اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

سردار سلامی:‌ باید فشار‌های معیشتی ناشی از کرونا را در جامعه کاهش دهیم

فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: باید بتوانیم در یک موج موثر، فشار‌های معیشتی ناشی از کرونا و غیر کرونا را در جامعه کاهش دهیم و در آلام و مشکلات مردم شریک باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۸ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 16
کد خبر: ۹۸۹۲۰

به گزارش راهبرد معاصر سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در نشست قرارگاه امام حسن(ع) که با هدف دست یابی به راه کارهای جدید برای تقش آفرینی نهادهای انقلابی و حمایتی در کمک به حل مشکلات ناشی از شرایط کرونایی در کشور و گره گشایی از مسایل معیشتی و اشتغال مردم ، عصر امروز در ستاد فرماندهی کل سپاه برگزار شد، گفت: این جلسه با ارج نهادن به اراده درونی ملت ایران و در پی تاکید ها، تدابیر و دستور‌های رهبر عظیم الشان انقلاب در سخنرانی اخیرشان به منظور به کارگیری اراده و عزم ملی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا و ارائه کمک‌های معیشتی و کمک‌های مومنانه به معاصرین و آسیب دیدگان از این بیماری منحوس برگزار شده است.

وی افزود: ما به این نتیجه رسیدیم که برای ارائه کمک‌های مومنانه در جامعه و مشکلات موجود بار دیگر دور هم جمع شویم و اراده و انگیزه خود را به هم پیوند بزنیم تا بتوانیم در یک موج موثر، فشار‌های معیشتی ناشی از کرونا و غیر کرونا را در جامعه کاهش دهیم و در آلام و مشکلات مردم شریک باشیم.

سرلشکر سلامی، رهبر حکیم انقلاب، اسلام عزیز و مردم عزتمند و صبور را سه عامل اساسی عبور کشور از مشکلات در چهار دهه اخیر توصیف و تصریح کرد: به برکت وجود مردم فهیم و شریف ما که دشمن را بخوبی می شناسند، قدر اسلام و رهبری را می دانند و پاداش صبر را باور دارند و بارها تمرین و مشق عزت، ثبات و پایداری کرده اند، همواره زیباترین صحنه‌های تاریخی آفریده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه ملت ایران همواره به قدرت درونی خود می‌بالد و به خداوند تکیه می‌ کند، افزود: امروز در جای جای عالم و در سرزمین‌های مختلف می‌بینیم اگر دولت و کشوری بخواهد با تکیه بر بیگانگان بایستد، پشتش خالی می‌شود و این اتکا مانند کف روی آب است.

فرمانده کل سپاه گفت: کسانی که می‌خواهند با زبان آمریکا با ملت ایران صحبت کنند بدانند که ملت ما عزتش را قربانی هیچ چیزی نخواهد کرد.

سردار سلامی افزود: انسان‌های وطن فروش و خائنی که به غرب لبخند می‌زنند و صدایشان پژواک صدای غرب و آمریکاست و مردم ما را به خاطر ایستادگی برابر غرب و آمریکا به سخره می‌گیرند، بدانند در کشور ما جایگاهی ندارند.

وی با نکوهش افرادی که در فضای مجازی غیرت ملی خود را می فروشند، گفت: این افراد با کلمات بازی نکنند و بدانند که ملت آن‌ها را پس خواهند زد و بیرق ثبات، عزت و پایداری را در میهن عزیزمان برافراشته نگه خواهند داشت.

فرمانده کل سپاه نهادهای انقلابی و حمایتی را متعلق به مردم دانست و با تاکید بر اهمیت بهره گیری از ظرفیت های بزرگ و استثنایی موجود تصریح کرد: به یاری خداوند دست در دست مردم ، حماسه دل انگیز عبور از سختی‌های امروز را رقم خواهیم زد، زیرا باور داریم در درون هر سختی آسایش وجود دارد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار