سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

معاون وزیر دادگستری آمریکا استعفا کرد

معاون وزیر دادگستری آمریکا نامه استعفای خودش را به «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور این کشور تقدیم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 30
کد خبر: ۹۸۰۶
به گزارش  راهبرد معاصر ، «راد روزنشتاین»، معاون وزیر دادگستری آمریکا نامه استعفای خودش را به «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور این کشور تقدیم کرد.

طبق گزارش رسانه‌های آمریکا استعفای این مقام با توجه به اخراج «جف سشنز»، وزیر دادگستری سابق آمریکا توسط دونالد ترامپ قابل انتظار بود.

ترامپ آبان‌ماه سال گذشته پس از دو سال کشمکش با «جف سشنز»، وزیر دادگستری سابق آمریکا و مسئول بررسی دخالت ادعایی روسیه در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶، او را از کار برکنار کرد.

چند ماه بعد از این برکناری، مجلس سنای آمریکا در بهمن‌ماه صلاحیت «ویلیام بار» را برای انتصاب به سمت وزیر دادگستری جدید آمریکا تأیید کرد.

کناره‌گیری روزنشتاین که از حدود ۱۱ روز دیگر اجرایی خواهد شد جدیدترین مورد از  استعفاها و اخراج‌هایی است که به امری معمول در دولت دونالد ترامپ تبدیل شده است.

 انتصاب «رابرت مولر» به عنوان بازرس ویژه تحقیق درباره تبانی ادعایی تیم ترامپ با روسیه در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶ از جمله اقدامات روزنشتاین بود که دوران دو ساله حضور او را در کانون توجهاتی بی‌سابقه و غیرمعمول برای این سمت قرار داد.

او درست به همین دلیل از نخستین روزهای آغاز خدمتش هدف انتقادات تند و تیز دونالد ترامپ قرار گرفت و بارها رسانه‌ها مطالبی درباره به خطر افتادن آینده شغلی‌اش منتشر کردند.

روزنشتاین در نامه استعفایش اشاره‌ای به تحقیقات مولر از ترامپ نکرده، اما مسئولیت وزارت دادگستری آمریکا برای حذر کردن از حزب‌گرایی را متذکر شده است. 


فارس
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار