پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

چرا قیمت مرغ همچنان افزایشی است؟

چرا قیمت مرغ همچنان افزایشی است؟ نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی کشور گفت: قیمت مرغ برای مصرف کننده نباید بیشتر از ۲۶ تا ۲۷ هزار تومان باشد و فروش مرغ با قیمت های ۴۰ هزارتومان و یا چند نرخی شدن آن در بازار سودجویی است و دستگاه های نظارتی باید به آن ورود کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 06
کد خبر: ۹۷۸۹۴

به گزارش راهبرد معاصر حبیب اسدالله نژاد در این باره اظهار کرد: بعد از اینکه قرارگاه ساماندهی مرغ کشور قیمت مرغ زنده را ۱۷هزار و۱۰۰ تومان و قیمت مرغ گرم برای مصرف کننده را ۲۴هزار و۹۰۰ تومان مصوب کرد شاهد افزایش قیمت مولفه های تولید از سوی دولت و بازار بودیم که میزان اثر این افزایش قیمت مولفه‌های تولید به ازای هرکیلو گرم مرغ حدود ۲۰ درصد بود.

وی ادامه داد:به همین دلیل مرغداران درخواست کردند که قیمت مرغ به منظور پایداری تولید و ایجاد انگیزه برای تولید و جوجه ریزی اصلاح شود.

 

تاخیر در ارسال نهاده های خریداری شده

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی کشور اضافه کرد: در کنار افزایش قیمت مولفه های تولید، مرغداران در تامین به موقع نهاده های دامی نیز با چالش های بسیاری همراه هستند. هنوز برخی از واحدهای تولیدی ذرت و سویای مورد نیاز خود را که دو ماه پیش خریداری کرده بودند، دریافت نکرده اند. همین منجر می شود تا مرغداران نهاده های مورد نیاز خود را در این بازه از بازار آزاد با قیمت های بالا تهیه کنند.

 

به گفته وی  واحدهای مرغداری در سراسر کشور با توجه به سازوکارهایی که برایشان تعریف شده مرغ هایشان را به کشتارگاه با قیمت ۱۷ هزار و۱۰۰ تومان تحویل می دهند. نهایت ممکن است قیمت آن با توافق هزار تومان بیشتر  شود که البته با توجه به افزایش هزینه‌های تولید منطقی است. ولی بیش از ۱۸ هزارتومان مرغ به کشتارگاه ها عرضه نمی شود.

اسدالله نژاد تصریح کرد: بنابراین قیمت مرغ برای مصرف کننده نباید بیشتر از ۲۶ تا ۲۷ هزار تومان باشد و فروش مرغ با قیمت ۴۰ هزار تومان و یا چند نرخی شدن آن در بازار سودجویی توسط برخی افراد است.  به نظر می‌رسد در سیستم توزیع انحرافاتی صورت می‌گیرد و دستگاه‌های مربوطه بایستی هر چه سریعتر به این موضوع ورود و جلوی این سودجویی‌ها را بگیرند.

 

وی با بیان اینکه بایستی در آمارهای تولید راستی آزمایی صورت گیرد، افزود: حجم مرغی که در بازار وجود دارد با حجم جوجه‌ریزی انجام شده همخوانی ندارد. بر اساس گزارش‌ها در خردادماه ۱۱۶میلیون قطعه جوجه ریخته شده است اگر این آمار ها درست باشد نباید در بازار با این حجم مرغ با کمبودی مواجه شویم./همشهری

کلمات کلیدی: قیمت مرغ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار