پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

جزئیات گام پنجم طرح شهید سلیمانی در تهران

فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ با بیان اینکه در این مرحله از طرح شهید سلیمانی طرح نظارتی، حمایتی و مراقبتی را دنبال می‌کنیم، گفت: با اقدامتی که انجام می‌شود پیش بینی می‌کنیم که در تهران ظرفیت تزریق واکسن حدود 2 برابر شود و در تلاش هستیم تا ساعت خدمات رسانی را در شیفت عصر تا ساعت 20 راه اندازی کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 23
کد خبر: ۹۹۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر سردار حسن حسن زاده، فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در تهران اظهار کرد:  موج جدید کرونا متاسفانه آمار ابتلاء و فوتی‌های به شدت اوج گرفته است لذا پس از فرمایشات مقام معظم رهبری در ۲۰ مرداد و توصیه و فرمان به نیروهای مسلح و بسیج مبنی بر اینکه مانند روزهای اول کرونا با تمام توان وارد عمل شوند و به برای مهار کرونا به همه دستگاه‌های اجرایی و دولت کمک کنند سپاه تهران اقدامات قابل توجهی را انجام داد. 

وی گفت: در این خصوص جلساتی را با ستاد مقابله با کرونا با حضور علیرضا زالی و روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران و تهران برگزار کردیم در طی این نشست‌ها به چند راهبرد رسیدیم که باید دنبال کنیم.

فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ افزود: در طرح شهید سلیمانی به یک تجربه بزرگ دست یافته بودیم و آن هم محله محور کردن پیشگیری و درمان بود در آن مقطع با محله محوری کردن فرآیند رهگیری و پیشگیری و درمان کرونا و کمک به کادر درمان، مراجعه به مراکز درمانی خیلی کمتر شد.

سردار حسن زاده بیان کرد: طرح شهید سلیمانی یک پایه و اساس دارد و آن هم این است که مردم هر محله را در همان منطقه و محله تثبیت کنیم ولی متاسفانه بعد از ایام نوروز مردم کاملاً سیال شدند و از شهری به شهر دیگر سفر کردند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار