ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین

ادعای تازه فیسبوک درباره هکر‌های ایرانی

شبکه اجتماعی فیسبوک مدعی شد برخی حساب‌های مرتبط با ایران را با ادعای جاسوسی حذف کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۲۵ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 16
کد خبر: ۹۵۵۱۶
به گزارش راهبرد معاصر، فیسبوک روز پنج‌شنبه در بیانیه‌ای ادعا کرد برخی حساب‌های ایرانی را به دلیل جاسوسیِ سایبری حذف کرده است.

بلومبرگ در این باره اعلام کرد که فیسبوک مدعیست هکر‌های ایرانی کارکنان شرکت‌هایی دفاعی از آمریکا، انگلیس و برخی کشور‌های اتحادیه اروپا را هدف قرار دادند.

این شبکه اجتماعی در کنفرانسی خبری مدعی شد: «امروز اقداماتی را که علیه هکر‌های ایرانی به انجام رساندیم، با شما به اشتراک میگذاریم. ما با آن‌ها مقابله کردیم تا نتوانند از زیرساخت‌های خود برای سوء استفاده از سیستم‌های ما، توزیع بدافزار و عملیات جاسوسی بهره‌گیرند.»

آن‌ها در ادامه ادعا کردند: «برای همین منظور از اشتراک دامنه‌های مخرب در سیستم عامل خود جلوگیری کردیم، حساب‌های هکر‌ها را حذف کرده و به افرادی که فکر می‌کردیم بخشی از این جریان باشند، پیغام دادیم.»

فعالیت‌های گروهی که در حال حاضر هدف فیسبوک است، گفته می‌شود در خاورمیانه متمرکز است؛ اما این شبکه اجتماعی مدعیست که آن‌ها حملاتی سایبری به پرسنل دفاعی و صنایع هوافضای آمریکا داشته اند.
ارسال نظر
آخرین اخبار