سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

برگزاری قریب‌الوقوع اجلاسی درباره افغانستان به میزبانی ایران

برگزاری قریب‌الوقوع اجلاسی درباره افغانستان به میزبانی ایران خبرهای دریافتی، از برگزاری قریب‌الوقوع اجلاسی مهم به میزبانی مجمع جهانی بیداری اسلامی، با هدف تحقق صلح، ثبات و امنیت در افغانستان با حضور مقامات دولتی و همه گروه‌های داخلی این کشور حکایت دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۲۶ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 17
کد خبر: ۹۵۶۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ شنیده‌های خبرنگار سایت افغانستان حاکی است، بزودی اجلاس مهمی به میزبانی جمهوری اسلامی ایران برگزار خواهد شد که در آن، مقامات دولت افغانستان و تمام گروه‌های داخلی این کشور، برای تحقق صلح، گردهم جمع خواهند شد.

 

گزارش خبرنگار فارس حاکی است جمهوری اسلامی ایران، به‌عنوان کشور دوست، برادر و همسایه معتمد افغانستان، این روزها در تلاش است تا با برگزاری جلسات گفت‌وگو و تعامل میان گروه‌ها و دولت این کشور، ضمن نفی خشونت و تمرکز بر راه‌حل سیاسی، موجبات صلح در افغانستان، ثبات و امنیت پایدار ‎برای مردم این کشور را فراهم آورد که در همین راستا، ابتکار عمل ایران در برگزاری این اجلاس، می‌تواند مردم افغانستان را تا حد زیادی از بحران موجود نجات دهد.

 

بر اساس این گزارش، طی روزهای آینده، دولت و گروه‌های افغانستانی برای تحقق صلح در افغانستان، در اجلاس مجازی مجمع جهانی بیداری اسلامی، با هم به گفت‌وگو می‌نشینند.

 

کارشناسان حوزه افغانستان معتقدند که ایران ضمن عدم دخالت در تصمیمات داخلی این کشور، همواره در همه مواضع رسمی و غیررسمی خود، هرگونه خشونت و جنگ را نفی کرده و اقدامات تهران، همواره بر راهکارهای سیاسی متمرکز بوده است.

 

جزئیات تکمیلی درباره این اجلاس، مخابره خواهد شد./فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار