جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای تنش دیپلماتیک ایران و سوئد/ عراقچی خواستار اقدام عملی علیه متعرضان شد سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد  روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول»

اعلام ساعت حضور کارکنان ادارات تا آخر مرداد ماه+ جزییات

ساعت حضور کارکنان ادارات تا آخر مرداد از ساعت ۷ تا ۱۳ می‌باشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 30
کد خبر: ۹۷۰۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار تهران اعلام کرد با توجه به شرایط قرمز کرونایی در تهران، حضور کارکنان ادارات و دستگاه‌ها به صورت ۷۰ درصد کاری می‌باشد. فعالیت ادارات با کار‌های ضروری به صورت ۵۰ درصد دور کاری خواهد بود.



غلامرضا عباس پاشا، درباره وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی کارکنان ادارات و دستگاه‌ها دولتی نیز گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی کارکنان دستگاه‌ها بالای ۷۵ درصد است و مهم اصناف و مردم هستند که تا چه حد این پروتکل‌ها و نیز فاصله اجتماعی را رعایت کنند.

پاشا ادامه داد: حضور کارکنان در ادارات تا آخر مردادماه از ساعت ۷ تا ۱۳ می‌باشد و توصیه می‌کنیم که همچنان مردم رعایت پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند تا پیشگیری مناسبی نسبت به این بیماری داشته باشیم.

معاون استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود به تاکیدات استاندار تهران و مصوبه شورای اداری استان مبنی بر صرفه جویی مصرف برق به ویژه در دستگاه‌های دولتی و ادارات اشاره کرد و افزود: رعایت صرفه جویی در مصرف برق در دستگاه‌ها و ادارات دولتی به جهت جلوگیری از قطع برق مصارف خانگی ضروری است.

وی تاکید کرد: در راستای اجرای صحیح صرفه جویی، به صورت متناوب بازدید و نظارت از دستگاه‌ها به عمل می‌آید که بر این اساس به ۲۲۲ دستگاه دولتی که الزامات الگوی مصرف برق را رعایت نمی‌کردند، اخطار قطع برق داده شده که در صورت عدم رعایت، برق این دستگاه‌ها قطع خواهد شد. دستگاه‌های مزبور مکلف به صرفه جویی و رعایت الگوی مصرف برق و یا استفاده از ژنراتور جهت تامین برق مورد نیاز خود شدند تا خللی در ارائه خدمات به شهروندان ایجاد نشود.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده