انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

جزئیاتی از دیدار اخیر نمایندگان مجلس با آیت الله رئیسی

جزئیاتی از دیدار اخیر نمایندگان مجلس با آیت الله رئیسی علیرضا زندیان به تشریح جزئیاتی از دیدار اخیر نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رئیس‌جمهور منتخب؛ آیت الله رئیسی پرداخت و اظهار داشت: در آن جلسه (پنجم مردادماه جاری) بیش از 200 نماینده مجلس و رؤسای کمسیون‌های تخصصی مجلس حضور داشتند و درباره مشکلات کنونی کشور و مردم صحبت و تصمیماتی گرفته شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 31
کد خبر: ۹۷۱۷۳

به گزراش راهبرد معاصر؛ عضو کمیسیون اقتصاد مجلس شورای اسلامی به تشریح جزئیاتی از دیدار اخیر نمایندگان مجلس با رئیس‌جمهور منتخب پرداخت.

 

وی به گزارش‌های پر‌محتوا و سنجیده‌ای که درباره وضعیت اقتصادی کشور در این دیدار مطرح شد، اشاره کرد و گفت: «ساماندهی معیشت مردم، کنترل تورم و گرانی» جزو دغدغه‌های مشترک و برنامه‌های اولویت‌دار مجلس و دولت است و "رئیسی" شدیداً دغدغه ساماندهی معیشت مردم، کنترل تورم و گرانی را دارد.

 

عضو کمیسیون اقتصاد مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در این دیدار برنامه‌ریزی و تصمیمات لازم برای دغدغه‌های مشترک مجلس و دولت مبنی بر غلبه بر مشکلات و امورات اقتصادی گرفته شد، تصریح کرد: تصمیم بر این شده است که ان شاء الله پس از آغاز به کار دولت، گام‌های جدی در این حوزه برداشته شود و کارها را با همکاری یکدیگر پیش ببریم.

 

وی با اذعان به اینکه روستاها متولی ندارد، افزود: 23 روستا درباره توسعه روستایی نظر و تصمیم‌گیری می‌کنند اما 25درصد جمعیت کشور روستایی است، و این در حالی است اگر این ارگان‌ها موفق عمل می‌کردند، جمعیت کشور این‌قدر کاهش پیدا نمی‌کرد.

 

زندیان بیان کرد: مجلس و دولت دنبال این هستند که جهاد سازندگی را احیاء کنند و آیت‌الله رئیسی هم همین دغدغه را دارد.

 

وی با تأکید بر اینکه باید وزارت راه و ترابری احیاء شود، اظهار کرد: مسکن و شهرسازی از اجرای رسالت خود جا مانده و نمونه آن در تولید مسکن و شهرسازی شهرها بوده است که باید وزارتخانه‌ای اختصاصی به این حوزه‌ها اختصاص یابد تا کارها را به‌نحو احسن پیش ببرند که یقیناً در دولت جدید این مهم را پیگیری خواهیم کرد.

 

نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی با تأکد به اینکه باید در دولت جدید کشور و بازار از این شرایط بلبشو درآید، اضافه کرد: باید به‌صورت تخصصی به مشکلات مردم رسیدگی شود چراکه مردم این‌روزها دغدغه معیشت، درآمد و زندگی دارند./تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار