شکست سهیلا منصوریان در بازی‌های جهانی چنگدو واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

غایبان بزرگ پرسپولیس در دربی+ وضعیت مدافع استقلال

دو بازیکن پرسپولیس تا این لحظه قطعا دربی حذفی را از دست داده‌اند اما استقلال بدون مصدوم و محروم در این دیدار حاضر خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۲۲ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 13
کد خبر: ۹۵۱۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ عیسی آل کثیر و شهریار مغانلو دو بازیکن پرسپولیس در آخرین تمرینات گروهی این تیم شرکت نکردند. البته آل کثیر مثل کامیابی نیا تمرینات خود را زیر نظر کادر پزشکی انجام می‌دهد ولی شهریار مغانلو که در بازی آلومینیوم دچار مصدومیت از ناحیه سر شده به صورت اختصاصی تمرینات خود را دنبال کرده و مشکلی برای حضور در دربی ندارد. بر خلاف آل کثیر که به همراه کمال غایبان بزرگ پرسپولیس در دربی هستند.

 

به نوشته وب سایت پرسپولیس قرمزها دو جلسه تمرینی دیگر را تا بازی با استقلال برگزار خواهند کرد و بعد از آن برای دربی راهی اردو می‌شوند تا در مسابقه‌ای که یکی از حساس ترین بازی‌های این فصل فوتبال ایران است شرکت کنند. مسابقه‌ای که با درگیری لفظی مدیران دو باشگاه به اوج حساسیت رسیده‌ است‌.

 

عارف غلامی مدافع تیم استقلال نیز که در بازی مقابل سایپا به دلیل مصدومیت بیرون رفت غایب دربی نخواهد بود و برخلاف برخی خبرها می تواند به تشخیص کادر فنی استقلال در این دیدار حساس به میدان بیاید.

 

غلامی که در بازی با سایپا از ناحیه استخوان لگن ضرب خوردگی شدیدی پیدا کرد احتمالا در دربی حاضر خواهد شد و یکی از اعضای سه نفره دفاع استقلال خواهد بود./خبرورزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار