نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم قالیباف با الهام علی‌اف دیدار و گفت‌و‌گو کرد توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل در کشور صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران بازسازی شد

وضع اقتصاد جهان در آینده از دید کمیسیون اروپا

کمیسیون اروپا در گزارشی به برآورد وضعیت اقتصاد جهان در سال‌های آینده پرداخت که طبق این پیشبینی ها، اقتصاد‌های نوظهور به ویژه کشور‌های جنوب شرق آسیا به تدریج سهم بیشتری از اقتصاد جهانی را تصاحب خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 05
کد خبر: ۹۷۷۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، کمیسیون اروپا در گزارشی به برآورد وضعیت اقتصاد جهان در سال‌های آینده پرداخت که طبق این پیشبینی ها، اقتصاد‌های نوظهور به ویژه کشور‌های جنوب شرق آسیا به تدریج سهم بیشتری از اقتصاد جهانی را تصاحب خواهند کرد. نکات مهم این برآورد در ادامه آورده شده است:

* تا سال ۲۰۴۰ قدرت اقتصادی هفت کشور نوظهور (چین، هند، اندونزی، برزیل، روسیه، مکزیک و ترکیه) می‌تواند به دو برابر قدرت اقتصادی هفت کشور صنعتی (آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، ایتالیا، کانادا و ژاپن) برسد.

* در سال ۲۰۳۰ هیچ کشوری به تنهایی ابرقدرت جهان نخواهد بود. چه آمریکا، چه چین و چه هر کشور دیگری قدرتی فراتر از بلوک‌های مختلف نخواهد داشت.

* تا سال ۲۰۳۰، رشد اقتصادی و جمعیت جوان کشور‌های آسیایی از اروپا و آمریکای شمالی جلو خواهد زد. به همین دلیل این کشور‌ها مقصد سرمایه گذاری جذاب تری از غرب خواهند شد.

* تا سال ۲۰۳۰ روند رو به رشد اقتصاد‌های منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا نظیر ایران، مصر و ترکیه ادامه پیدا خواهد کرد.

* در کوتاه مدت، متوسط رشد اقتصادی سالانه کشور‌های نوظهور حدود چهار درصد و کشور‌های پیشرفته دو درصد خواهد بود.

* انتظار می‌رود تا سال ۲۰۳۰ گروه کشور‌های نکست الون “Next Eleven” شامل: بنگلادش، مصر، اندونزی، ایران، مکزیک، نیجریه، پاکستان، فیلیپین، کره جنوبی، ترکیه و ویتنام در مجموع به قدرت اقتصادی بالاتری از اتحادیه اروپا دست یابند.

* تا پایان سال ۲۰۵۰ پیش بینی می‌شود سهم کشور‌های عضو اتحادیه اروپا به ۹ درصد کاهش یابد. این رقم در سال ۲۰۱۸ معادل ۱۶ درصد بود.

* آلمان در سال ۲۰۳۰ نیز کماکان بزرگ‌ترین اقتصاد اروپایی باقی خواهد ماند، اما تداوم روند پیری جمعیت در این کشور، مساله‌ای است که می‌تواند به چالشی جدی برای چشم انداز اقتصادی این کشور در اینده تبدیل شود./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار