آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

شهباززاده در پرسپولیس یا در راه بازگشت به اصفهان؟

نویدکیا قصد دارد در لیگ بیست و یکم مغانلو و شهباززاده را در کنار یکدیگر داشته باشد. در نهایت باید دید شهباززاده برای انتخاب تیمش در لیگ بعد چه تصمیمی اتخاذ می‌کند؟
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 20
کد خبر: ۹۹۲۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مشکلات مالی پرسپولیس توافق این تیم با ستاره‌های مدنظر گل‌محمدی را با مشکل روبه‌رو کرده است با این تفسیر احتمال بازگشت شهباززاده به اصفهان وجود دارد.


در پایان لیگ بیستم محمد محبی، احسان حاج صفی و پیام نیازمند به طور قطعی از سپاهان جدا شدند. در ادامه همین موضوع گمانه‌زنی‌های مطرح شد که سجاد شهباززاده و سروش رفیعی هم با توجه به اتمام قراردادشان قصد جدایی از طلایی پوشان را دارند.

 

شهباززاده بعد از بازی هفته سی‌ام مقابل استقلال در جمع خبرنگاران، قصد جدایی خود از سپاهان را اعلام، اما از مقصد نهایی خود نامی نبرد. گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن بود که او مذاکراتی را با پرسپولیسی‌ها برای لیگ بیست و یکم آغاز کرده بود.

 


در همان حال یکی از مدیران سپاهان به خبرنگاران اعلام کرده بود که برای دریافت شهریار رضایتنامه مغانلو از باشگاه سانتاکلارا در تلاش هستند و به احتمال زیاد محبی به این تیم منتقل خواهد شد. در روز‌های اخیر احتمال انتقال مغانلو به سپاهان افزایش یافته است.

 

در حالی که تصور می‌شد در ابتدای هفته جاری توافق شهباززاده و پرسپولیس قطعی شود، اما این روند طولانی شد. قطعاً مشکلات مالی پرسپولیس در این موضوع تاثیر به سزایی داشته است. اوضاع مالی پرسپولیس به گونه‌ای بود که صحبت‌های مدیران پرسپولیس در اولین تمرین سرخ‌پوشان برای لیگ بیست و یکم بیشتر معطوف مسائل و مشکلات مالی بود.

 

به جز نوراللهی که راهی امارات شد هنوز وحید امیری، امید عالیشاه و کمال کامیابی‌نیا با وجود چراغ سبز اولیه برای تمدید قرارداد توافقی با پرسپولیسی‌ها نداشته‌اند.

 

بعد از اتفاقات اخیر سپاهانی‌ها دوباره با آقای گل لیگ بیستم مذاکراتی را شروع کرده‌اند و پیشنهاد مناسبی به وی ارائه کرده‌اند. نویدکیا قصد دارد در لیگ بیست و یکم مغانلو و شهباززاده را در کنار یکدیگر داشته باشد. در نهایت باید دید شهباززاده برای انتخاب تیمش در لیگ بعد چه تصمیمی اتخاذ می‌کند؟/میزان

ارسال نظر
آخرین اخبار