احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

سرلشکر سلامی: در مقابل مردم متعهدانه عمل می‌کنیم

سرلشکر سلامی: در مقابل مردم متعهدانه عمل می‌کنیم سرلشکر سلامی گفت: گسترش بیماری کرونا به مرحله خطرناکی رسیده که مردم ما را رنج می‌دهد، در چنین فضایی مسئولیت می‌پذیریم و در مقابل مردم متعهدانه عمل می‌کنیم تا امکاناتی که در اختیار ماست برای مقابله با این بیماری به خدمت گرفته شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 17
کد خبر: ۹۸۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرمانده کل سپاه با تأکید بر ضرورت بکارگیری تمام امکانات سپاه و بسیج برای مقابله با موج جدید شیوع ویروس کرونا، گفت: تمرکز خود را باید بر اجرای کامل و نوسازی شده طرح شهید سلیمانی قرار دهیم و با توجه به شرایط جدید باید این طرح را تکامل ببخشیم.

 


سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه صبح امروز (سه‌شنبه) در جلسه هماهنگی طرح شهید سلیمانی که در محل سازمان بسیج مستضعفین و به صورت ویدئو کنفرانس با فرماندهان سپاه‌های استانی سراسر کشور برگزار شد، اظهار داشت: گسترش بیماری کرونا به مرحله خطرناکی رسیده که مردم ما را رنج می‌دهد، در چنین فضایی مسئولیت می‌پذیریم و در مقابل مردم متعهدانه عمل می‌کنیم تا امکاناتی که در اختیار ماست برای مقابله با این بیماری به خدمت گرفته شود.

 

وی افزود: در این زمینه هیچ منتی وجود ندارد چراکه ما در یک موقعیت تاریخی و حساسی هستیم، سستی و سهل‌انگاری‌ ما به سلامت جامعه آسیب می‌زند. ما با تمام توان و دل و جان بعنوان یک تکلیف تاریخی و وظیفه شرعی، سازمانی و قانونی و برای تحقق فرمان‌های‌ واضح و حجت آفرین رهبرمعظم انقلاب برای یک جهاد بزرگ خودمان را بسیج کرده ایم.

 

سرلشکر سلامی خطاب به فرماندهان سپاه‌های استانی سراسر کشور با بیان اینکه برای این کار ما فروکش کردن محسوس و مطلوب بیماری را از شما می‌خواهیم، تأکید کرد: شما در مرکز میدان این مسئولیت هستید، اذن بکارگیری امکانات و سازمان و ساختار را هم در اختیار دارید و همه لوازم برای جهاد علیه این بیماری منحوس را در اختیار داریم. کار این روزهای شما تمرکز بر از بین بردن آثار روانی، فیزیولوژیکی، اقتصادی، اجتماعی و معیشتی آن است.

 

فرمانده کل سپاه گفت: تمرکز خود را باید بر اجرای کامل و نوسازی شده طرح شهید سلیمانی قرار دهیم و با توجه به شرایط جدید باید این طرح را تکامل ببخشیم. پایگاه های مقاومت را به پایگاه امداد، نجات و سلامت تبدیل کنید، یک ناوگان بزرگ موتوری و خودرویی در اختیار شماست، تیم‌های امدادگر را سازماندهی کنید و با ارائه آموزش‌های کوتاه به مردم مراجعه کنید و برای هرآنچه نیاز در رابطه با کرونا وجود دارد خصوصا در بین اقشار ناتوان و کم‌توان خدمت کنید.

 

وی تاکید کرد: ظرفیت‌های استانی را به کار بگیرید، از دستگاه‌های دولتی، خیرین مردمی کمک بگیرید و سازماندهی کنید و کمک‌ها را به مردم برسانید، امدادرسانی کنید و شما به سراغ مردم بروید، نباید مردم به سراغ شما بیایند.

 

سرلشکر سلامی در پایان با اشاره به اینکه باید با استفاده از ظرفیت‌های سپاه و بسیج واکسیناسیون را تحت نظارت وزارت بهداشت گسترش داد، گفت: برای مقابله با القائات دشمنان در جنگ روانی، فضای مجازی هم باید بسیج شود./فارس

 

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار