آیا واکسن های کرونا بر باردار شدن تاثیر می‌گذارند؟-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

آیا واکسن های کرونا بر باردار شدن تاثیر می‌گذارند؟

یکی از پرسش‌های مردم در دوران واکسیناسیون عمومی کرونا درباره تاثیر احتمالی این واکسن‌ها برای باروری است که تحت تاثیر یک باور نادرست شایع در این باره است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۳ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 12
کد خبر: ۹۸۴۹۷

به گزارش راهبرد معاصر پاسخ این است که هیچ شاهد علمی وجود ندارد که هیچ واکسنی از جمله واکسن‌های کرونا تاثیر بر بخت زنان بر باردار شدن داشته باشند.

 

کارشناسان پزشکی می‌گویند هیچ دلیل زیست‌شناختی وجود ندارد که واکسن‌ها بر باروری تاثیری بگذارند. شواهد دنیای واقعی اطمینان بیشتری در این زمینه ایجاد می‌کنند. در کارآزمایی بالینی واکسن کرونای فایزر شمار مشابهی از زنان در گروهی که واکسن واقعی را دریافت کردند و گروهی که واکسن‌نما زدند، باردار شدند.

 

پژوهشگران در حال بررسی گزارش‌های موردی درباره تغییرات قاعدگی در زنان دریافت‌کننده واکسن هستند، اما شواهدی تا به حال به دست نیامده است که واکسن‌ها خطری برای باروری ایجاد کنند.

 

هم مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های آمریکا و انجمن‌های متخصصان زنان و زایمان آمریکا توصیه می‌کنند زنان باردار واکسن کرونا بزنند، چرا که زنان باردار در مقایسه با زنان غیر باردار در صورت دچار شدن به کووید-۱۹ با احتمال بیشتری ممکن است در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شوند، نیاز به دستگاه تنفس مصنوعی پیدا کنند و احتمال مرگشان هم بیشتر است.

 

بنابراین اگر به فکر بچه‌دار شدن هستید، اگر دارید تلاش می‌کنید باردار شوید یا اگر برای مشکلات باروری درمان می‌شوید، نباید واکسیناسیون کرونا را به تاخیر بیندازید./همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده