عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

حضور عربستان در جایگاه سوم هزینه‌‌ کنندگان تسلیحاتی در جهان

گزارش جدید موسسه «سپیری» از هزینه 649 میلیارد دلاری آمریکا و 6 .67 میلیارد دلاری عربستان سعودی در سال 2018 حکایت دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۲ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 30
کد خبر: ۹۸۰۱
به گزارش راهبرد معاصر ، موسسه «سیپری» (موسسه بین‌المللی پژوهش‌های صلح استکهلم) مستقر در سوئد، در جدیدترین گزارش خود «آمریکا» را به عنوان «کشور نخست جهان» در سال 2018 از حیث هزینه‌های دفاعی برشمرد.

 خبرگزاری «یونایتدپرس اینترنشنال» دوشنبه در این باره نوشت که «آمریکا» در سال 2018 ،649 میلیارد دلار صرف هزینه‌های دفاعی کرده و بعد از آن «چین» با 250 میلیارد دلار و «عربستان سعودی» با 6 .67 میلیارد دلار در جایگاه دوم و سوم قرار دارند.


بر این اساس، «هند» با 66 میلیارد دلار و «فرانسه» با حدود 64 میلیارد دلار در رتبه‌های  چهارم و پنجم و سرانجام «روسیه» با 61.4 میلیارد دلار در رتبه ششم قرار دارد.

به گزارش موسسه سیپری، در حالی‌که روسیه در سال 2006 در صدر پنج کشور پرهزینه در امور دفاعی قرار داشت، اما بتدریج هزینه‌های دفاعی روسیه به ویژه از سال 2016 به بعد کاهش یافته است.

با توجه به برآورد این موسسه تحقیقاتی، هزینه‌های دفاعی آمریکا افزایش 4.6 درصدی را نشان می‌دهد و پیش‌بینی‌ها از تداوم سرمایه‌گذاری این کشور بر امور دفاعی حکایت دارد.

 در این گزارش به افزایش هزینه‌های دفاعی کشورهای اروپای مرکزی چون اوکراین، بلغارستان، رومانی، لیتوانی و لتونی اشاره شده است.

 این موسسه سوئدی در گزارش قبلی خود نیز  ضمن اشاره به صادرات انواع جنگ افزارهای ساخت آمریکا به نقاط مختلف جهان،  «غرب آسیا» را مقصد بیش از یک سوم تجارت تسلیحاتی در جهان خطاب کرد و نوشت، عربستان سعودی بزرگترین واردکننده جنگ‌افزار در جهان بین سال‌های 2014 تا 2018 بوده است.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده