تکذیب یک آگهی توسط سفارت روسیه در ایران ترامپ: اگر رئیس‌جمهور نمی‌شدم، جنگ جهانی سوم رخ می‌داد اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند

حمله سایبری بزرگ به شرکت‌های رژیم صهیونیستی

روزنامه صهیونیستی «هآرتص» به نقل از شرکت امنیت شبکه «فایر آی» (FireEye) مدعی شد، ده‌ها وب‌سایت وابسته به شرکت‌های «دولتی» و خصوصی این رژیم مورد حمله سایبری قرار گرفته‌اند و این حمله توسط چین انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۸ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 10
کد خبر: ۹۸۲۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه‌ای صهیونیستی به نقل از یک شرکت امنیت شبکه نوشت، یک حمله سایبری بسیاری از شرکت‌های رژیم صهیونیستی را هدف گرفته و هکرها دنبال سرقت اطلاعات و اسرار تجاری بوده‌اند.

 

در این گزارش آمده، هدف از این حملات که از سال ۲۰۱۹ آغاز شده و تا دو سال ادامه داشته، کسب اطلاعات درباره شرکت‌های مذکور بوده است.

 

هآرتص به نقل از شرکت فایر ای نوشت، این بزرگترین و گسترده‌ترین حمله سایبری علیه وب‌سایت‌های صهیونیستی است که تا کنون رصد شده است.

 

بنا به گزارش شرکت فایر آی، «حملات سایبری چین» شرکت‌های دریانوردی و کشتی‌های صهیونیستی، شرکت‌های فناوری‌های پیشرفته، ارتباطات، موسسات امنیتی ودانشگاهی، شرکت‌های تکنولوژی را هدف گرفته است.

 

این شرکت تأکید کرد، هکرها دنبال سرقت اطلاعات و اسرار تجاری بوده اند و حمله سایبری مذکور بر هک ایمیل، سرقت اسناد محرمانه و مانند آن متمرکز بوده است.

 

یکی از پژوهشگران شرکت فایر آی مدعی شده، این حملات سایبری چین به مناقصه‌های بزرگ زیرساختی در فلسطین اشغالی مانند بندرها یا قطارها مربوط می‌شود که چینی‌ها در آن مشارکت دارند. چین قصد ایجاد یک خط زمینی و دریایی در دورتادور جهان را دارد.

 

حدود یک سال پیش، رسانه‌های صهیونیستی از حمله سایبری به سرورهای ده‌ها شرکت حمل و نقل و لجستیکی رژیم اسرائیل خبر دادند. به نوشته روزنامه صهیونیستی «کالکالیست» قربانیان این حمله گسترده سایبری واردکنندگان تجهیزات نظامی حساس و شرکت‌های لجستیکی و وارداتی بودند. /فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار