق توسط بدخواهان و دشمنان صلح و امنیت تجزیه شده بود.

امیر حاتمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قرار دادن نام سپاه در لیست گروه‌های تروریستی خاطرنشان کرد: تروریست خواندن سپاه از سوی آمریکا، انتقامی بود که آنها از اقدامات سپاه علیه تروریسم در عراق و سوریه گرفتند، هر چند آنها قصد داشتند با این اقدام از روند تثبیت سیاسی امنیتی در عراق و سوریه جلوگیری کنند که باید مراقبت شود.

وی با بیان اینکه همکاری‌های دفاعی ایران و عراق موجب تعادل، توازن، صلح، ثبات و امنیت در منطقه خواهد شد، ادامه داد: دو کشور عزم و اراده جدی و خوبی برای توسعه مناسبات دارند.

فرماندهان عالیرتبه نظامی عراق نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمهوری اسلامی ایران بر ضرورت تحکیم مناسبات دفاعی دو جانبه بر اساس حسن همجواری و پیوندهای سیاسی، امنیتی، دینی و اجتماعی میان دو کشور مبتنی بر منافع دو ملت تاکید کردند.

مهر
ارسال نظر
آخرین اخبار