محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

خط و نشان گل محمدی برای بازیکنان پرسپولیس

سرمربی پرسپولیس اخبار منتشره مبنی بر اولتیماتوم به بازیکنان پرسپولیس برای تمدید قرارداد را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۷ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 16
کد خبر: ۹۸۹۱۲

به گزارش راهبرد معاصر یحیی گل محمدی با رد شایعه‌ای مبنی بر دادن اولتیماتوم سه روزه به بازیکنان تیمش برای تمدید قرارداد با باشگاه گفت: چنین چیزی اصلا صحت ندارد. تا جایی که می‌دانم باشگاه در تلاش است که قرارداد بازیکنان را تمدید کند و اکنون همه چیز در اختیار خود بازیکنان و باشگاه است که امیدوارم این موضوع بدون هیچ مشکلی نهایی شود.

گل‌محمدی ادامه داد: همیشه گفته‌ام که این بازیکنان بی‌نظیر هستند و به کار با آن‌ها افتخار می‌کنم. زمانی که به پرسپولیس برگشتم اولین چیزی که توجهم را جلب کرد روحیه پیروزی طلبی و سیری‌ناپذیری این بازیکنان در راه موفقیت بود.

سرمربی پرسپولیس گفت: بازیکنان ما در این دو فصل با وجود همه مشکلات و سختی‌ها، تاریخ‌سازی کرده‌اند و شایسته بهترین‌ها هستند. امیدوارم بهترین اتفاقات در این زمینه رقم بخورد و بتوانیم هرچه زودتر همه نفرات را در تمرینات در اختیار داشته باشیم.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده