سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

هشدار دادستانی خوزستان به آشوب طلبان

در پی افزایش تنش در تجمعات اعتراضی مردم شهرهای خوزستان به موضوع مدیریت آب در این استان، دادستانی خوزستان با صدور اطلاعیه‌ای ضمن درخواست از مردم شریف استان بر رعایت قانون، بر سوء استفاده اشرار مسلح از اعتراضات مردم هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۳۰ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 21
کد خبر: ۹۶۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر در پی افزایش تنش‌ها و تحرکات آشوبگرانه عده‌ای در سایه تجمعات اعتراضی مردم به مسئله مدیریت آب در استان خوزستان، دادستان عمومی و انقلاب خوزستان با صدور اطلاعیه‌ای ضمن حمایت از مطالبات به حق مردم و پیگیری آن‌ها در حوزه دادستانی، نسبت به بروز رفتارهای آشوب گرانه و ضد امنیتی برخی معدود هشدار داد و از پیگیری مطالبات مردم در چارچوب قانون تاکید کرد.

 

متن این اطلاعیه به شرح زیر است: مردم شریف و ولایتمدار استان خوزستان همانگونه که استحضار دارید مدتی است که در پی بروز خکسالی و تنش آبی و کمبود منابع آب، مشکلاتی برای اقشار مختلفی از مردم عزیز بخصوص دامداران و کشاورزان عزیز و روستائیان شریف فراهم آمده است.

 

مطالبات بحق مردم بزرگوار خوزستان در خصوص حقآبه استان قابل درک و فهم است و دادستانی مرکز استان نیز از باب تکلیف قانونی و حفظ حقوق عامه با جدیت تمام و پیگیری های مداوم و تشکیل جلسات متعدد و ارائه تذکرات جدی به دست اندرکاران، اقدامات بایسته خود را انجام داده و کماکان نیز به انجام می رساند.

 

ضمن ارج نهادن به مطالبات بحق مردم شریف و نجیب خوزستان و بخصوص دامداران و کشاورزان عزیز که متضرر اصلی تنش آبی اخیر می‌باشند و ضمن پیگیری موضوعات مورد نظر، به اغتشاشگران، عوامل مزدور بیگانه، منافقین کوردل، تجزیه طلبان و عناصر پلید ضد انقلاب هشدار می‌دهیم که خط قرمز نظام اسلامی حفظ ثبات و امنیت پایدار، اموال بیت المال، عمومی و اموال و کیان مردم شریف استان بوده و با ایجاد هرگوته ناامنی و بی ثباتی و اخلال در نظم عمومی قاطعانه مقابله و با عوامل آن به شدت هرچه تمام تر براساس نص قانون برخورد نموده و دراین راستا از هیج گونه اقدام قانونی مضایقه نخواهد نمود.

والعاقبه للمتقین.
دادستانی عمومی و انقلاب اسلامی خوزستان

کلمات کلیدی: خوزستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار