تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴

شکایت باشگاه پرسپولیس از توهین کنندگان به کنعانی زادگان و آل کثیر

باشگاه پرسپولیس قصد دارد از توهین‌کنندگان به دو بازیکن این تیم به فدراسیون فوتبال شکایت کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۸ - ۲۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 18
کد خبر: ۹۵۸۳۰

به گزارش راهبرد معاصر  بنابر اعلام معاونت حقوقی، باشگاه پرسپولیس با توجه به مطالب انتشار یافته علیه محمدحسین کنعانی‌زادگان و عیسی آل‌کثیر، شکایت و اعتراض خود را تقدیم فدراسیون فوتبال و کمیته انضباطی خواهد کرد.

ایمان حسین‌پور شرفشاد در این مورد تصریح کرد: مجموعه باشگاه و تیم فوتبال پرسپولیس حسن نیت و حسن رفتار خود را بعد از دربی اخیر نشان داد و با وجود بحث‌هایی که در ارتباط با مسائل داوری وجود داشت، عوامل باشگاه و مربیان تیم در اظهارنظرهای خود، صعود حریف سنتی به مرحله بعدی را تبریک گفتند.

معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس ادامه داد: متأسفانه در روزهای گذشته از سوی بعضی اعضای تیم استقلال شاهد انتشار محتواهای توهین‌آمیز نسبت به اعضای تیم پرسپولیس از جمله محمدحسین کنعانی‌زادگان و عیسی آل‌کثیر بودیم که از جنبه حقوقی باید مورد رسیدگی قرار بگیرد؛ به ویژه که این مسئله باعث آزردگی اجتماعی شده است و فکر نمی‌کنیم هواداران هیچکدام از تیم‌ها، از جمله هواداران پرسپولیس و استقلال چنین رویکردی از سوی عوامل باشگاه و تیم خود را تأیید کنند.

وی افزود: باشگاه پرسپولیس براساس وظیفه ذاتی خود در دفاع از حقوق باشگاه و عوامل آن، لایحه‌ای را در دست تنظیم دارد که همراه با مستندات تقدیم فدراسیون فوتبال خواهد شد.

حسین‌پور شرفشاد در نهایت گفت: پرسپولیس در کورس قهرمانی است، ولی دلیلی برای گذشتن از حقوق اساسی نیست و هیچ عاملی اجازه نادیده گرفتن حقوق انسانی افراد و شأن و جایگاه اجتماعی باشگاه‌ها به ویژه باشگاهی مثل پرسپولیس را نمی‌دهد. از این جهت بخش حقوقی باشگاه جدای از حق جداگانه‌ای که برای آقایان کنعانی‌زادگان و آل‌کثیر در پیگیری حقوقی این موارد در سیستم اخلاقی و انضباطی فوتبال و قضایی کشور قائل است، اقداماتش را در راستای مسئولیت‌های اجتماعی و حقوقی خود انجام می‌دهد.

ارسال نظر