نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد

جزئیات گام پنجم طرح شهید سلیمانی در تهران

جزئیات گام پنجم طرح شهید سلیمانی در تهران فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ با بیان اینکه در این مرحله از طرح شهید سلیمانی طرح نظارتی، حمایتی و مراقبتی را دنبال می‌کنیم، گفت: با اقدامتی که انجام می‌شود پیش بینی می‌کنیم که در تهران ظرفیت تزریق واکسن حدود 2 برابر شود و در تلاش هستیم تا ساعت خدمات رسانی را در شیفت عصر تا ساعت 20 راه اندازی کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 23
کد خبر: ۹۹۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر سردار حسن حسن زاده، فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در تهران اظهار کرد:  موج جدید کرونا متاسفانه آمار ابتلاء و فوتی‌های به شدت اوج گرفته است لذا پس از فرمایشات مقام معظم رهبری در ۲۰ مرداد و توصیه و فرمان به نیروهای مسلح و بسیج مبنی بر اینکه مانند روزهای اول کرونا با تمام توان وارد عمل شوند و به برای مهار کرونا به همه دستگاه‌های اجرایی و دولت کمک کنند سپاه تهران اقدامات قابل توجهی را انجام داد. 

وی گفت: در این خصوص جلساتی را با ستاد مقابله با کرونا با حضور علیرضا زالی و روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران و تهران برگزار کردیم در طی این نشست‌ها به چند راهبرد رسیدیم که باید دنبال کنیم.

فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ افزود: در طرح شهید سلیمانی به یک تجربه بزرگ دست یافته بودیم و آن هم محله محور کردن پیشگیری و درمان بود در آن مقطع با محله محوری کردن فرآیند رهگیری و پیشگیری و درمان کرونا و کمک به کادر درمان، مراجعه به مراکز درمانی خیلی کمتر شد.

سردار حسن زاده بیان کرد: طرح شهید سلیمانی یک پایه و اساس دارد و آن هم این است که مردم هر محله را در همان منطقه و محله تثبیت کنیم ولی متاسفانه بعد از ایام نوروز مردم کاملاً سیال شدند و از شهری به شهر دیگر سفر کردند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار