هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

معاون وزیر دادگستری آمریکا استعفا کرد

معاون وزیر دادگستری آمریکا نامه استعفای خودش را به «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور این کشور تقدیم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 30
کد خبر: ۹۸۰۶
به گزارش  راهبرد معاصر ، «راد روزنشتاین»، معاون وزیر دادگستری آمریکا نامه استعفای خودش را به «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور این کشور تقدیم کرد.

طبق گزارش رسانه‌های آمریکا استعفای این مقام با توجه به اخراج «جف سشنز»، وزیر دادگستری سابق آمریکا توسط دونالد ترامپ قابل انتظار بود.

ترامپ آبان‌ماه سال گذشته پس از دو سال کشمکش با «جف سشنز»، وزیر دادگستری سابق آمریکا و مسئول بررسی دخالت ادعایی روسیه در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶، او را از کار برکنار کرد.

چند ماه بعد از این برکناری، مجلس سنای آمریکا در بهمن‌ماه صلاحیت «ویلیام بار» را برای انتصاب به سمت وزیر دادگستری جدید آمریکا تأیید کرد.

کناره‌گیری روزنشتاین که از حدود ۱۱ روز دیگر اجرایی خواهد شد جدیدترین مورد از  استعفاها و اخراج‌هایی است که به امری معمول در دولت دونالد ترامپ تبدیل شده است.

 انتصاب «رابرت مولر» به عنوان بازرس ویژه تحقیق درباره تبانی ادعایی تیم ترامپ با روسیه در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶ از جمله اقدامات روزنشتاین بود که دوران دو ساله حضور او را در کانون توجهاتی بی‌سابقه و غیرمعمول برای این سمت قرار داد.

او درست به همین دلیل از نخستین روزهای آغاز خدمتش هدف انتقادات تند و تیز دونالد ترامپ قرار گرفت و بارها رسانه‌ها مطالبی درباره به خطر افتادن آینده شغلی‌اش منتشر کردند.

روزنشتاین در نامه استعفایش اشاره‌ای به تحقیقات مولر از ترامپ نکرده، اما مسئولیت وزارت دادگستری آمریکا برای حذر کردن از حزب‌گرایی را متذکر شده است. 


فارس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار