جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات ابطال بخشنامه اعمال مدرک تحصیلی کارکنانی که بدون مجوز و نیاز، به تحصیل و اخذ مدرک اقدام نموده‌اند محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۹ دی در تهران مدارس ابتدایی همدان سه‌شنبه تعطیل است مدارس ابتدایی طالقان سه شنبه ۹ دی تعطیل شد فعالیت مدارس برخی شهر‌های کردستان سه شنبه تعطیل است اخبار تعطیلی مدارس سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ مدارس چهارمحال و بختیاری ۹ دی تعطیل شد؟ فعالیت مدارس مریوان فردا سه‌شنبه ۹ دی تعطیل است مدارس ایلام سه‌شنبه ۹ دی تعطیل شد/ فعالیت ادارات با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شود زیر بازار تهران چه خبر است؟ شرایط جدید تعویض پلاک خودروها اعلام شد مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد

ممنوعیت تزریق واکسن خارج از مراکز واکسیناسیون

روند واکسیناسیون کرونا در استان در 20 روز گذشته افزایش چشمگیری یافته و در حال حاضر روزانه حدود 20 هزار نفر در استان واکسیناسیون می شوند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 07
کد خبر: ۹۷۹۸۱

به گزارش راهبرد معاصر رییس کارگروه اطلاع رسانی ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا در آذربایجان غربی در همین زمینه گفت: تا روز جمعه حدود 462 هزار دز واکسن کرونا در استان تزریق شده است.

علی‌احمد آقاپور افزود: این آمار روز به روز در حال افزایش است به طوری که در ۲۴ ساعت گذشته، ۲۱ هزار و ۵۱۷ نفر به این تعداد اضافه شده است.

 

وی اضافه کرد: طی روزهای اخیر روند واکسیناسیون در آذربایجان غربی سرعت بیشتری گرفته به طوری که در چهار روز مختلف، به ترتیب ۱۶ هزار، ۲۰ هزار، بیش از ۲۰ هزار و افزون بر ۲۱ هزار دُز واکسن در استان تزریق شده است.

رییس کارگروه اطلاع رسانی ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا در آذربایجان غربی ابراز امیدواری کرد با تداوم این روند، جمعیت بیشتری از مردم استان در سریعترین زمان ممکن واکسینه شوند.

 

آقاپور گفت: متولدان ۱۳۴۹ و پیش از آن، می‌توانند با ثبت نام در سامانه سلامت، واکسن خود را دریافت کنند که البته برخی اقشار نظیر رانندگان، خبرنگاران و معلمان نیز به صورت گروهی واکسینه می‌شوند.

وی ادامه داد: در کمتر از سه هفته گذشته، تعداد دزهای تزریقی واکسن کرونا در آذربایجان غربی بیش از دو برابر شده است./همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار