پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه

حمله جنگنده‌های صهیونیستی به جنوب لبنان

حمله جنگنده‌های صهیونیستی به جنوب لبنان ارتش صهیونیستی جنوب لبنان را گلوله‌باران کرد و در عین حال نشستی امنیتی بین مقامات رژیم صهیونیستی درباره حمله راکتی از جنوب لبنان در حال برگزاری است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 06
کد خبر: ۹۷۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ توپخانه رژیم صهیونیستی در مجاور مرز لبنان، مناطقی در جنوب این کشور را گلوله‌باران کرد.


 دقایقی پس از شلیک دهها راکت به دست مقاومت اسلامی لبنان به سمت سرزمین اشغالی، توپخانه رژیم صهیونیستی نیز ارتفاعات «شبعا» و «الهباریه» در جنوب لبنان را گلوله‌باران کرد.

 

شبکه المیادین گزارش داد که صهیونیست‌ها با گلوله ۱۵۵ میلیمتری مناطقی در جنوب لبنان را هدف قرار داده‌اند که همه گلوله‌ها در فضای باز به زمین برخورد کرده است. همزمان جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به صورت گسترده بر فراز منطقه «العرقوب» در جنوب لبنان به پرواز درآمده‌اند.

 

در همین حال نشستی امنیتی میان «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی درباره حمله راکتی از جنوب لبنان در حال برگزاری است.

 

وبگاه خبری شهاب نیوز نیز به نوشت که مقامات سیاسی رژیم صهیونیستی عقیده دارند که حوادث امروز به افزایش تنش در جبهه شمالی منجر نخواهد شد، هرچند ساعات پیش رو مهم و حساس خواهد بود.

 

نیروهای حافظ صلح سازمان ملل (یونیفل) نیز در واکنش به اتفاقات امروز شرایط مرز لبنان با سرزمین اشغالی را «بسیار خطرناک» توصیف کرد و از همه طرف‌ها خواست تا دست از حملات متقابل بردارند.

 

حزب‌الله لبنان صبح امروز با دهها گلوله ۱۲۲ میلیمتری مناطقی در شمال سرزمین اشغالی در منطقه «الجلیل» را در پاسخ به حمله هوایی روز گذشته رژیم صهیونیستی، گلوله‌باران کرد.

 

رژیم صهیونیستی دو روز پیش (چهارشنبه ۱۳ مرداد) و بامداد دیروز (پنجشنبه) هم در واکنش به اصابت راکت‌هایی که می‌گوید از سمت لبنان شلیک شده، با توپخانه و نیز جنگنده چندین نوبت به جنوب لبنان حمله کرد./فارس

 

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار