پزشکیان اوایل اردیبهشت به هرمزگان می‌رود خطیب نماز جمعه تهران: مذاکره مستقیم با آمریکا در شأن ایران نیست وزیر اطلاعات: علائم جدی برای حمله نظامی وجود ندارد؛ در سال جاری، آرامش پیش‌بینی می‌شود عارف: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا با روندی منطقی انجام می‌شود فرماندار تهران: ذخایر سد‌های تامین کننده آب، در پایین‌ترین سطح خود قرار گرفته‌ است وزیر دادگستری: لحن تهدید در نامه آمریکا کم شده بود/ انجام مذاکره تصمیم نظام است حضرتی: تدبیر رهبری و حضور پزشکیان جنگ را از کشور دور کرد سردار اوصانلو: به هر تعرضی پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم سرلشکر سلامی: شهید صیاد شیرازی به‌عنوان یک فرمانده الگو برای تمامی فرماندهان در نیرو‌های مسلح شناخته می‌شد فرمانده ارتش: پیش از پیروزی انقلاب، دارای برخی توانایی‌ها بودیم، اما بزرگ‌ترین اشکال آن وابستگی به خارج بود وزیر اطلاعات: آرایش نظامی منطقه نشانگر اقتدار نیرو‌های مسلح ایران است دریادار ایرانی: دشمن متجاوز را در دریا‌ها غرق خواهیم کرد‌ آرای محکومیت دیوان محاسبات برای ۴۶۲ نفر پزشکیان: هرکس ارز ۲۸۵۰۰ تومانی می‌گیرد حتما رانت می‌گیرد / افراد مرفه بیشتر از یارانه‌ها استفاده می‌کنند قاآنی خطاب به دشمنان: جنایت‌های شما هرگز فراموش نمی‌شود
امیر حاتمی در دیدار فرماندهان نظامی عراق:

همکاری‌های دفاعی ایران و عراق موجب ثبات و امنیت منطقه می‌شود

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: همکاری‌های دفاعی ایران و عراق موجب تعادل، توازن، صلح، ثبات و امنیت در منطقه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 02
کد خبر: ۱۰۰۱۲
به گزارش  راهبرد معاصر ، امیر سرتیپ حاتمی در دیدار با فرماندهان نیروی دریایی، هوانیروز و پدافند هوایی ارتش عراق با اشاره به شرایط سیاسی، امنیتی منطقه و جهان اظهار داشت: تهدیدات و فرصت‌های پیش‌روی دو کشور ایجاب می‌کند که مقامات کشوری و لشکری، رایزنی‌های بیشتری در جهت تأمین منافع دو ملت، رشد و شکوفایی اقتصادی دو کشور، ثبات و امنیت در منطقه انجام دهند.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه برای تحکیم ثبات و امنیت در منطقه هزینه‌های فراوانی پرداخت شده است، تصریح کرد: خون جوانان مؤمن، متعهد و وطن‌دوست ایرانی و عراقی ضامن ثبات و امنیت هر دو کشور است و اگر آن همکارهای ایثارگرانه و جانفشانانه نبود، امروز عراق توسط بدخواهان و دشمنان صلح و امنیت تجزیه شده بود.

امیر حاتمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قرار دادن نام سپاه در لیست گروه‌های تروریستی خاطرنشان کرد: تروریست خواندن سپاه از سوی آمریکا، انتقامی بود که آنها از اقدامات سپاه علیه تروریسم در عراق و سوریه گرفتند، هر چند آنها قصد داشتند با این اقدام از روند تثبیت سیاسی امنیتی در عراق و سوریه جلوگیری کنند که باید مراقبت شود.

وی با بیان اینکه همکاری‌های دفاعی ایران و عراق موجب تعادل، توازن، صلح، ثبات و امنیت در منطقه خواهد شد، ادامه داد: دو کشور عزم و اراده جدی و خوبی برای توسعه مناسبات دارند.

فرماندهان عالیرتبه نظامی عراق نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمهوری اسلامی ایران بر ضرورت تحکیم مناسبات دفاعی دو جانبه بر اساس حسن همجواری و پیوندهای سیاسی، امنیتی، دینی و اجتماعی میان دو کشور مبتنی بر منافع دو ملت تاکید کردند.

مهر
ارسال نظر